inşallaaahhhhhh... ya ben şu soğan kürünü yapmayı çok istiyorumda çok üşeniyorum, taze yapmak gerekiyormuş ya, tembel miyim neyim...bu ay tutmazsa bende önümüzdeki ya yapacağım kafaya koydum... ama ben adet başladıktan sonra 7. günde başlanıyor diye biliyordum, burada adet bittikten 7 gün sonra demişler? :44:
Belfücüm benim ki Elevit. ben 3 aydır kullanıyorum günde 1 tane, gayet memnunum bi sıkıntı yaratmadı.
Teşekkürler canım benim :) Bende ondan alayım o zaman
Sanırım bu ay da hamiş olamıcam, pembe akıntı geliyor
Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler
İSİM*********BAT
1.-----------obsesif227 Kasım-----------
2.-----------gamzelal15 Kasım-----------
3.-----------belfü17 Kasım-----------
4.-----------influence_18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe21 Kasım-----------
6.-----------elibeses3 Kasım-----------
7.-----------_DoLuNaY27 Kasım-----------
8.-----------MELTEMKS26 Kasım-----------
9.-----------yesilimsi5 Aralık-----------
10.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
11.-----------beklemede077 Aralık-----------
12.-----------eftalya228 Aralık-----------
13.-----------accident---10 Aralık-----------
14.-----------irazcik10 Aralık-----------
Oldu mu Şeker:)
sadece sabah mı içiyorsun? bir de bu bildiğimiz kuru soğan değil mi? bi yerlerde mor soğan filan diye okumuştum? bak gaza geldim bende sayende, önümüzdeki ay şanslı kürümüz belli oldu o zaman
tavşancıl otu tentürü mü? o ne ki? ne işe yarıyomuş? onu da öğreneyim eksik kalmayayım
Yok hem sabah içiyorum aç karnına hemde akşam aç karnına içiyorum.Ama sabahta akşamda taze taze içilcek.İnşallah sanada yararlı olur banada herkesede...:)
rica ederim ne demek:)
ne zamandı günün? gelmesin gelmesin geri gitsin
tam regl zamanı bazı kişilerde pembemsi kahverengimsi çok az bi yerleşme akıntısı oluyomuş ya kim bilir belki öyledir...inş öyledir
canım bi nevi kür diyebiliriz ama bu tentür
tükiyede yok malesef o yüzden heveslendirmek istemem romanyadan var sadece..
basit bir yöntemle infertiliteyi yendim topiğinden takip edebilirsin
suanda kullanan bayagı kişi var herkes yeni başladı
ama ben eylül ayındabu ilaçla hamiş kaldım ve kaybettim gerci ama olsun
hiç hamile kalamıcam sanıyordum...
şimdi yeniden başladım .
branca ursului adı google dan bakabilirsin ama ceviri yapman lazım translate.google.com dan cevirebilirsin.
romanca dan türkçeye..
ben bu soganı içemedim yhaaa valla içebiliyorsanız ne güzell
17-18 gibi bekliyorum bakalımUmarım dediğin gibi yerleşme sebebiyle olmuştur.
Hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Ya kızlar ilk içtiğimde bende bi midem bulandı ama ne bileyim akşam içtim sonra dedimki aslında hiçte kötü değil tadı.Bu sabah hele hiç zorlanmadım.Tamam içtikten sonra biraz midem bulanıyo ama hemen üstüne bişeyler yedim geçti.Yani şifa niyetine bi bardak su içebilirim diye düşünüyorum.
evet ya, içilir tabi bana küçük bi melek getirecekse...
Benim de aksi gibi sistit belası çıktı yine gece ağlaya ağlaya wc ye gittim saatlerce çıkamadım yaklaşık 3 lt.su içtim,yarım saatlik uykuyla duruyorum.Dr a bile zorla gittim wc den çıkamadığım için..İdrar yolu iltihabi,sistit geçiriyorsun dedi...
C.tesi günü korunmasız başlayacaktık güya ama 1hafta daha erteleyeceğim galiba..Neyse hayırlısı olsun bakalım..
Benim de aksi gibi sistit belası çıktı yine gece ağlaya ağlaya wc ye gittim saatlerce çıkamadım yaklaşık 3 lt.su içtim,yarım saatlik uykuyla duruyorum.Dr a bile zorla gittim wc den çıkamadığım için..İdrar yolu iltihabi,sistit geçiriyorsun dedi...
C.tesi günü korunmasız başlayacaktık güya ama 1hafta daha erteleyeceğim galiba..Neyse hayırlısı olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?