KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Meraaaaabaaaaaa,topik şenlemiş sayenizde valllaa ya:)) ne güzellll...

Bence BAT listesi yerine HAMİŞ listesi yapalım ne dersni? hamişler gelmeye mi başladı ne?

bat yarın canım....
inşallah hamileyimdir..

inşallah canım hayırlısı, ben adetimi 1 gün geçmişken yaptırmıştım kan testini, 120,70 çıktı. sen de değerini yazar mısın canım ben yarın 2. test sonuçlarını alıcam ben de yazarım inş.. tekrar tebrikler... ne kadar zamandır deniyordun canım?

bu 4. ayımdı canım...
test sonucum çıksın yazarım tabiki.. :)
baya yüksek çıkmış seninki de :)

inşallah güzel çıkar canım yükselmiştr benim 475 çıkmıştı haftaya gidicem bende

canım senin değerle nasıl çıktı en baştan yazar mısın? adetten kaç gün sonra ve kaç gün arayla yaptığını da sana zahmet :)

canım senin değerle nasıl çıktı en baştan yazar mısın? adetten kaç gün sonra ve kaç gün arayla yaptığını da sana zahmet :)

canım benim 3 gün geçmişti belirtiler vardı akşam bi test yaptım net bi şekilde ikinci çizgi çıktı doktora gittim kanda 475 çıktı

kızlar bsey sorabilrmym benm bişeyler oldu da ben de hastaneye gttim herseym normal cıktı doktr hamilelk olablrmı sizde dedi bnde evet evet olblr dedim bide kan testi yaptık erken ama 2.39 cıktı sizce nasıl 10 gn den fazla var adetme

canım hiç bilmiyorum en düşük 20lerde diye biliyorum bide adetine çok var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…