KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

sıyırma kafayı falan o kafa sana lazım :)))

sakin ol ve kafana takma bişeyi sadece sancılarına dikkat et dediğim gibi sancın artarsa doktora git ama gelip geçici birşeydir emin ol

evet bende onu dcektim vakıt kaybetme git ben ilk bebişimi öle kaybettm ya kanamam olduktan snra gttim ama bosuna kaybettm onuu

tabi canım kafana takma rahat ol biraz düşünme fazla ne yapalım baska care yok.. benim bi ark 3 sene bebek istedi 1 oglu vrdı ama olmuodu daha fakat gctgmz ayda takmadı suan 1,5 aylık hamile cok sassrdkk

tatlım bende ekimde regliden sonra takmıcam bu ay dedimm takmadım düşünmedimmm ama tutmadı işte kısmettt

:26: çok moralim bozuldu çok her gün türk kahvesi içiyorum ben ya hemde 1 demlik açık çay hamileyken zaten içilmiyor bari kalmadan bol bol içim diyodum neyse kafaya takmamak lazım şimdi yogurtla süte abanıcam

*hany hoşgeldin

kızlar baya yazmışsınız sabah gittiğimde 80lerdeydi zor oldu hepsini okumak

canım ben kürtjasız ve ilaçsız düşürdüm allah kimsenin başına vermesin ama düşük yaşadığım süre hayatımın en kötü günleri idi hasteneden çıkmadım aynı doğum sancısı gibiydi taki büyük parça düşüne kadar ölüp ölüp dirilmiştim 10 gün sürmüştü bide üstüne 2 ay sonra adet olmuştum aynı ağrılar onda da devam etmişti :S

ayy cnm çokkk geçmiş olsunnn çok üzüldümmm bidaha yaşamassın umarımm..
bende nebilimm böle açık renk tertemizz bi kan hiç gelmezdii nedendir acaba die merak ettim ama sancım arada az geliyoo ....

canım hsbulduk öncelikle..bende aynı seylerı yasadım biliyormusun canm ck yandı 10 gn kanamam oldu benmde

yaşayan bilir allah bir daha yaşatmasın bu sefer yüzümüz güldürsün :) kızlar belki batıl diyiceksiniz ama benim amcamım kızı 4 düşük yaptı sonra anası bi hoca bulmuş ipmi bağlamış ne bebek anneye tutusun diye 1. ayında sanırım bende yaptırcam hayatımda ilkkez batıl boş iğrewnç bişeye inanmak istiyorum herşey bebek için he bu arada kuzenin nur topu gibi kızı oldu

Son düzenleme:

sana birsey sölım mı ben de öle bi hikaye bliorm dogru oldugu kesn ama dua ile ip flan yok ama gercekten o dua sayesn de oldu bebgi bnlarad bir vesile deglmı benm olmassa o hoca yı arıyacagm artk

canım tam oalrak bilmiyorum ama 4 düşükten sonra bunu doğurması ne bilim annem gidip yaptırıcak inşallah olur yoksa gene düşürmekten korkuyorum bu büyü değil sonuçta iyi ve güzel birşey için anne ve bebek için :26:

kızlar bişi sorcam...bende 4 aydır bebek calısmalarına devam ediyom...3 gün önce doktora gittim bir an agzımdan kacırdım folik asit yazsın diye gitmiştim...ben 4 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamıyom dedim.doktor hemen hormon testi yapılacak dedi.kan idrar tahlili yapar bi de folik asit verir diye düsünmüştüm ama beni muayene etmedi hormon testi sonucuna göre sana folik asit veririm ve tavsiyelerde bulunurum,gerci sen acele ediyorsun hormon testin büyük ihtimal normal degerlerde cıkacaktır dedi ve muayene etmedi.adet olmayı bekliyom ayyyyyyyyy cok canım sıkıldı adet olmayı bekliyom bugün 27.günüm. büyük bir ihtimal bugün adet olmam gerekiyo ....ya bu folik asiti ezcaneden rastgele alsam olur mu sonucta gebelik için kullanılıyo genellikle...kızlar kullandıgınız folik asit ilacın adını yazar mısınız bende onu kullanayım...hormon testi yaptırmayı göze alamıyom...adetimin en yogun tabiiiii en sancılı oldugum günlerde hastaneye gitmek istemiyorum bu yüzden....oyyyyy oyyyy insallah birgün biz de anne oluruz ..........

aynen dua ile yapılınca olyo dua soncta baska brsey degil hem onu yapranlar cok dindar namazlı ii insanlar yanı ii bse olmasa herkes yaptırıp böle olumlu sonuç almazlar degilmı canımcım

ins canım sen bilirsin ama 4 yıl olmuş regly olduktan snra yaptır bi genede cunku içimz rahat etsin canım en azından bilgın olms olur

ins canım sen bilirsin ama 4 yıl olmuş regly olduktan snra yaptır bi genede cunku içimz rahat etsin canım en azından bilgın olms olur
canım anlamadım ne demek istedgini????biz 4 aydır korunmuyoruz....doktor acele ettigimi dile getirdi...yani 1 sene olmayınca tedavi etmeye baslıyorlarmıs...ama süphenlendigim için kendimden doktor bana hormon testi yapalım dedi...ben de korkuyorum ya......adetimin 2 yada 3 .günü gitcekmisim doktora bu test için...cesaret edemiyom....folik asit kullanıyor musunuz siz????

kubsen hoşgeldin öncelikle daha 4 aydır deniyoruz dedin denemleri nasıl yapıyorsun bu ay bizim taktiklri uygula birde

****mehtap8**** günlerimiz seninle aynı,hafta sonu çalıştın mı haydi gebeşlemeye...

12-14-16-19 yeterli die düşünüyorum ama..sadece regli olacakmışım gibi asabiyet gerginlik var okadar.bacaklarımda ağrılar.tipik aybaşı sonuçları ama bekliyorum tatlım ben de senin gibi...inşallah iyi haberlerimizi burada paylaşırız..:))

evet kullanıyorum folik asit folbiol bayada ucuz he birde ilişkiden sonra hemen kalkma yastık felan kullan kocana yarım saat önce boll demli kahve

evet kullanıyorum folik asit folbiol bayada ucuz he birde ilişkiden sonra hemen kalkma yastık felan kullan kocana yarım saat önce boll demli kahve

yastık denedim.ayaklarımı diktim duvara yarım saat öyle bekledim....akıntının en yogun oldugu dönemleri degerlendirdim ama yok yok yokkkkkkkk bişi..........neyse sabırla devam..........teskürler canım verdigim verdigin bilgiler için............

ben temmuz 15de başladım folik asid kullanmaya hiçbir zararı yok.gebelikten 3 ay önce kullanmam gerektiğini söledi doktorum bana..ben solgarın folic asidini kullanıyorum.içinde 100 adet var.ama sonuçta hepsinin içeriği aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…