KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

evet canım 8 yıl düşünmedik bebek yapmayı..biraz daha büyümek istedim şimdi 28imi de bitirmek üzereyim ve diorum ki artık tam zamanı

Canım benim bizde bu akşam eşmle ovulasyon testi alcaktık fiyatlar pahalı geldi kocişe (malum asgari ücret olayı o da haklı)neyse bizde derece aldık ekonomik geldi :)şidi bunun normali ya da yumurtlama ölçümü var mı ben deliler gibi ölçtüm durdum bu gece kendimi:) kocişte acıdı sanırsam yaptık bi deneme hayırlısı bakalımmm:) sen bi anlat banada bildiklerini yoksa derece elimden düşmeyecek.EN son 36.6 idi şekerim ne diosun

pardon canım benım gözler manyamış galiba 4 at demişşin yok hiç grekyok merak etme yakın zamanda gelir bebişşş bu cok normal 4 ay bekled derim..ben de doktr talimatı ile folbiol kullanıorum canım

canım vallahi suan benim de gözler kayıyorrrrr malum gece nöbetindeyim...cok uykum varrrr.........sen 4 sene deyince sasırdım bir an anlayamadım ama önemli degil.......insallah canım insallah biz de birgün anne oluruz.... =)

pardon canım benım gözler manyamış galiba 4 at demişşin yok hiç grekyok merak etme yakın zamanda gelir bebişşş bu cok normal 4 ay bekled derim..ben de doktr talimatı ile folbiol kullanıorum canım

canım vallahi suan benim de gözler kayıyorrrrr malum gece nöbetindeyim...cok uykum varrrr.........sen 4 sene deyince sasırdım bir an anlayamadım ama önemli degil.......insallah canım insallah biz de birgün anne oluruz.... =)

ayy kıyamam ben

sana nasıl yorulmussundur canım...evet inşallah bizde böle gsel birhaberi burada kutlarız bakarsın...

Canım kocakarı ilacı olarak ne yaptında hamile kaldın?

valla ben regl olacak gibi değil de 4 gündür çok kasıklarımda sancım var otobüste ve araba da sarstıkca artıyor batar gibi giriyor yumurtlama dönemindeyim incir yiyiyorum acaba ondan mı dün dr. sordum anlam veremedi....

canım inş bebiş belirtisidir benim hamilee kaldıgım ay belim cok agrımıştı tutuluyodu iş yapınca

Yaaa bende var yanma var kasıklarımda.Ama daha adetime 10 günden fazla var yani.Acaba psikolojik midir ne?

Yaaa bende var yanma var kasıklarımda.Ama daha adetime 10 günden fazla var yani.Acaba psikolojik midir ne?

kızlarr ya benimde eski hamilelgmde ki gibi mide gurultusu asırı var bidde gecen gün bir iki damla kan geldii durduk yere ama idrarla birlikte akıntı seklinde baloncuk gibiydii iki kez geldi sadece

hay ağzını öpeyim. ya belim ya belim onu unuttum onu ya....kız bacım, eğer dediğin tutarsa allah allah

aynen canım bel ağrısı çok kötü oluyor ilk hamilelikte inş hamilesindir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..arkadaşlar bende hamileyim 5 haftalık dün gittim keseyi göremedik 2 hafta sonra gidicem kan değerimde 3353 olmuş normal dedi doktor sizce ? lütfen bana dua edin hayırlı haber alıyım sağlıklı şekilde keseyide görüyüm

kızlarr ya benimde eski hamilelgmde ki gibi mide gurultusu asırı var bidde gecen gün bir iki damla kan geldii durduk yere ama idrarla birlikte akıntı seklinde baloncuk gibiydii iki kez geldi sadece

Baloncuk gibiydi:):)hany güldüm kız sabah sabah.Ya o belki idrar yollarıyla alakalı bişey olabilir.Benim idrar yollarında enfeksiyon varken idrardan kan gelmişti ama yinede tabi belli olmaz.Hiç hamile kalmadımki bişey diyemiyorum:)

hsgeldinn bebişin hayırlı olsun canım merak etme szin için dua edecegim içini ferah tut arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…