KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Sana katılıyorum bende öyleyim de cevre baskısı kötü bişey biliyomusun psikolojisini bozuyolar insanın.. ben aglama krizine girmiştim temmuz ayında o kadar sinirlerimi bozdular ki..

hehe biz çok düzenli çalışıyoruz artık bu çalışmayla yıldızlı bebiş gelmesi lazım bize

Marit aynen canım bende ilk diye hemen söyledim 1 . aydan 2. ayda gitti laf cıktı millete...
bende en az 3 ay söylemicemmm...

Hoşgeldiiin:)) inşallah bekletmeden gelir bebişler....

Aminn inşallah, geçmiş olsun bu arada umarım bir daha kötü şeyler yaşamazsın..

slm kızlar nasılsınız ?
ben hala beklemedeyimm korkuyorumm:18:
dün akşam çok tuhaflaştım bi üşüdüm bi fenalık geçirdim sıcaktan anlamadım neden
bide yatarken baş dönmesi yaşadım ciddi ciddi bayaa bi döndümmm sarhoş gibiydimm yanii uyuyana kadar:44:
acaba psikolojik bi tepkimi weriyo vücudum anlayamadımm....:44:

bugün ise başım hawalarda bi tuhafım yinee
puffffff ne çıkıcak sonuç acabaaa:18:

:26: hmmm kırmızların zamanına ne kadar var gebelikte acayip baş dönmesi oluyor hayırlısı olur inşallah belirtidir sende bizi alpella gibi sevindirsin

:26: hmmm kırmızların zamanına ne kadar var gebelikte acayip baş dönmesi oluyor hayırlısı olur inşallah belirtidir sende bizi alpella gibi sevindirsin

ttlım benim bat 15 kasım dı:18:
hala geln yok beklemedeyim korkuyorumm ....
inşallahh cnm ya sewincimi ilk burda sizinle paylaşırım bende:)

Arkadaşlar merhaba ben size bişey sormak istiyorum.Ben adet günümü 5-6 gün gectim hala adet olmadım.Geçen gün test yaptım bişey çıkmamıştı.Bu sabah yine test yaptım 2.çizgi daha renksiz ama çift çizgi var şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım?

Alpella tebrik ederim. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. BAT'ım 23 Kasım erken gebelik belirtilerinin çoğunu yaşayınca beklemek daha zor oluyor, en son dün gece apartmandaki balık kokusundan iğrenip kendimi eve atınca daha da emin oldum dayanamayıp bu sabah test yaptım. Fakaaatttttt birliktelikten 8-10 gün sonra sonuç vereceğini söyleyen test negatif çıktı. Tüm gün ufak çapta bir depresyon geçirdikten sonra her belirtide gaza gelmemeye söz verip rotamı aralığa çeviriyorum.....

ttlım benim bat 15 kasım dı:18:
hala geln yok beklemedeyim korkuyorumm ....
inşallahh cnm ya sewincimi ilk burda sizinle paylaşırım bende:)

ay canım ne güzel inşallah bebiştir göbüş değildir :)
ee baya gecmiş neden test yapmıyorsun dicem ama gecikme oluyormuydu böyle hiççç

ben 22 kasımda test yapmaya karar verdim benimde zamanım belli değil :)

:26:

eh bebiş olmadıgı her ay yaşıcamız hüsran bu alışamadık bir türlü..
bende aynı şeyi yaşıcama eminim kuzummm

rahat olmaz lazım dicem ama çok klasik olcak

zuzucuum genelde silik de olsa ikinci cizgi görünüyorsa bebiş vardır canım..
İnşallah bebişin tutunur da gelmez kırmızıların biraz daha gecince yine test yap yada kan testine git canım

Cok tesekkur ederim canim. Hep beraber ulasalim isteklerimize insallah.

tatlım ilk kez gecikmem oldu bakalım hayırlısı:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…