- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Galiba içinizde en rahatı benim olursa olur olmazsa da olmaz diye düşünüyorum..1-2 yıl daha düşünmüyordum ben ama eşime dayanamadım..
Hayırlıysa olsun,hayırsızsa hiç olmasın Allah eşime ve bana sağlık versin..
Tabi ki aratmasın hiç bir zaman.Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun kızlar
olmadığı her ay için kendinizi yıpratmayın,unutmayın ki umut bir daha ki ayda,o da olmazsa bi daha ki vs...
Yeter ki sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun..Herşey yerine gelir...
Allah ne zaman isterse o zaman nasip eder zaten..Üzmeyin kendinizi geleceği varsa gelir zaten...
Her zaman ettiğim dileğim sağlık,huzur ve mutluluk,hayırlı zaman ne zamansa o zaman da ailemizi daha da şenlendirecek sağlıklı bir bebiş...
Allahım herkesin gönlüne göre versin...
hehe biz çok düzenli çalışıyoruz artık bu çalışmayla yıldızlı bebiş gelmesi lazım bizehoşgeldin tatlıcadi...
artık önümüzdeki aya ödevlerinize daha iyi çalışırsınız ozaman:)) adetten sonra 12.14.16.18. günlerine doktorlar çalışma ödevi veriyormuş genelde eğer adetler düzenliyse
gözüme uyku girmez oldu yaa bu 15 gün geçer mi acaba
folic asit kullanmaya başladığımdan beri iştahım arttı ama yiyemediğim için estra agresifde oldum :) allah sonumuzu hayır etsin
bu arada hamile kalırsam bende ilk 3 ay kimseye demyicem diğer gebeliğimde ilk günden herkese öttüm sonra 9. haftada pffffen iyisi kendime saklamak 3 ay annişim hariç
herkese merhaba;
öncelikle hamile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin anneli babalı büyütsün inşallah :)
bende yeni üye oldum açıkcası ve tek ilgilendiğim konular bunlar:)
ben de 1 senelik evliyim ve bu ay ilk kez deniycez bebişi :) daha önce ilaç içiyordum bıraktım :)
inşallah herkes burda mutluluğunu paylaşır
Aminn inşallah, geçmiş olsun bu arada umarım bir daha kötü şeyler yaşamazsın..Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bu ay sonunda adetim bitince çalısmalara başlıcam tabi yeni çalısmalara umarım başarılı olabiliriz kizlarrr ben 1 senedir Scott'ın 1 tane düşüğüm 1 tanede dış gebeliğim var insallah3. Cusu problemsiz olr inşallah yeni yılda bebislerimiz bizimle olurlar)))))
bugün ise başım hawalarda bi tuhafım yinee
puffffff ne çıkıcak sonuç acabaaa:18:
:26: hmmm kırmızların zamanına ne kadar var gebelikte acayip baş dönmesi oluyor hayırlısı olur inşallah belirtidir sende bizi alpella gibi sevindirsin
ttlım benim bat 15 kasım dı:18:
hala geln yok beklemedeyim korkuyorumm ....
inşallahh cnm ya sewincimi ilk burda sizinle paylaşırım bende:)
Alpella tebrik ederim. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. BAT'ım 23 Kasım erken gebelik belirtilerinin çoğunu yaşayınca beklemek daha zor oluyor, en son dün gece apartmandaki balık kokusundan iğrenip kendimi eve atınca daha da emin oldum dayanamayıp bu sabah test yaptım. Fakaaatttttt birliktelikten 8-10 gün sonra sonuç vereceğini söyleyen test negatif çıktı. Tüm gün ufak çapta bir depresyon geçirdikten sonra her belirtide gaza gelmemeye söz verip rotamı aralığa çeviriyorum.....
Arkadaşlar merhaba ben size bişey sormak istiyorum.Ben adet günümü 5-6 gün gectim hala adet olmadım.Geçen gün test yaptım bişey çıkmamıştı.Bu sabah yine test yaptım 2.çizgi daha renksiz ama çift çizgi var şimdi ben hamilemiyim değilmiyim anlamadım?
* ggmin Doğum günün kutlu olsun canım inşallah istediğin herşey gerçeklerşir
* eyecha bende aralıkta 29 uma basıcam yaş konusunda tırsıyorum açıkcası ama söylediğin o kadar doğru ki bu zamanda kolay değil
* baharyel paylaşım için sağol yumurtlamadan öncemi dere otuna asılalım
* sedoşum hoşgeldin
ay canım ne güzel inşallah bebiştir göbüş değildir :)
ee baya gecmiş neden test yapmıyorsun dicem ama gecikme oluyormuydu böyle hiççç
ben 22 kasımda test yapmaya karar verdim benimde zamanım belli değil :)
:26:
tatlım ilk kez gecikmem oldu bakalım hayırlısı:18::18::18:
tatlım ilk kez gecikmem oldu bakalım hayırlısı:18::18::18:
selam herkeze yeni haberler varmıı
Yeni haberler var,midem şişti çok yemek yedim:))
azyeseydin canikom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?