- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
heh tam aradıgım insan:)
öncelikle çok gecmiş olsun canım umarım cok sarsmamıştır seni beni fazla sarsmadı da...
Canım bende kürtaj oldum 21 ekimde
ne zaman gelicek benim kırmızılar
senin ne zaman gelmişlerdiiii
hadi kızlar ya valla heyecanlıyım sizler için adet gününüzde test yapınca çıkıyor aslında ama isterseniz 1-2 gün geçmesini bekleyin
rica ederim canım ben de ne çay ne kahve neredeyse hiç içmiyorum yani kendimi bildim bileli, yapım bu
:))) ben daha ilk denemede adet günüm gelmeden 2 tane yaptım... aslında evde bi tane daha var hazır ama bu sefer günümün geçmesini bekliyorum, ellibesesle 24'ünün sabahında yapmaya karar verdik...inş. ikimizinkinden biri tutar:)))
hoş içmiyorum ama güzel bilgiymiş bu, teşekkürler alpellaa bilgi için:)
kışkış kırmızılar kışkış
yallah kırmızılar yallahhh
tamam 24 ünde ..anlaştıkk
24 Kasım perşembeee
aslında ben yarın yapıcaktım yarın benim için özel bi gün..
hem eşimle ilk tanışma yıldönümümüz hemde nişan tarihimiz.. ama cıkmaz diye yapmayasım geldi...
hadi bakalım hayırlısı...:)
Ayy bende bol bol içiyodum diyodum nasılsa hamile kalınca içemiycem.Ne salakmışım.Bebek belki tutunur.Bilmeden niye içiyosam?
Ayy bende bol bol içiyodum diyodum nasılsa hamile kalınca içemiycem.Ne salakmışım.Bebek belki tutunur.Bilmeden niye içiyosam?
aynen.. ya benim bi sorunum var ben 1 hftadır kilo verırom vede heryerim şişti gözlerimin latı nasıl morardı anlatamam yüzümde şiş heryerim nasıl agrıyor ve normalde idrarra sık cıkıorum ama artk 3 4 saat te bir olduu anlamdm dktro gttim fakat oda sasırdı hersyi yaptırdık hersyim cok normal bseyim yok gibi gözukuo ama...
herkese sevgiler
ben 30 yaşındayım ve korunmasız 4. ayımız..diğer 3 ay kendi çapımızda denk getirmeye çalıştık ama olmadı. bu defa işi sağlama aldım ovulasyon testi yapıorum. büyük ihtimalle bu hafta verimli bi hafta olacak...
isteyen herkese allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
o zaman bundan sonra topiğimizin bayanlarına kahve yasak, beylerinede halvetten yarım saat öncesi 2. fincan birden:34
alala sıkıntı stresten filan mı acaba ki?!:44: acaba böbreklerle alakalı filan mı ki yaa, göz altı morluğu, az idrara çıkma filan demişsin ya. ne doktoruna gittin sen hanyy
ya ben geçen perşembe (BAT'ımdan 5 gün önce oluo) yaptım, hemde senin kullandığın ultra hassas fortel'den ama pürüzsüz tek çizgiydi...oyüzden pek ümitli değilim o yüzden bekliyorum kırmızıyı, boşa harcamayayım diğer testi de:)
evet önceki hamişlikte tam regl günümde yapmıştım cıkmıştı ama büyük ihtimalle yumurtalam günümden önce tutmuştu.. hiç var gibi hissetmiyorum bu ay o yüzden 24 ünde yapmak daha iyi gelmezlerse...hadi kızlar ya valla heyecanlıyım sizler için adet gününüzde test yapınca çıkıyor aslında ama isterseniz 1-2 gün geçmesini bekleyin
rica ederim canım ben de ne çay ne kahve neredeyse hiç içmiyorum yani kendimi bildim bileli, yapım bu
aynen var ama tık yok gibi ya ark benım bı sorunum var sizinle paylasabilir myım ..bu arada tsk edrm ark saol ins yeniden anne olurum
herkese sevgiler
ben 30 yaşındayım ve korunmasız 4. ayımız..diğer 3 ay kendi çapımızda denk getirmeye çalıştık ama olmadı. bu defa işi sağlama aldım ovulasyon testi yapıorum. büyük ihtimalle bu hafta verimli bi hafta olacak...
isteyen herkese allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
kahveyi unuttum bak.. ben hergün 1 fincan türk kahvesi içiyoru eyvahh eyvahhh... e şimdi bu nimet adamlara yarıyorda bize yaramıyor mu?
evet önceki hamişlikte tam regl günümde yapmıştım cıkmıştı ama büyük ihtimalle yumurtalam günümden önce tutmuştu.. hiç var gibi hissetmiyorum bu ay o yüzden 24 ünde yapmak daha iyi gelmezlerse...
canım hayırdır ne sorunun var ?
bide soru sormuştum sana ya cevaplarsan sevinirim cok ihtiyacım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?