KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Evet Arkadaşlar Listemiz Aşağıdaki Gibi.Hadi Baklım Bol Hamişler

İSİM*********BAT

1.-----------obsesif22 7 Kasım-----------
2.-----------gamzelal 15 Kasım-----------
3.-----------belfü 17 Kasım-----------
4.-----------influence_ 18 Kasım-----------
5.-----------pamukefe 21 Kasım-----------
6.-----------elibeses 23 Kasım-----------
7.-----------eyacha 24 Kasım-----------
8.-----------_DoLuNaY 27 Kasım-----------
9.-----------MELTEMKS 26 Kasım-----------
10.-----------mekselina86 3 Aralık-----------
11.-----------seda_ecrin 3 Aralık
12.-----------yesilimsi 5 Aralık----------------------
13.-----------Niltt-----6 Aralık-----------
14.-----------beklemede07 7 Aralık-----------
15.-----------Marit 7 Aralık-----------
16.-----------eftalya22 8 Aralık-----------
17.-----------accident--- 10 Aralık-----------
18.-----------irazcik 10 Aralık-----------
19.-----------skaya2006 10 Aralık-----------

Bende folik asit alıyım yaa,başlıyım bari.

doktora gidiyormusun mutlaka önericektir kesin gebelikten 3 ay önce içmek gerekiyormuş :26: geçen sene folic plus kullanmıştım bu sefere eşime aldırdım oda diğerinden almış ben ondan sordum

banada doktor folik plas wermişti şimdiden başla die bi dönem içtim bıraktım hamiş kalırsam dewam ederim dedim :)
ama bişiler wardır belki die başladım dün içmeye bakalım hayırlısı :44::44::44:

Canım inşallah bu kez hamilesindir bi sorun yok gibi şimdilik

ay bende bugün almayı unuttum .. ablamın 2 cadısı ile uğraşmaktann
yarın inşallah başlarım...
anaa muhteşemde ibrahim paşanın bebeği öldü kucagında uyurken nefessiz kaldı bebek aman allahımmm ne fenaaa

Ben hiç izlemedim o diziyi:) bebek nie öldü ki

Canım benim hemen hüsrana kapılma.Bewnde dayanamadım yaptım bende de negatif çıktı.Hayırlısı bakalım.
Belkide çıkmamıştır erken olduğu için:)

sağol canım ben de ii düşünmeye çalışıyorum ama belirti de pek yok, regl belirtisi tüm belrtiler. bakalım bekleyip görücez tatlım çok yakın batlarımız güzel haberleri peşpeşe veririz inşallah :) 18. gelmezse hemen diğer testi yapıcam zor bekliyorum valla yaa

2 gün kalmış sabret şekerr,ben hemen test yapma taraftarı değilim. :) heycan olsun ayy allam ya

iyiyim canı msen? iyi hadi bakalım gelmez inş. pööff ne zaman belli olacak yaaa((

bende aşırı stresliyim heyecanlıyım korkuyorum .....
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü bu kdr stresten görücem kırmızıları die korkuyorumm ...
pufff yarın bi test alsam mı acaba??? bide utanıyorum artık eczanecilerden çünkü sırayla hepsinden aldım ...
ama sanki hastalanıcakmışım gibi bi his war içimde :18::18::18:
hayırlısı olsunnnn
hayrın ola hayrola.............

Canım inşallah bu kez hamilesindir bi sorun yok gibi şimdilik

inşallah cnmmm bakalımmm beklemedeyimm .......
ama sanki hastalanıcam gibi :18:

selamlar,
beni de listeye ekler misiniz benim bat 17 kasım, yani bugün :)
bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısıysa olsun.. bu ay belim çok ağrıdı, karnım çok şişkindi çok gazım vardı, göğüslerim şişti, uçları acıyor dokununca, reflü gibi oldum afedersiniz yediklerim ağzıma geliyor ya da dişimi fırçalarken kusuveriyorum neyse, sonra çok üşüdüm baya titredim hatta, ağzım kurudu hiç su içmezken bardak bardak su içtim vs yani ümitlendim gibi ama yine de sanki regl olcam gibi hissediyorum çünkü bu belirtilerin hepsi başka sebeplerden de olabilir hemen havaya girmek istemiyorum.. bugün regl olmazsam aile hekimime gidip test yaptırıcam belirsizlik çok kötü ilişkinin üzerinden 16 gün geçti çıkar heralde varsa da, inş güzel haberlerimi burda paylaşırım, bakarsınız ilk müjdeyi veren ben olurum :):)
ama yine de önemli olan sağlıklı bir 9 ay geçirip sağ salim kucağına almak, Allah hepimizi boş gebelik, kimyasal gebelik, düşük gibi sıkıntılardan korusun, iyi geceler :)

beni listeye eklemediniz herhalde 7 kasım son bat

bu arada bugübn folbiol aldım acaba daha önce kullanan varmı 1 tane aldım inşallah iyi gelirde hamiş kalırım

merhaba canım ben bu ayın başından beri kullanıyorum hapı, arkadasım bebek olmadan ilk 3 ay daha sonra bebek olduktan sonrada 3 ay kullandığını söyledi, zaten zararlı bi şey değil kilo için korkma aldırmaz dedi.

sen böyle sıkıntı yap kendine bebeğinde huzursuz olsun huysuz bi bebek olur sonra, elden bişey gelmiyor hepimiz bekliyoruz hayırlısıyla ben de bu gece rüyamda gördüm hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…