KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kıslar merhaba nasılsınızz sohbet süper gidiyo maşallahh
ben moralmen biras düzeldim sabah daha kötüydümm beklemekten umut etmekten başka çaremiz yok
yarın doktora gitmeyide erteledimm gitmicem hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ama fazlada bekletmesin yanii
YARADAN NE EYLERSE GÜZEL EYLERR .............
elbet wardır bi bildiğii yarabbimm sen bizlere sabır wer kucaklarımızı tez zamanda doldurr AMİNNNN.....

ins dogru diosun canım rabbim yardımcımız olsun

ins..hsgeldn canm nasılsın ii misn bende yeni katıldım ama ark ısndık brbrimiz hemen sende katıl sohbete yani belli de bebekk konumuz

Canım doktora gittim çalışmalar başlamadan pimpirikliyimdir o konuda folik asiti o günden beri kullanıyorum doktor muayene etti tahliller testler falan herşey normal dedi işte gerisi bekleyiş..

yok kız satmam da... sizde arkamdan oraya gelmicekmisiniz??? aralık 3 benim beklemediğim gelmicek olan adetim

ay ben biraz gec kalıyorum cevaplara
beklemede canım demek kontrol etti bana hemen sordu ne zamandır korunmuyon filan diye...
zaten doktorlar bekleyin diyo klomen veriyo catlatma ignesi filan artık herseyi ögrendik

Karacalcımmm aaah ahhh bi gün Kasım yada Aralık hamişleri topiginde buluşurz bakarsınnn

:2:

kızlar maşallah bu ne hız yetişemiyorum okumaya hadi aynı hızla hamişlerimiz çoğalsın bi listemiz vardı noldu ya onu güncellesek yeni batları fln yazsak daha iyi takip ederiz aslında

kızlar maşallah bu ne hız yetişemiyorum okumaya hadi aynı hızla hamişlerimiz çoğalsın bi listemiz vardı noldu ya onu güncellesek yeni batları fln yazsak daha iyi takip ederiz aslında
aynen dgru sölysn da ben blmıorm yenı oldugum için bilen ark pamuk eller tuşlara

yeşilimsi, burayı açtı bizi terk etti senide başımıza tek gebe bıraktı klomeni kafadan alıp içsek olmaz mı ????

Canım cok cok haklısın...
işte ben kocakarı ilaçlarına sarıldım artık
4 -5 ay filan doktora gittim sonra cok sıkıldım
sonra kocakarı seyleri yaptım ve o ay hamile kalmıştım
o yüzden doktorlara küsümm

bende ilk zamanlar hep düşünüyordum gitmese su kadar olcaktı bu kadar olcaktı diyee ama şuanda gectii
ne garip yaaa
bazen düşünüyorum acaba kime benzicekti nasıl biri olurdu diyee
bi et parcası ama insan yinede hayalini kuruyor...

Amiin canım en iyi Allah bilir Zamanını...

yeşilimsiyi bende görmüyorum sıkı calısıyor heralde vakit bulamıyor :26:

yeşilimsi, burayı açtı bizi terk etti senide başımıza tek gebe bıraktı klomeni kafadan alıp içsek olmaz mı ????

ay hazır klomeni içemezsin doktora danışmadan , kist yapıyor kontrollü olması lazım
bende folik asit soruyorsun gibi anladım bi an...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…