KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

ben yeni düşünmeye başladığımda gitmiştim daha başlamamıştık yani ama yine gidersem bi başka doktora gidicem sölemem ona:)

pes amaa, bu ne çeneeee işten çıkıp eve gelene kadar 5 sayfa yazmışsınız yaaa, okudum hepsini ama kim ne yazmıştı unuttum bile:)

yeşilimsi işten internete giremediği ve yoğun olduğu için akşamları geliyo, günceller listeyi de ozaman sanırsam

kızlar inancınız varsa eşinizle birlikte olmadan önce ikiniz de abdest alın ve bir dua var onu okuyun, inşallah herkes çalışmalarında başarılı olur :)

biz mı gdios sen mı ark ben bekelrım dua yı alım da hem yemek yapıp hemen gelcm ben gerci eşimle aram su son 4 saatr bozuk ama

hımm tamam ozmn siz çıkıosunuz diye dediydimm:))

bende kociş gelene kadar biraz daha takılırım...eşin işte değil mi ki nası son 4 saattir aranız bozuk:44:

canım hangi dua acaba?

alpellaaa hangi duaa??? aydınlat bizi hadi

nese ark ben ckıorum görsrüz malum yemek faslı..ya ne dua sı söle tabi yaparız

aynen aydınlat bizi hemen yapalım

"Bismillah, Allahümme cennibne'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane mâ razektenâ . "

kızlar yalnız bu hamile kalmak için değil de eğer bu ilişkiden bir bebek olursa Allahın onu koruması içinmiş

"Bismillah, Allahümme cennibne'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane mâ razektenâ . "

kızlar yalnız bu hamile kalmak için değil de eğer bu ilişkiden bir bebek olursa Allahın onu koruması içinmiş

Tamam bende yazayım ezberleyeyim eşime de okuturum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…