KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

saol canım tamm 45 gün sonra canm ..ya ben farkında olmadan düşük yaptım benm normal de 35 günden fazla regl gnüm fakat gebe kalmadan önce düzene girmişti gününü gün oldm hemde 28 gnde snra hamile kalmısım ve normalde yerinde drmadıgım için gttii bebişim ama cok sancı cektimm buna cvp vermstm ark bu soruyu diyosan cvp bu canm

Son düzenleme:

ya ben geçen perşembe (BAT'ımdan 5 gün önce oluo) yaptım, hemde senin kullandığın ultra hassas fortel'den ama pürüzsüz tek çizgiydi...oyüzden pek ümitli değilim o yüzden bekliyorum kırmızıyı, boşa harcamayayım diğer testi de:)

evet ins benim normalde 26 fakat benm braz gecio 3 gbi beklorum en gecc

var ya nasıl güldüm puhaaahaaa
kızlar adetiniz kasımın kaçı idi benim 7 si idi . 25 erken değil mi

hadi bakalım hayırlısı...:)

aynen.. ya benim bi sorunum var ben 1 hftadır kilo verırom vede heryerim şişti gözlerimin latı nasıl morardı anlatamam yüzümde şiş heryerim nasıl agrıyor ve normalde idrarra sık cıkıorum ama artk 3 4 saat te bir olduu anlamdm dktro gttim fakat oda sasırdı hersyi yaptırdık hersyim cok normal bseyim yok gibi gözukuo ama...

Ayy bende bol bol içiyodum diyodum nasılsa hamile kalınca içemiycem.Ne salakmışım.Bebek belki tutunur.Bilmeden niye içiyosam?

o zaman bundan sonra topiğimizin bayanlarına kahve yasak, beylerinede halvetten yarım saat öncesi 2. fincan birden

Son düzenleme:
herkese sevgiler
ben 30 yaşındayım ve korunmasız 4. ayımız..diğer 3 ay kendi çapımızda denk getirmeye çalıştık ama olmadı. bu defa işi sağlama aldım ovulasyon testi yapıorum. büyük ihtimalle bu hafta verimli bi hafta olacak...
isteyen herkese allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

Ayy bende bol bol içiyodum diyodum nasılsa hamile kalınca içemiycem.Ne salakmışım.Bebek belki tutunur.Bilmeden niye içiyosam?

kahveyi unuttum bak.. ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiyoru eyvahh eyvahhh... e şimdi bu nimet adamlara yarıyorda bize yaramıyor mu?

alala sıkıntı stresten filan mı acaba ki?!:44: acaba böbreklerle alakalı filan mı ki yaa, göz altı morluğu, az idrara çıkma filan demişsin ya. ne doktoruna gittin sen hanyy

saol ins seninde hepizinde hosgeldin canm

o zaman bundan sonra topiğimizin bayanlarına kahve yasak, beylerinede halvetten yarım saat öncesi 2. fincan birden:34

:))) Aslında bunu daha önce duymuştum ama günde 1 bardak kahve,bir bardak da çay mutlaka içiyordum. Ben de artık sadece sabahları uyanabilmek adına açık bi çay içicem kahveyi de bırakıyoruuuuuum ! Her şey bebiş için:) Kocama da kendi ellerimle bi kahve yapiim:)))

alala sıkıntı stresten filan mı acaba ki?!:44: acaba böbreklerle alakalı filan mı ki yaa, göz altı morluğu, az idrara çıkma filan demişsin ya. ne doktoruna gittin sen hanyy

ya böbrekler hepsine baktı dahiliye kirazlı medicine hospital de ayrıca hiç bi sıkkıtım tok hani stres flan hiç gayet iiyim ama.

Son düzenleme:

tatlım ben ucuz bir test yapmıştım belki hatırlarsın tam adet günümdeydi ve ilk idrarım değildi öğleden sonraydı, fortelde ise sabah ilk idrardı ve adetimi 1 gün geçmişti testleri saklıyorum hala ve inan ucuz test çok daha net hiç boşu boşuna fortel falan almayın

evet önceki hamişlikte tam regl günümde yapmıştım cıkmıştı ama büyük ihtimalle yumurtalam günümden önce tutmuştu.. hiç var gibi hissetmiyorum bu ay o yüzden 24 ünde yapmak daha iyi gelmezlerse...

aynen var ama tık yok gibi ya ark benım bı sorunum var sizinle paylasabilir myım ..bu arada tsk edrm ark saol ins yeniden anne olurum

canım hayırdır ne sorunun var ?
bide soru sormuştum sana ya cevaplarsan sevinirim cok ihtiyacım var:)

Merhaba ,inşallah bu ay gelir bebişin daha fazla bekletmez çünkü ümit edip hayal kırıklığı yaşamak gerçekten zor
amin...

kahveyi unuttum bak.. ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiyoru eyvahh eyvahhh... e şimdi bu nimet adamlara yarıyorda bize yaramıyor mu?

aynen öyleymiş canım

ayrıca süt ürünlerinin içindeki bir madde de yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş bol bol süt yoğurt tüketmek doğurganlığı arttırıyormuş

Son düzenleme:

yazdm canım sorunlarmı okumussundur da ne sormuştun canı tekrar yazar mısın hemen cvp verrm görmemşim özr dlerim

Kızlar belki psikolojiktir ama benim kasıklarım nasıl yanıyor var ya ağrılar yanmalar var kasıklarımda.İnşallah belirtidir.Gerçi daha çok var batıma ama.aralığın ilk haftası adetim ama belli olur mu belki şimdiden belirti olur mu?Gerçi başka hiç bir belirti yok.Ne göğüslerde ne başka bişeyde bi tek kasıklarım yanıyo.Hafif bi de ağrı var.İnşallah gerçek belirtilerdir.Nolur bana dua edin kızlar.Hayırlısıyla hayırlı bi bebeğim olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…