sıkma canını inş. en kısa sürede bebik gelir sana da
tatlımm nasılsınn hamişlik nasıl geçiyoo
heeyy teşekkür ederim canım senn?? iyi valla ya uyku bastırması harıç:)) onun dışında bi şikayetım yok çok şükür:)
bunlar güsel sıkıntılar olsunn olsunn :)
bende aynen dewamm
dün yumurta takibi randewum wardı ona gittim
perşembe 17 mm olan yumurtacığım salı günü 33 mm olmuş ama patlamamışşş kiste çewirmiş
yani
bu ayı şimdiden sildimmm aklımdan
ilaç werdi dr.duphaston die.....hamiş kalmayı kolaylaştırıyormuşşş puffffffff bakalımm içmeye başladım ama içimde bi heyecan yokk anlıcannn
Kızlar ne zamandır nete giremiyodum.Bugün girdim.Kızlar hatırlarsanız ben size kahverengi akıntım geldi galiba hasta olucam demiştim ya o meğersem tutunma kanamasıymış.Çok şükür bende hamileyim.8 haftalığım.Kızlar kesinlikle soğan suyununun faydası olduğunu düşünüyorum.Ben geçen ay soğan suyu içtim bittiği gün kahverengi akıntım geldi bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Bence onun etkisi fazlasıyla oldu bende.Sizede tavsiye ediyorum.Rahimi temizlediği için hemen tuttu.Birde yumurtalamü günlerinde hergün ilişkiye girdik.Ben geçen ay tutmaz diyodum.Çünkü daha ikinci ayımızdı.Ama Allah bilir ya tuttu işte.Gerçi şimdi düşük tehlikesi varAma yinede Allah'tan ümit kesilmez.Fazla korkmuyorum.İnşallah bişey olmaz benim bebişime.Doktor ilaç verdi Allah'ım onu korusun.Sizlerde dua edin nolurrrr....
Yeşilimsi sen işi bıraktın mı sabahları giremiyordun nete.Seni bu saatlerde göremezdik genellikle ben ve eyecha vardık ama artık o da yok galiba:
offff yaaaa bi ben hamiş kalamadım......insallah bende hamiş kalırım bigün..............
ohh maşallahhhhheeyy teşekkür ederim canım senn?? iyi valla ya uyku bastırması harıç:)) onun dışında bi şikayetım yok çok şükür:)
bunlar güsel sıkıntılar olsunn olsunn :)
bende aynen dewamm
dün yumurta takibi randewum wardı ona gittim
perşembe 17 mm olan yumurtacığım salı günü 33 mm olmuş ama patlamamışşş kiste çewirmiş
yani
bu ayı şimdiden sildimmm aklımdan
ilaç werdi dr.duphaston die.....hamiş kalmayı kolaylaştırıyormuşşş puffffffff bakalımm içmeye başladım ama içimde bi heyecan yokk anlıcannn
Niye 6-7 ay sonra? iyiyim ya alıştım artık haftaya cum yıne doktora gıtces bakalım.
enn azından suanda ne yaptıgını bılıosun canım,temkinli gidiosun.. inş. işe yararda bütün problemın çözülğr canımm..
aallaaaaaaa çok sevindimmmmmmmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine, kanaman mı var? sen içini ferah tut Allah'ın izni ile bebişinin sımsıkı tutunur göbişine
evet cnm baktım kimse uğramayıo buraya bende arasırasa girip okuoyorum sadece...terkedildik biz hamiş olmayanlar
inşallah bizde o günleri göreceğiz sen merak etme... sende gelcen yeri göğü inletecen ben hamişimmmmmmm diye
ohh maşallahhhh
cnmm nasılsınnn?? nası 5 günde okadar büyümüş ya senin yumuşatarsın reglinle bu ay, sonra gelsin bebişş
ya ben de mi gitsem bi yumuşlarıma baktırmaya diyorum, bi tanışayım keratalarla, patronu görürlerse belki yan gelip yatmaktan vazgeçip çalışmaya başlarlar:111::111: belki gelişmio bişi öle haybeye stres oluorum tuttu mu tutmadımı diye
inşallahh cnmm artık gitgide umudumu yitiriyorum yawaş yawaş kalbimden atıyorum sanırımmm
iyi olmaya çalışıyorumm cnm sen nasılsınnn ???
bencede git bi görsünler kime kafa tuttuklarınııı orası yan gelip yatma yeri diiilll die bi kulaklarını çekkk ......
bende göüktüm ama benimkiler inatçı çıktıı soytarılarrr halaa bana kafa tutuyorlarrr
Hamişlerrrrrrrrrrrrr:)
Ceviz çok çok önemli bilginiz olsun,beyin gelişimini sağlıyor.Aynı zamanda günde 1 tane haşlanmış iyi pişmiş yumurta...
kasım ayında korunmayı bıraktık.aralık ayıda hamile kaldım.bu yumurtlama günleri hesaplama yöntemiyle.11.13.15.16 dierek dewam ettik.şu an 5 haftalık hamileyim çok mutluyum
ben haşlanmış yumurta sewmiyorum.ilk bebeğimde zorla da olsa yemiştim ama bu sefer içim hiç istemiyooooo
Ayy ne gzüel,aynen bizde kasımda başaldık aralıktahamiş oldum:))) Ya yumurta severim aslında da kokusunu burnuma gelio midem bulanıo sanki:)))
sen ne kadarlık hamişşsin
Bende 8. haftaya girdim canım:)) Bu aralar beslenmeye taktım kafayı,ilerledikçe daha çok önemiso insan. ama senin 2. galiba dimi:)
merhaba yesilimsi nasılsın nasıl gidiyo hamişlik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?