KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Kızlar bende folbiol kullanmaya başladım.Ablam verdi banada.O kullandı doktora gittiğindede iyi yapıyosun iyiki kullanmışsın demiş.Zaten kullandı bi sonraki ay hamile kaldı.Bende başladım yani.Birde soğan kürü yapıyorum.İçiyorum iki gündür.İnşallah bu ay hamiş kalırız kızlarrr...

inşallaaahhhhhh... ya ben şu soğan kürünü yapmayı çok istiyorumda çok üşeniyorum, taze yapmak gerekiyormuş ya, tembel miyim neyim...bu ay tutmazsa bende önümüzdeki ya yapacağım kafaya koydum... ama ben adet başladıktan sonra 7. günde başlanıyor diye biliyordum, burada adet bittikten 7 gün sonra demişler? :44:

Valla ben adetim biter bitmez başladım.Adetliyken bile başlanabiliniyormuş.Ben adetim bitti başladımki yumurtlama dönemine kadar rahim içi iyice temizlensin diye düşündüm bilmiyorum bu ay öyle bir deneyeyim dedim.Açıkcası hiç üşenme.Çok kolay oluyo.Ben sabah kalkar kalkmaz hemen yapıyorum.Hazırlanana kadarda ılınıyor hemen içip işe geliyorum.Tadıda hiç kötü değil.Taze içtiğin için herhalde hiç acı olmuyor.bugün ikinci günüm daha.15 gün yapıcam.İnşallah işe yarar.

sadece sabah mı içiyorsun? bir de bu bildiğimiz kuru soğan değil mi? bi yerlerde mor soğan filan diye okumuştum? bak gaza geldim bende sayende, önümüzdeki ay şanslı kürümüz belli oldu o zaman

Teşekkürler canım benim :) Bende ondan alayım o zaman

Sanırım bu ay da hamiş olamıcam, pembe akıntı geliyor

rica ederim ne demek:)

ne zamandı günün? gelmesin gelmesin geri gitsin
tam regl zamanı bazı kişilerde pembemsi kahverengimsi çok az bi yerleşme akıntısı oluyomuş ya kim bilir belki öyledir...inş öyledir

merhaba benide ekleyin kızlar 1 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz bat günüm 11 aralık inaşallah olur bu sefer soğan kürü işe yarıyor mu nasıl yapılıyor bulamadım da

sadece sabah mı içiyorsun? bir de bu bildiğimiz kuru soğan değil mi? bi yerlerde mor soğan filan diye okumuştum? bak gaza geldim bende sayende, önümüzdeki ay şanslı kürümüz belli oldu o zaman

Yok hem sabah içiyorum aç karnına hemde akşam aç karnına içiyorum.Ama sabahta akşamda taze taze içilcek.İnşallah sanada yararlı olur banada herkesede...:)

tavşancıl otu tentürü mü? o ne ki? ne işe yarıyomuş? onu da öğreneyim eksik kalmayayım

canım bi nevi kür diyebiliriz ama bu tentür
tükiyede yok malesef o yüzden heveslendirmek istemem romanyadan var sadece..

basit bir yöntemle infertiliteyi yendim topiğinden takip edebilirsin
suanda kullanan bayagı kişi var herkes yeni başladı
ama ben eylül ayındabu ilaçla hamiş kaldım ve kaybettim gerci ama olsun
hiç hamile kalamıcam sanıyordum...
şimdi yeniden başladım .

branca ursului adı google dan bakabilirsin ama ceviri yapman lazım translate.google.com dan cevirebilirsin.

romanca dan türkçeye..

17-18 gibi bekliyorum bakalım Umarım dediğin gibi yerleşme sebebiyle olmuştur.

Hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

üzüldüm canım, ama inşallah Allah'ım tez zamanda nur topu gibi bebişi verir kucağına sağlıkla...o günlerde gelir hepimiz için

ben bu soganı içemedim yhaaa valla içebiliyorsanız ne güzell

Ya kızlar ilk içtiğimde bende bi midem bulandı ama ne bileyim akşam içtim sonra dedimki aslında hiçte kötü değil tadı.Bu sabah hele hiç zorlanmadım.Tamam içtikten sonra biraz midem bulanıyo ama hemen üstüne bişeyler yedim geçti.Yani şifa niyetine bi bardak su içebilirim diye düşünüyorum.

evet ya, içilir tabi bana küçük bi melek getirecekse...

evet ya, içilir tabi bana küçük bi melek getirecekse...

Valla kızlar bu ay bizim ikinci denememiz olucak.Ama çok heyecanlıyım.Sanki bu ay olucak gibi geliyor bana.Çok hissediyorum.Galiba çok istediğim için.Bu ay benim adetim çok uzun sürdü eşim sürekli sorup duruyodu bitmedi mi bitmedi mi?Dün dedim bitti ama bu seferde olsun diye dua ediceksin.Seni bu ay hiç boş bırakmıycamen az 15 gün ara vermeden çalışmalara devam dedim.İnşallah olur.C.teside doktora gidicem.Gebelik öncesi gideyim bi.Durumuma baksın...

Benim de aksi gibi sistit belası çıktı yine gece ağlaya ağlaya wc ye gittim saatlerce çıkamadım yaklaşık 3 lt.su içtim,yarım saatlik uykuyla duruyorum.Dr a bile zorla gittim wc den çıkamadığım için..İdrar yolu iltihabi,sistit geçiriyorsun dedi...
C.tesi günü korunmasız başlayacaktık güya ama 1hafta daha erteleyeceğim galiba..Neyse hayırlısı olsun bakalım..

Ya canım canını sıkma.Bendede iki üç ay önce aynı sorun vardı.İdrarımdan kan geliyodu o derece yani.İlk önce bi doktora gittim.Bana 12 tane iğne verdi.Gereksiz yere o iğneleri oldum.Ama sonra istanbul bakırköyde çamlık hastanesine gittim doktordan çok memnun kaldım.Bana bi hap verdi 7 tane vardı içinde.Onu içtim çok şükür geçti yaa.Bol bol su iç.Öyle geçiyor dedi.Gerçi fazla içemedim ama iyi oldum ya çok şükür.Canını sıkmaya değmez...

çok geçmiş olsunnn, inş biran önce geçerde çalışmalara başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…