Tamam canım sorun değil,o zaman seni 6 Aralık olarak değiştiriyorum:) 1 gün var aramızda:)
Merhaba şeker Hoşgeldin sende..
Memnun olduk:) Bizde geçen ay başladık bakalım kısmet artık. Aslınde b12 demir ilaçı kullanmak lazım bayanlar için. Ekliyorum senide canım.
malesef kızlar bugün test yaptım sonuç negatif daha bata var bir de akşam 8e doğru anca yapabildim testi, işten geç çıktım :/ acaba bunlar da çıkmamasında etkili olmuş mudur diye düşünüp duruyorum, sanırım bu ay için pek umut yok hayırlısı artık...
güzel haberleri sizden bekliyorum artık :)
Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler
İSİM*********BAT
1.-----------obsesif227 Kasım-----------
2.-----------gamzelal15 Kasım-----------
3.-----------belfü17 Kasım-----------
4.-----------influence_18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe21 Kasım-----------
6.-----------elibeses3 Kasım-----------
7.-----------_DoLuNaY27 Kasım-----------
8.-----------MELTEMKS26 Kasım-----------
9.-----------yesilimsi5 Aralık-----------
10.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
11.-----------beklemede077 Aralık-----------
12.-----------eftalya228 Aralık-----------
13.-----------accident---10 Aralık-----------
14.-----------irazcik10 Aralık-----------
Oldu mu Şeker:)
benide eklermisiniz en son 7 kasımda kırmızıları gördüm, bu kadar erkenden hanile kalma ihtimalim yoktur demi acayip basım dönüyor bugün :18: yoksa diğer ay insallah görmeyiz kırmızıları
herkese merhabalarrrr,
öncelikle umarım herkes en kısa zamanda çift çizgisine kavuşurbizde bu ay çalışmaya başladık, ama ben 1 senedir istiorum, 3 ay evvelden folik asit içmeye bile başladım 4 yıllık evliyiz, 30 yaşındayım
bat'ım 24 kasım. ama şimdiden kafayı yedim galiba, dün eve dönerken önüme gelen eczanelerden test toplaya toplaya eve gittimfortel denen erken testten aldım, şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyormuş bakalım yarın sabah onu yapıcam, ama zor duruyorum, hepimiz için hayırlısı
herkese merhabalarrrr,
öncelikle umarım herkes en kısa zamanda çift çizgisine kavuşurbizde bu ay çalışmaya başladık, ama ben 1 senedir istiorum, 3 ay evvelden folik asit içmeye bile başladım 4 yıllık evliyiz, 30 yaşındayım
bat'ım 24 kasım. ama şimdiden kafayı yedim galiba, dün eve dönerken önüme gelen eczanelerden test toplaya toplaya eve gittimfortel denen erken testten aldım, şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyormuş bakalım yarın sabah onu yapıcam, ama zor duruyorum, hepimiz için hayırlısı
ay canım valla bizlerden korkulur
ay bende foliki içiyodum bırakmıştım kutu bitmiş bugün alayım bari iyi ki hatırlattın canım
Evet Arkadaşlar BAT Listemiz Aşağıdaki Gibi.. Hadi Baklım Bol Hamişler:)
İSİMBAT TARİHİ
yesilimsi5 Aralık
obsesif227 Kasım
gamzelal15 Kasım
influence_18 Kasım
pamukefe21 Kasım
Listeye Ek Yapabilirim
herkese merhabalarrrr,
ay canım valla bizlerden korkulur
ay bende foliki içiyodum bırakmıştım kutu bitmiş bugün alayım bari iyi ki hatırlattın canım
ehehhe aynen öle, çalışmaya bu ay başladık ama ben istemeye başladığımdan beri bütün interneti hatmettim, hamile kalsam okuyacak birşey kalmadıihmal etme folik asiti. bi de ben yumurtlama zamanımından önce adaçayı içiodum, yumurta gelişimine yardımcı oluyormuş, ama yumurtlama zamanı bırakmak lazım, düşüğe neden olabiliyor eğer hamiş kalırsan
Kızlar içtiğiniz folikasitin adı ne acaba.Ben düzenli kullanamadım gitti.Bir türlü devam edemiyorum.Folbiol diye bişey aldım fakat b12 ile için diye tırstım bende
ehehhe aynen öle, çalışmaya bu ay başladık ama ben istemeye başladığımdan beri bütün interneti hatmettim, hamile kalsam okuyacak birşey kalmadıihmal etme folik asiti. bi de ben yumurtlama zamanımından önce adaçayı içiodum, yumurta gelişimine yardımcı oluyormuş, ama yumurtlama zamanı bırakmak lazım, düşüğe neden olabiliyor eğer hamiş kalırsan
ya bak bunu duymamışım bi
bende aynen öyle valla ... bende gg den ovulasyon 4 gebelik testleri aldım coklu
eczanelerde pahalı oluyo
ben suanda bi ilaç kullanıyorum tavşancıl otu tentürü diye...
bende folbiol kullanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?