- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
kıslarr bakın negüzel hayaller kuruyorum ben sizlerlede paylaşmak istedimmm :)
mesela yarın kırmızılar gelmiyormuşş bende test alıp yapıyormuşum bide 2.çizgiyi görüyormuşum weee doktora gidiyormuşummm...
sonradaaa bu sewincimi sizlerle paylaşıyormuşummm ......................
hayali bile negüzell dimiiii amaaa
Rica ederim şekercik.
Orda daha iyi okursun,şekilli flan anlatımı var.
mesela yarın kırmızılar gelmiyormuşş bende test alıp yapıyormuşum bide 2.çizgiyi görüyormuşum weee doktora gidiyormuşummm...
mükemmel bir hayal ama unutma hayaller gerçekleştirmek içindir zaten dimi ama))
eett hemen batım zaten de incelemdim canımcım sende hamilsin deglm ı
Yok canım ben daha hamiş değilim,Allah mı söyletti ne:)
aynen hep böle güsel hayaller kuralım ki gercek olsunn..
arkadaşlar bişeye takıldım kaldım..fikirlerinize ihtiyacım warr.....
benim kırmızılar okadar açık kırmızı ki sanki elimi bıçakla kesmişim de ordan akan temiz kan [afedersiniz]... bide pıhtılar war ....
acaba farkında olmadan düşükmü yaşıyorummm yaww kafayı iyice sıyırdım ben ama hiç böyle olmuyordu kırmızılarımmm :44::44::44:
ark bilgirnize ihtyacm var bu arada bi kaç gün evvel idrarrım da akıntı şeklinde kan geldii ve adet tarihime dedgm gbi 10 gun den fazla var
inşallah Allahın izniyle görücez ben fazla araştırma yapmadım nedir ne yapmalıyım nasıl olmalı falan diye;
biz zaten daha yeni bebek düşünmeye başladık yani bu ilk ayımız :) o yüzden fazla bakınmadım öyle sitelere falan
sadece ilaç kullanmaya başladım folik asit öncesinde kullanmanın yararlı olduğunu duydum :)
hayırlısı inşallah kısmet:)
tatlımm kırmızılar geldi benimm hani bian kesilirmiş diyorumm :) sen nasılsın buarada görüşemiyoruzz...sennn dahaaa olmadın mıııııııı yaaaaaaaaaaaaaaa:))) Allahım gelsin inşşş kızzzzz:)
ahhhh ahhh hayallerrrr gerçek olsaaaaaaaaaaaaaaaa............mükemmel bir hayal ama unutma hayaller gerçekleştirmek içindir zaten dimi ama))
aynennn cok güzell koptum yha...alemsin
kızlar bişiy sorcam sağlık ocaklarının Hamileler için servisleri varmı yoksa sadece test mi yapılıyor yani aylık kontrollere gidilebiliyormu ???
yoksa mutlaka hastaneyemi gitmeli :)
düşük olduğunu sanmıyorum yani düşük bu şekilde olmuyor bildiğim kadarıylaağrılarına dikkat et sadece sancın artarsa bi doktora görün hemen derim çünkü düşük fazla ancı ve ağrı yapar
kalbini ferah tut
tatlım artık kafayı sıyırdımmm ne düşündüğümü bilmiyorumm...
tatlım artık kafayı sıyırdımmm ne düşündüğümü bilmiyorumm...
sölim canım kendi doktoruna düzenli olarak gt yanı aile hekımıne o zaten hamile oldugunda yönlendryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?