Valla kızlar bu ay bizim ikinci denememiz olucak.Ama çok heyecanlıyım.Sanki bu ay olucak gibi geliyor bana.Çok hissediyorum.Galiba çok istediğim için.Bu ay benim adetim çok uzun sürdü eşim sürekli sorup duruyodu bitmedi mi bitmedi mi?Dün dedim bitti ama bu seferde olsun diye dua ediceksin.Seni bu ay hiç boş bırakmıycamen az 15 gün ara vermeden çalışmalara devam dedim.İnşallah olur.C.teside doktora gidicem.Gebelik öncesi gideyim bi.Durumuma baksın...
Benim de aksi gibi sistit belası çıktı yine gece ağlaya ağlaya wc ye gittim saatlerce çıkamadım yaklaşık 3 lt.su içtim,yarım saatlik uykuyla duruyorum.Dr a bile zorla gittim wc den çıkamadığım için..İdrar yolu iltihabi,sistit geçiriyorsun dedi...
C.tesi günü korunmasız başlayacaktık güya ama 1hafta daha erteleyeceğim galiba..Neyse hayırlısı olsun bakalım..
hadi bakalım, bizimde bu ay daha ilk ama bakalım, çok beklentiye girmemeye çalışıyorum.
bu arada yumurtlama periyodunda özellikle erkekler için gün aşırı yapmak daha iyiymiş, çünkü hergün yapmak sperm sayı ve kalitesini azaltıyormuşben onların yalancısıyım
Bilmiyorum ya bazılarıda hergün yapın diyor.Benim ablam iki ay denedi hamile kalamadı.En sonunda hergün yaptıkları ay hamile kaldı.Ondan onu örnek alıcam:)İnşallah bu ay olur.Bu foruma girdiğimden beri dahada çok istemeye başladım.Artık hergün yumurtalama günümü hesaplıyorum.Çok kafamı yoruyorum yaa.Sanki yıllardır deniyorumda hamile kalmıyormuşum gibi.İnşallah hamiş kalırızda bu hesaplamalar falan biter yaaaa
Ya canım canını sıkma.Bendede iki üç ay önce aynı sorun vardı.İdrarımdan kan geliyodu o derece yani.İlk önce bi doktora gittim.Bana 12 tane iğne verdi.Gereksiz yere o iğneleri oldum.Ama sonra istanbul bakırköyde çamlık hastanesine gittim doktordan çok memnun kaldım.Bana bi hap verdi 7 tane vardı içinde.Onu içtim çok şükür geçti yaa.Bol bol su iç.Öyle geçiyor dedi.Gerçi fazla içemedim ama iyi oldum ya çok şükür.Canını sıkmaya değmez...
çok geçmiş olsunnn, inş biran önce geçerde çalışmalara başlarsınız
Canım çok geçmiş olsun.Sıkıntı yapma kendine sağlıkla sihhatle olur inşallah
ahahhahah evet ya bendede, daha 10 gün oldu bu işin içine gireli sanki aylar olmuş gibi gelio, ne kadar yavaş geçio zaman:))) etrafımda bi dolu insan daha ilk ayından tutturdu, bide "herkes minimum 3-5 ay sürer dedi bu kadar çabuk tutacağını bilseydik beklerdik" diyolar ağız birliği etmişcesine. inşallah bizimde bu kadar kolay tutar
Dün eşime diyorum zaten ya.Bu dizilerde filmlerdekiler hemen bi kere sarhoş oluyolar ilikşiye giriyolar hamile kalıyolar.Anasını satiim bizde yok bacak kaldır yastık koy,yumurtlama dönemini hesapla..:)Madem o kadar kolay niye millet bu kadar uğraşıyor:)Bence kafamızıı rahat tutalım.İnşallah bizimde olur.Ama sana bişey söyliyeyim mi sanki benim hiç olmuycakmış gibi geliyor bazen bana.Sanki bi aksilik çıkıcak.Ne bileyim forumda o kadar çok okudumki aylardır deneyenler,tüp bebek yapanlar,aşılama yapanlar...Belki bunları okudum diye böyle bi hisse kapıldım.Allah'ım korktuğum başıma gelmesin.Belkide bu yüzden sırf doktora gitmek istiyorum.Gidicem ya bakalım inşallah herşey yolunda der bana.....
