tatlım tebrikler hamilesin inş, benim de böyle silik çizgiydi.. adetini kaç gün geçti??
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN...
kan testi yaptırcam ondan sonra hamileyim dicem...
RABBİM herkese nasip etsin inşallahhhh
Eki Görüntüle 292750
kızlar bakınnnn...
Hamile Miyim ....
arkadaşlara Sordum çoğu hamilesin dedi yarın kana gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz:26:
Meraaaaabaaaaaa,topik şenlemiş sayenizde valllaa ya:)) ne güzellll...
Bence BAT listesi yerine HAMİŞ listesi yapalım ne dersni? hamişler gelmeye mi başladı ne?
bat yarın canım....
inşallah hamileyimdir..
sıra sende ozaman:)
inşallah canım hayırlısı, ben adetimi 1 gün geçmişken yaptırmıştım kan testini, 120,70 çıktı. sen de değerini yazar mısın canım ben yarın 2. test sonuçlarını alıcam ben de yazarım inş.. tekrar tebrikler... ne kadar zamandır deniyordun canım?
inşşşşaalllah diyelim,testler boşa gitmesin:))
alpella bebeğin tutunmaya çalışıyo daha oy canım ya folik asit kullanıyosun dimi
evet canım 26 ekimde folik asite başladım 1 kasımda hamile kaldım şu an 4+1 inşallah bakalım yarın ne çıkacak sonuç...
evet canım 26 ekimde folik asite başladım 1 kasımda hamile kaldım şu an 4+1 inşallah bakalım yarın ne çıkacak sonuç...
inşallah güzel çıkar canım yükselmiştr benim 475 çıkmıştı haftaya gidicem bende
canım senin değerle nasıl çıktı en baştan yazar mısın? adetten kaç gün sonra ve kaç gün arayla yaptığını da sana zahmet :)
kızlar bsey sorabilrmym benm bişeyler oldu da ben de hastaneye gttim herseym normal cıktı doktr hamilelk olablrmı sizde dedi bnde evet evet olblr dedim bide kan testi yaptık erken ama 2.39 cıktı sizce nasıl 10 gn den fazla var adetme
canım hiç bilmiyorum en düşük 20lerde diye biliyorum bide adetine çok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?