Teşekkür ederim bu kadar insan birbirimize dua edersek Allah eminim kabul eder.Allah'ın bizden istediğini biz yerine getirmiyoruz ama malesef biz isteyince Allah hemen versin istiyoruz.Bu yüzden Allah'ım bilir.O ne zaman isterse o zaman olucak.Artık stres falan yapmıycam.Bugün böyle bi karar verdim.Sonuçta köydekileri düşünsenize kadınların ovulasyondan yumurtlamadan hiç bişeyden haberleri yok ama oluyor.Allah nasip ederse olucak inşallah.Nasip etmezsede bi bildiği vardır diyip kendimiz üzmüycem.Hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah kızlar.Allah yardımcımız olsun...
sat 7 kasımsa 25 daha erken olur bence tabi kaç günde regl olduğuna da bağlı
kıslar merhaba nasılsınızz sohbet süper gidiyo maşallahh
ben moralmen biras düzeldim sabah daha kötüydümm beklemekten umut etmekten başka çaremiz yok
yarın doktora gitmeyide erteledimm gitmicem hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ama fazlada bekletmesin yanii
YARADAN NE EYLERSE GÜZEL EYLERR .............
elbet wardır bi bildiğii yarabbimm sen bizlere sabır wer kucaklarımızı tez zamanda doldurr AMİNNNN.....
Canım doktora gittim çalışmalar başlamadan pimpirikliyimdir o konuda folik asiti o günden beri kullanıyorum doktor muayene etti tahliller testler falan herşey normal dedi işte gerisi bekleyiş..
canım 1 sene korunmadan gidiyosan bakmıyolar :) geneldee
5 ay oldugunu söyleme tamam mı doktora heheh:)
Canım doktora gittim çalışmalar başlamadan pimpirikliyimdir o konuda folik asiti o günden beri kullanıyorum doktor muayene etti tahliller testler falan herşey normal dedi işte gerisi bekleyiş..
yok kız satmam da... sizde arkamdan oraya gelmicekmisiniz??? aralık 3 benim beklemediğim gelmicek olan adetim
aynen dgru sölysn da ben blmıorm yenı oldugum için bilen ark pamuk eller tuşlarakızlar maşallah bu ne hız yetişemiyorum okumaya hadi aynı hızla hamişlerimiz çoğalsın bi listemiz vardı noldu ya onu güncellesek yeni batları fln yazsak daha iyi takip ederiz aslında
Canım cok cok haklısın...Teşekkür ederim bu kadar insan birbirimize dua edersek Allah eminim kabul eder.Allah'ın bizden istediğini biz yerine getirmiyoruz ama malesef biz isteyince Allah hemen versin istiyoruz.Bu yüzden Allah'ım bilir.O ne zaman isterse o zaman olucak.Artık stres falan yapmıycam.Bugün böyle bi karar verdim.Sonuçta köydekileri düşünsenize kadınların ovulasyondan yumurtlamadan hiç bişeyden haberleri yok ama oluyor.Allah nasip ederse olucak inşallah.Nasip etmezsede bi bildiği vardır diyip kendimiz üzmüycem.Hepimizin hakkında hayırlısı İnşallah kızlar.Allah yardımcımız olsun...
ykya degstrmede benmde en gec 4 aynen bende diorum zamn zamn bebegim olsa artık die..ay dün aks yakın ark arazda 15 var ben önce velendm ama 5 aylık hamile bnm düşügm olmsa benm bebiş büyuk olcaktı ama dün bseler alış içim gttii
kıslar merhaba nasılsınızz sohbet süper gidiyo maşallahh
ben moralmen biras düzeldim sabah daha kötüydümm beklemekten umut etmekten başka çaremiz yok
yarın doktora gitmeyide erteledimm gitmicem hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ama fazlada bekletmesin yanii
YARADAN NE EYLERSE GÜZEL EYLERR .............
elbet wardır bi bildiğii yarabbimm sen bizlere sabır wer kucaklarımızı tez zamanda doldurr AMİNNNN.....
yeşilimsi, burayı açtı bizi terk etti senide başımıza tek gebe bıraktı klomeni kafadan alıp içsek olmaz mı ????
kızlar maşallah bu ne hız yetişemiyorum okumaya hadi aynı hızla hamişlerimiz çoğalsın bi listemiz vardı noldu ya onu güncellesek yeni batları fln yazsak daha iyi takip ederiz aslında
yeşilimsi, burayı açtı bizi terk etti senide başımıza tek gebe bıraktı klomeni kafadan alıp içsek olmaz mı ????
valla şekerim yaklaşık 90 sayfa okuyorsun işin inceliğini öyreniyorsun ben işten ayrılıyorum sabaha görüşürüz öptüm....
Kızlar ben çıkıyorum.İnşallah hergün hayırlı haberler alırız.Bu gece boş durmayın çalışın bol bol.:)
hoşçakal tatlım görüşrüz yarın
bu gece bizde çalışma var ama
ovulasyon yokkk
tamam işte süper o zaman:)))
yılın son ayı hepimize en güzel süprizini yapar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?