aklına getirme öyle şeyleri cnm ya... bende çok karamsar bi insanım, sürekli kötü düşünceler geliyo aklıma, hatta daha çocuk düşünmüyorken gittim bi merkeze, yumurtalık rezervine baktırmak için, değerlerim üst sınıra çok yakın çıktı, ama baktım anında psikolojim bozuldu, hemen unutuverdim onları doktora bile götürmedim sonuçları, gittim bal+arı sütü+polen karışımı kullandım, sonra doktora normal muayene için gittim çocuk düşünüyoruz diye, baktı ultrasonla normal görünüo herşey dedi. e adetlerimde düzenli, ne takıcam şimdiden
ne hikayeler var, mümkünatı yok tedavi ile bile olmaz diyen insanlar doğal yol ile hamile kalabiliyor sonuçta, iyi şeyleri düşünelim iyi olsun
Ya açıkcası benim adetten önce kahverengi akıntı geliyor kaç aydır.İlk başlarda normaldir diye hiç üstüne düşmedim.Ama bu ay adetten önce 5 gün boyunca geldi.Yani ped takıcak kadar geliyodu.Kist olabilirmiş.Netten baktım.Keşke hiç bakmadan doktora gitseydim.Doktoru aradım.Oda çok endişelenme dedi.Önemli değil dedi.C.tesi günü gel dedi hem bakarız dedi.İnşallah herşey yolundadır.
Bilmiyorum ya bazılarıda hergün yapın diyor.Benim ablam iki ay denedi hamile kalamadı.En sonunda hergün yaptıkları ay hamile kaldı.Ondan onu örnek alıcam:)İnşallah bu ay olur.Bu foruma girdiğimden beri dahada çok istemeye başladım.Artık hergün yumurtalama günümü hesaplıyorum.Çok kafamı yoruyorum yaa.Sanki yıllardır deniyorumda hamile kalmıyormuşum gibi.İnşallah hamiş kalırızda bu hesaplamalar falan biter yaaaa
ahahhahah evet ya bendede, daha 10 gün oldu bu işin içine gireli sanki aylar olmuş gibi gelio, ne kadar yavaş geçio zaman:))) etrafımda bi dolu insan daha ilk ayından tutturdu, bide "herkes minimum 3-5 ay sürer dedi bu kadar çabuk tutacağını bilseydik beklerdik" diyolar ağız birliği etmişcesine. inşallah bizimde bu kadar kolay tutar
Evet canım sanırım biz de gün aşırı deneyerek şansımızı azalttık bakalım bu ay ben de senin ablanı örnek aliiim:))İnşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz amiin..
Hadi o zaman hep birlikte çalışmaya devam:):)bizim patronun kızı hamile kaldığında bu arada kızıda bizim yanımızda çalışıyordu.Adam öyle bi espri yaptıki:):)büyükşehir çalışıyor baya dedi:):)hadi kızlar büyükşehirler çalışsın :):):)
hayırlı geceler arkadaşlar bende 1,5 yıldır bebiş özlemiyle yanıyorum ama bu ayda adet oldum artık aralık ayına benide aranıza alın arada gelirim inşallah yüce mevlam hepimizin kucağını doldursun inşallah.....
Kızlar merhaba;
dün yoğun bir gün geçirdim o yuzden giremedim nete, baya kalabalık olmuşuz dün :)
yeşil nasıl oldun?
sanırım hamiş haberi de gelmemiş kimseden. bende nerdeyse su 2 gündür bebşi düşünemez oldum bugun kasığım çekmeye başladı sabah fark ettim. düşünmeden de vücudum beni kandırıyorsa artık şaşırıcam cok :)
beni listeye eklemediniz herhalde 7 kasım son bat
bu arada bugübn folbiol aldım acaba daha önce kullanan varmı 1 tane aldım inşallah iyi gelirde hamiş kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?