KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

hayırlı geceler arkadaşlar bende 1,5 yıldır bebiş özlemiyle yanıyorum ama bu ayda adet oldum artık aralık ayına benide aranıza alın arada gelirim inşallah yüce mevlam hepimizin kucağını doldursun inşallah.....

Merhaba şeker Hoşgeldin sende..

Memnun olduk:) Bizde geçen ay başladık bakalım kısmet artık. Aslınde b12 demir ilaçı kullanmak lazım bayanlar için. Ekliyorum senide canım.

merhabalar aranıza bende katılabılırmıyım bende 22aylık evlıyım.gercı bızde sorun var ama ben dogal yoldan olacagına ınandıgım ıcın lısteye eklenmek ıstıyorummmm 3aralık adet gunumm

Kızlar merhaba;

dün yoğun bir gün geçirdim o yuzden giremedim nete, baya kalabalık olmuşuz dün :)

yeşil nasıl oldun?

sanırım hamiş haberi de gelmemiş kimseden. bende nerdeyse su 2 gündür bebşi düşünemez oldum bugun kasığım çekmeye başladı sabah fark ettim. düşünmeden de vücudum beni kandırıyorsa artık şaşırıcam cok :)

Canım benim hemen hüsrana kapılma.Bewnde dayanamadım yaptım bende de negatif çıktı.Hayırlısı bakalım.
Belkide çıkmamıştır erken olduğu için:)

Süper olmuş :) Bol bol hamişli bir liste olsunn inşallah

benide eklermisiniz en son 7 kasımda kırmızıları gördüm, bu kadar erkenden hanile kalma ihtimalim yoktur demi acayip basım dönüyor bugün :18: yoksa diğer ay insallah görmeyiz kırmızıları

kızlar kolay gelsin hepinizeee
yeşilimsi canım yuppi 6. sıradayım ama 3 kasım yazmışsın:)
23 kasım olcekkk

benide eklermisiniz en son 7 kasımda kırmızıları gördüm, bu kadar erkenden hanile kalma ihtimalim yoktur demi acayip basım dönüyor bugün :18: yoksa diğer ay insallah görmeyiz kırmızıları

marit tabi yumurtlama günlerinde hamile kalma olasılıgı daha fazla ama diger günlerde de hamile kalınabilir yaniide
bizim belirtiler biraz piskolojik oluyoo
ondan gecikme olmadan bişi demek zor beeee

herkese merhabalarrrr,

öncelikle umarım herkes en kısa zamanda çift çizgisine kavuşur bizde bu ay çalışmaya başladık, ama ben 1 senedir istiorum, 3 ay evvelden folik asit içmeye bile başladım 4 yıllık evliyiz, 30 yaşındayım

bat'ım 24 kasım. ama şimdiden kafayı yedim galiba, dün eve dönerken önüme gelen eczanelerden test toplaya toplaya eve gittim fortel denen erken testten aldım, şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyormuş bakalım yarın sabah onu yapıcam, ama zor duruyorum, hepimiz için hayırlısı

folik asit iyi ya geçen seneki hamileliğimde doktorum keşke önceden içseydi demişti bende mi kullansam acep ya olmazsa bebek 3 ay felan diyede düşünüyorum

ayrıca ben test işinde sabırlıyım adetim asla geçikmez benim en son geciktiğinde hamileydim bence sabırlı ol

Son düzenleme:
ben yine eşime göre iyiyim, o daha iki gün evvelden başladı "test yapsana", dün arıyo "aldın mı test almadıysan gelirken alayım" filan diye valla bende kendimi durdurmaya çalışıorum ama laf geçiremiorum kendime

3 ay evvel doktora gittim, ön hazırlık ekim kasım düşünüyoruz diye, o verdi, "şimdiden kullanmaya başla, hamilelikten sonrada 3 ay kullan" diye. bende alıyorum, folik asitli multivitamin zaten, en azından diğer eksik vitaminlerimi tamamlamış olurum diye

ay canım valla bizlerden korkulur
ay bende foliki içiyodum bırakmıştım kutu bitmiş bugün alayım bari iyi ki hatırlattın canım

ay bende foliki içiyodum bırakmıştım kutu bitmiş bugün alayım bari iyi ki hatırlattın canım

ehehhe aynen öle, çalışmaya bu ay başladık ama ben istemeye başladığımdan beri bütün interneti hatmettim, hamile kalsam okuyacak birşey kalmadı ihmal etme folik asiti. bi de ben yumurtlama zamanımından önce adaçayı içiodum, yumurta gelişimine yardımcı oluyormuş, ama yumurtlama zamanı bırakmak lazım, düşüğe neden olabiliyor eğer hamiş kalırsan

Kızlar benide alın listeye.Benim bat 10 aralık.Kızlar bizde geçen ay başladık çalışmaya.Bu ay soğan kürüde yapıyorum.İnşallah bu ay olur.C.teside öylesine kontrol amaçlı doktora gidicem hemde bi bakıcam herşey normal mi değil mi bana bi vitamin folikasit falan vericek mi onu öğrenmek istiyorum.İnşallah Allah herskesin gönlüne göre versin...

Kızlar içtiğiniz folikasitin adı ne acaba.Ben düzenli kullanamadım gitti.Bir türlü devam edemiyorum.Folbiol diye bişey aldım fakat b12 ile için diye tırstım bende

Kızlar içtiğiniz folikasitin adı ne acaba.Ben düzenli kullanamadım gitti.Bir türlü devam edemiyorum.Folbiol diye bişey aldım fakat b12 ile için diye tırstım bende

Belfücüm benim ki Elevit. ben 3 aydır kullanıyorum günde 1 tane, gayet memnunum bi sıkıntı yaratmadı.

ya bak bunu duymamışım bi
bende aynen öyle valla ... bende gg den ovulasyon 4 gebelik testleri aldım coklu
eczanelerde pahalı oluyo

ben suanda bi ilaç kullanıyorum tavşancıl otu tentürü diye...
bende folbiol kullanıyorum :)

tavşancıl otu tentürü mü? o ne ki? ne işe yarıyomuş? onu da öğreneyim eksik kalmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…