- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
sıyırma kafayı falan o kafa sana lazım :)))
sakin ol ve kafana takma bişeyi sadece sancılarına dikkat et dediğim gibi sancın artarsa doktora git ama gelip geçici birşeydir emin ol
tabi canım kafana takma rahat ol biraz düşünme fazla ne yapalım baska care yok.. benim bi ark 3 sene bebek istedi 1 oglu vrdı ama olmuodu daha fakat gctgmz ayda takmadı suan 1,5 aylık hamile cok sassrdkk
arkadaşlar bişeye takıldım kaldım..fikirlerinize ihtiyacım warr.....
benim kırmızılar okadar açık kırmızı ki sanki elimi bıçakla kesmişim de ordan akan temiz kan [afedersiniz]... bide pıhtılar war ....
acaba farkında olmadan düşükmü yaşıyorummm yaww kafayı iyice sıyırdım ben ama hiç böyle olmuyordu kırmızılarımmm :44::44::44:
canım ben kürtjasız ve ilaçsız düşürdüm allah kimsenin başına vermesin ama düşük yaşadığım süre hayatımın en kötü günleri idi hasteneden çıkmadım aynı doğum sancısı gibiydi taki büyük parça düşüne kadar ölüp ölüp dirilmiştim 10 gün sürmüştü bide üstüne 2 ay sonra adet olmuştum aynı ağrılar onda da devam etmişti :S
canım ben kürtjasız ve ilaçsız düşürdüm allah kimsenin başına vermesin ama düşük yaşadığım süre hayatımın en kötü günleri idi hasteneden çıkmadım aynı doğum sancısı gibiydi taki büyük parça düşüne kadar ölüp ölüp dirilmiştim 10 gün sürmüştü bide üstüne 2 ay sonra adet olmuştum aynı ağrılar onda da devam etmişti :S
yaşayan bilir allah bir daha yaşatmasın bu sefer yüzümüz güldürsün :) kızlar belki batıl diyiceksiniz ama benim amcamım kızı 4 düşük yaptı sonra anası bi hoca bulmuş ipmi bağlamış ne bebek anneye tutusun diye 1. ayında sanırım bende yaptırcamhayatımda ilkkez batıl boş iğrewnç bişeye inanmak istiyorum herşey bebek için he bu arada kuzenin nur topu gibi kızı oldu
canım tam oalrak bilmiyorum ama 4 düşükten sonra bunu doğurması ne bilim annem gidip yaptırıcakinşallah olur yoksa gene düşürmekten korkuyorum bu büyü değil sonuçta iyi ve güzel birşey için anne ve bebek için :26:
kızlar bişi sorcam...bende 4 aydır bebek calısmalarına devam ediyom...3 gün önce doktora gittim bir an agzımdan kacırdım folik asit yazsın diye gitmiştim...ben 4 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamıyom dedim.doktor hemen hormon testi yapılacak dedi.kan idrar tahlili yapar bi de folik asit verir diye düsünmüştüm ama beni muayene etmedi hormon testi sonucuna göre sana folik asit veririm ve tavsiyelerde bulunurum,gerci sen acele ediyorsun hormon testin büyük ihtimal normal degerlerde cıkacaktır dedi ve muayene etmedi.adet olmayı bekliyom ayyyyyyyyy cok canım sıkıldı adet olmayı bekliyom bugün 27.günüm. büyük bir ihtimal bugün adet olmam gerekiyo ....ya bu folik asiti ezcaneden rastgele alsam olur mu sonucta gebelik için kullanılıyo genellikle...kızlar kullandıgınız folik asit ilacın adını yazar mısınız bende onu kullanayım...hormon testi yaptırmayı göze alamıyom...adetimin en yogun tabiiiii en sancılı oldugum günlerde hastaneye gitmek istemiyorum bu yüzden....oyyyyy oyyyy insallah birgün biz de anne oluruz ..........
canım anlamadım ne demek istedgini????biz 4 aydır korunmuyoruz....doktor acele ettigimi dile getirdi...yani 1 sene olmayınca tedavi etmeye baslıyorlarmıs...ama süphenlendigim için kendimden doktor bana hormon testi yapalım dedi...ben de korkuyorum ya......adetimin 2 yada 3 .günü gitcekmisim doktora bu test için...cesaret edemiyom....folik asit kullanıyor musunuz siz????ins canım sen bilirsin ama 4 yıl olmuş regly olduktan snra yaptır bi genede cunku içimz rahat etsin canım en azından bilgın olms olur
kubsen hoşgeldin öncelikle daha 4 aydır deniyoruz dedin denemleri nasıl yapıyorsun bu ay bizim taktiklri uygula birde[/QU
ben 26-27 günde bir adet oluyorum...doktor yumurtlama zamanlarımı tahminen adetimin ilk gününden itibaren 12.14.ve 16.günler dedi.bu günlerde ilişki olcakmıs..ben akıntımın en yogun oldugu günleri kacırmamaya özen gösteriyorum benim taktıgım bu...ama haaala bişi yok ortda adetlerim hep düzenli...bugün gecikti ama yine gelir bekliyorum......senin taktign nedir???ya folik asiti duydum ben de kullanmak istiyorum ama yan etkisi var mı bu ilacın bilmiyorum doktordan istedim vermedi.....illa hormon testi yapalım dedi..........iste öyle............sen ilac kullanıyo musun
****mehtap8**** günlerimiz seninle aynı,hafta sonu çalıştın mı haydi gebeşlemeye...
evet kullanıyorum folik asit folbiol bayada ucuzhe birde ilişkiden sonra hemen kalkma yastık felan kullan kocana yarım saat önce boll demli kahve
kızlar bişi sorcam...bende 4 aydır bebek calısmalarına devam ediyom...3 gün önce doktora gittim bir an agzımdan kacırdım folik asit yazsın diye gitmiştim...ben 4 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamıyom dedim.doktor hemen hormon testi yapılacak dedi.kan idrar tahlili yapar bi de folik asit verir diye düsünmüştüm ama beni muayene etmedi hormon testi sonucuna göre sana folik asit veririm ve tavsiyelerde bulunurum,gerci sen acele ediyorsun hormon testin büyük ihtimal normal degerlerde cıkacaktır dedi ve muayene etmedi.adet olmayı bekliyom ayyyyyyyyy cok canım sıkıldı adet olmayı bekliyom bugün 27.günüm. büyük bir ihtimal bugün adet olmam gerekiyo ....ya bu folik asiti ezcaneden rastgele alsam olur mu sonucta gebelik için kullanılıyo genellikle...kızlar kullandıgınız folik asit ilacın adını yazar mısınız bende onu kullanayım...hormon testi yaptırmayı göze alamıyom...adetimin en yogun tabiiiii en sancılı oldugum günlerde hastaneye gitmek istemiyorum bu yüzden....oyyyyy oyyyy insallah birgün biz de anne oluruz ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?