hoşgeldin aramıza8 yıl iyi sabretmişsiniz hihiihi
* ilknur_123 sende hoşgeldin aynı korkuları paylaşıyoruz benimde en çok kortuğum şey tekrar düşük yaşamak :26:
* gamzelal lütfen üzülme canım bir doktora git bak yengem 11 yıl sonra tüp bebekle anne oldu öyle tatlı bebeği varki allah bağışlasın asla umudunu kesme olucak eninde sonunda hamiş kalıncada bebeği orada tutma derdi var önemli olan sağlıklı gebelik onun için dua et
* eyecha hoşgeldin canım yerin baya belli oluyor
valla canım ben de denedim biraz bu ateş ölçmeyi, benim ateş ölçer bozuk mudur nedir çok alakasız değerler gösterdi hem yumurtlamada hem sonrasında ben de sonra amaaan salla dedim ama çok insan uyguluyor bu yöntemi ve doğru sonuç alıyor ama hep aynı zamanda ve durumda ölçmek lazımmış mesela her sabah yataktan çıkmadan önce
canım anlamadım ne demek istedgini????biz 4 aydır korunmuyoruz....doktor acele ettigimi dile getirdi...yani 1 sene olmayınca tedavi etmeye baslıyorlarmıs...ama süphenlendigim için kendimden doktor bana hormon testi yapalım dedi...ben de korkuyorum ya......adetimin 2 yada 3 .günü gitcekmisim doktora bu test için...cesaret edemiyom....folik asit kullanıyor musunuz siz????
pardon canım benım gözler manyamış galiba 4 at demişşin yok hiç grekyok merak etme yakın zamanda gelir bebişşş bu cok normal 4 ay bekled derim..ben de doktr talimatı ile folbiol kullanıorum canım
canım vallahi suan benim de gözler kayıyorrrrr malum gece nöbetindeyim...cok uykum varrrr.........sen 4 sene deyince sasırdım bir an anlayamadım ama önemli degil.......insallah canım insallah biz de birgün anne oluruz.... =)
Canım cok cok haklısın...
işte ben kocakarı ilaçlarına sarıldım artık
4 -5 ay filan doktora gittim sonra cok sıkıldım
sonra kocakarı seyleri yaptım ve o ay hamile kalmıştım
o yüzden doktorlara küsümm
bende ilk zamanlar hep düşünüyordum gitmese su kadar olcaktı bu kadar olcaktı diyee ama şuanda gectii
ne garip yaaa
bazen düşünüyorum acaba kime benzicekti nasıl biri olurdu diyee
bi et parcası ama insan yinede hayalini kuruyor...
Amiin canım en iyi Allah bilir Zamanını...
Canım kocakarı ilacı olarak ne yaptında hamile kaldın?
12-14-16-19 yeterli die düşünüyorum ama..sadece regli olacakmışım gibi asabiyet gerginlik var okadar.bacaklarımda ağrılar.tipik aybaşı sonuçları ama bekliyorum tatlım ben de senin gibi...inşallah iyi haberlerimizi burada paylaşırız..:))
valla ben regl olacak gibi değil de 4 gündür çok kasıklarımda sancım var otobüste ve araba da sarstıkca artıyor batar gibi giriyor yumurtlama dönemindeyim incir yiyiyorum acaba ondan mı dün dr. sordum anlam veremedi....
valla ben regl olacak gibi değil de 4 gündür çok kasıklarımda sancım var otobüste ve araba da sarstıkca artıyor batar gibi giriyor yumurtlama dönemindeyim incir yiyiyorum acaba ondan mı dün dr. sordum anlam veremedi....
canım inş bebiş belirtisidir benim hamilee kaldıgım ay belim cok agrımıştı tutuluyodu iş yapınca
Yaaa bende var yanma var kasıklarımda.Ama daha adetime 10 günden fazla var yani.Acaba psikolojik midir ne?
hay ağzını öpeyim. ya belim ya belim onu unuttum onu ya....kız bacım, eğer dediğin tutarsa allah allah
hay ağzını öpeyim. ya belim ya belim onu unuttum onu ya....kız bacım, eğer dediğin tutarsa allah allah
kızlarr ya benimde eski hamilelgmde ki gibi mide gurultusu asırı var bidde gecen gün bir iki damla kan geldii durduk yere ama idrarla birlikte akıntı seklinde baloncuk gibiydii iki kez geldi sadece
aynen canım bel ağrısı çok kötü oluyor ilk hamilelikte inş hamilesindir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..arkadaşlar bende hamileyim 5 haftalık dün gittim keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem kan değerimde 3353 olmuş normal dedi doktor sizce ? lütfen bana dua edin hayırlı haber alıyım sağlıklı şekilde keseyide görüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?