KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kocakarı ilaçlarının bitanesi
sütü kaynatıp buharında oturmak 2-3 defa ısıtıp oturabilirsiniz,
sonrasında hemencik halvet olcak.
bu kadar basit..

3. sü kürler..
ben incir kürünü yapmak istedim sonra yapamadım ama yedim bol bol..

ve benim için en önemlisi
Branca ursuli ilacı...
bu ilaç Tavşancıl otu tentürü
eger Romanyada tanıdıgınız varsa alabilirsiniz..

neyse bende çıkayım da ascık evi toparlayayım yoksa çocuğu yapacak kociş kalmayacak bu pasaklılığa

şimdilik hoşçakalınnn

kocakarı ilaçlarının bitanesi
sütü kaynatıp buharında oturmak 2-3 defa ısıtıp oturabilirsiniz,
sonrasında hemencik halvet olcak.
bu kadar basit..

canım ben geçen sene sistit olmuştum onun tedavisi için böyle yapmıştım acaba bir alakası var mı yani rahimi fln mı temizliyor? ama aynı zamanda fazla sıcak ve buharın yumurta için iyi olmadığını da okudum

merhaba kızlar;

bugun adet oldum maalesef bi daha ki aya kaldı bebeşimiz, gamzelal'den haber var mı?

ins..hsgeldn canm nasılsın ii misn bende yeni katıldım ama ark ısndık brbrimiz hemen sende katıl sohbete yani belli de bebekk konumuz

tatlım hşgldin aramıza bende sizlerle olunca daha iyi oluyorum :)

neyse bende çıkayım da ascık evi toparlayayım yoksa çocuğu yapacak kociş kalmayacak bu pasaklılığa

şimdilik hoşçakalınnn

ayy tatlım yaaw alemsinn öptüm seni...

merhaba kızlar;

bugun adet oldum maalesef bi daha ki aya kaldı bebeşimiz, gamzelal'den haber var mı?

cnmmm hayırlısı olsun hakkımızda napalım bu ay kısmet deilmiş bizee bende kırmızılar dewam ediyo maleseffff puff

tatlım tşk dua'n için not ettim defterime senin durumlar nasıll ??

Cenin kök hücreyle annesini iyileştiriyor
ABD'de bilimadamları, anne rahmindeki ceninin kök hücre göndererek annesini iyileştirdiğini belirledi.
New York'taki Mount Sinai Üniversitesi'nde yapılan çalışmada araştırmacılar, normal dişi farelerle, bütün vücut hücrelerinde yeşil renkli floresan ışığı yayan protein üretmesi için genetik değişime uğratılmış erkek fareleri çiftleştirdi.

Böylece anne rahmindeki cenin dokularının ayırt edilmesi sağlandı.

Daha sonra hamile farenin kalp krizi geçirmesini sağlayan bilimadamları, iki hafta sonra kalp dokularını incelediklerinde annenin kalbinde cenine ait yeşil renkli hücreler buldu.

Bu hücrelerin yeni kalp hücrelerine dönüşerek annenin kalbini iyileştirdiği görüldü.

Bunun evrimsel bir mekanizma olduğunu belirten bilimadamları, ceninin annesinin kalbini koruyarak varlığını sürdürmeye çalıştığını açıkladı.
Bilimadamları, hücrelerin plasentadan sağlanmasının daha kolay olduğunu ve bu hücrelerin annenin bağışıklık sisteminde herhangi bir tepkiye yol açmadığını kaydetti.

Minneapolis'teki Minnesota Üniversitesi Kök Hücre Terapileri Merkezi Müdürü Jakub Tolar, plasentada bulunan cenin hücrelerinin kalp dokusunun yenilenmesine yardımcı olduğunun ilk kez bu araştırma ile ortaya çıkarıldığını açıkladı.

Daha önce yapılan çalışmalarda, hamile kadınların hasarlı beyin, karaciğer ve akciğer dokularında cenin kök hücrelerine rastlanmıştı.
Ceninlerin annelerini göğüs kanserine karşı koruyan hücreler ürettiği de keşfedildi.

merhaba kızlar;

bozma moralini canım her şeyin bir zamanı var öyle düşün hayırlısı olsun inşallah yeni yıla anne adayı olarak girersin daha önümüzde aralık var

tatlım tşk dua'n için not ettim defterime senin durumlar nasıll ??

rica ederim canım, ben bugün tekrar beta hcg için kan verdim yarın akşamüstü alıcam sonucu bakalım inş her şey yolundadır da küçük sevgilim tutunmuştur bana..

bu ay hayırlısı değilmiş demekki hem ilk denememizdi, kısmet bakalım öbür ay nasip olacak mı

canım ya üzüldüm senin adına; ben üzülemedim bile kendime sanırım dün attım olayın sokunu içime adet olacagım doğmuştu, eşime kızdım hatta bana naz yaptın senden dolayı olmadı diye :)

umarım bi dahaki ay yüzümüz güler, doktora gidecek misin? yoksa denemeye devam mı?

kızlar bakınnnn...
Hamile Miyim ....
arkadaşlara Sordum çoğu hamilesin dedi yarın kana gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz:26:

tatlımm inşallahhhh ....
cnm dün ne oldu hyrdırr merk ettimm önemli bişeymiii diiildir inşallahhh
doktora gitmicem denemeye dewam bakalımmm neler olcakkk...

Eki Görüntüle 292750

kızlar bakınnnn...
Hamile Miyim ....
arkadaşlara Sordum çoğu hamilesin dedi yarın kana gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz:26:

gözün aydın cnm bence hmişsinnn gebeğin gelmişşş

sağol canım ALLAH RAZI OLSUN...
kan testi yaptırcam ondan sonra hamileyim dicem...
RABBİM herkese nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…