kızlar kolay gelsin hepinizeee
yeşilimsi canım yuppi 6. sıradayım ama 3 kasım yazmışsın:)
23 kasım olcekkk
ben yine eşime göre iyiyim, o daha iki gün evvelden başladı "test yapsana", dün arıyo "aldın mı test almadıysan gelirken alayım" filan diyevalla bende kendimi durdurmaya çalışıorum ama laf geçiremiorum kendime
3 ay evvel doktora gittim, ön hazırlık ekim kasım düşünüyoruz diye, o verdi, "şimdiden kullanmaya başla, hamilelikten sonrada 3 ay kullan" diye. bende alıyorum, folik asitli multivitamin zaten, en azından diğer eksik vitaminlerimi tamamlamış olurum diye
yşilcimm merhaba nasılsın ???
bende hale kırmızılar yok allaha şükür bakalım neler olcekk :18::18::18:
banada doktor folik plas wermişti şimdiden başla die bi dönem içtim bıraktım hamiş kalırsam dewam ederim dedim :)
ama bişiler wardır belki die başladım dün içmeye bakalım hayırlısı :44::44::44:
ay bende bugün almayı unuttum .. ablamın 2 cadısı ile uğraşmaktann
yarın inşallah başlarım...
anaa muhteşemde ibrahim paşanın bebeği öldü kucagında uyurken nefessiz kaldı bebek aman allahımmm ne fenaaa
Canım benim hemen hüsrana kapılma.Bewnde dayanamadım yaptım bende de negatif çıktı.Hayırlısı bakalım.
Belkide çıkmamıştır erken olduğu için:)
sağol canım ben de ii düşünmeye çalışıyorum ama belirti de pek yok, regl belirtisi tüm belrtiler. bakalım bekleyip görücez tatlım çok yakın batlarımız güzel haberleri peşpeşe veririz inşallah :) 18. gelmezse hemen diğer testi yapıcam zor bekliyorum valla yaa
2 gün kalmış sabret şekerr,ben hemen test yapma taraftarı değilim. :) heycan olsun ayy allam ya
iyiyim canı msen? iyi hadi bakalım gelmez inş. pööff ne zaman belli olacak yaaa((
Canım inşallah bu kez hamilesindir bi sorun yok gibi şimdilik
beni listeye eklemediniz herhalde 7 kasım son bat
bu arada bugübn folbiol aldım acaba daha önce kullanan varmı 1 tane aldım inşallah iyi gelirde hamiş kalırım
bende aşırı stresliyim heyecanlıyım korkuyorum .....
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü bu kdr stresten görücem kırmızıları die korkuyorumm ...
pufff yarın bi test alsam mı acaba??? bide utanıyorum artık eczanecilerden çünkü sırayla hepsinden aldım ...
ama sanki hastalanıcakmışım gibi bi his war içimde :18::18::18:
hayırlısı olsunnnn
hayrın ola hayrola.............
inşallah cnmmm bakalımmm beklemedeyimm .......
ama sanki hastalanıcam gibi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?