hsgeldinn bebişin hayırlı olsun canım merak etme szin için dua edecegim içini ferah tut arkadasım
Baloncuk gibiydi:):)hany güldüm kız sabah sabah.Ya o belki idrar yollarıyla alakalı bişey olabilir.Benim idrar yollarında enfeksiyon varken idrardan kan gelmişti ama yinede tabi belli olmaz.Hiç hamile kalmadımki bişey diyemiyorum:)
Allah razı olsun arkadaşım saolasın rabbim tüm isteyenlere tatdırsın annelik duygusunu inş hamileliğim sağlıklı şekilde sürer rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip eder. bebeiş bekleyenlere de sabır versin inş
Allah razı olsun arkadaşım saolasın rabbim tüm isteyenlere tatdırsın annelik duygusunu inş hamileliğim sağlıklı şekilde sürer rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip eder. bebeiş bekleyenlere de sabır versin inş
bacım sen de tez vakitte mercimeğini görürsün inşallah listemizi arttirsın
inş canım benim merak etme bebişin gözukur bu hafta..canımm sen belirti aşadın mı bizimle paylaşırmısın
bacım sen de tez vakitte mercimeğini görürsün inşallah listemizi arttirsın
inşaallah canım 2 hafta sonra gidicem kesin gözüksün yoksa dayanamıyorum( evet canım benim normalde adet tarihim 15.11 di ben tesadüf dahiliyeye grip ve öksürme için gitmiştim doktor muayene etti akciğer filmi yazdı ona göre ilaç yazıcam dedi bende adetimin 1 gün geçtiğini söyledim zaten biz evleneli daha şubat 2012 de 2 yıl olacak korunuyordu eşim ama bu ay ilk denememizdi doktor da test yapalım her ihtimale karşı dedi kan testinde değerim 414 çıktı gebesin dedi 1 gün sonra tekrar yaptık 638 çıktı 2 gün sonra yani dün yaptık 3353 hcg çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem inş keseyi görürüm dua edin lütfen..belirtilerim göğüs ağrısı vardı resmen taş gibi olmuştu halada öyle bel ağrısı vardı sık sık wc ye gidiyordum üşüttüm zannetmiştim ama değilmiş işte acayip lahana turşusu yiyordum halada yiyorum bakalım son durum ne olcak
saol canı benimm..ama dert etme kız görursn degrlerın cok gsel yükswelmiş sen annelige hazırla keyfne bak vede yorma kendini de bebişidee..
karnım çok gurulduyor ya evet birde acayip gaz var bende canımcım
Ay canım hamilesin yaaaEki Görüntüle 292750
kızlar bakınnnn...
Hamile Miyim ....
arkadaşlara Sordum çoğu hamilesin dedi yarın kana gidicem
inşallah bi aksilik çıkmaz:26:
kızlar bsey sorabilrmym benm bişeyler oldu da ben de hastaneye gttim herseym normal cıktı doktr hamilelk olablrmı sizde dedi bnde evet evet olblr dedim bide kan testi yaptık erken ama 2.39 cıktı sizce nasıl 10 gn den fazla var adetme
aynen normalde hiç olmazdı ama aferdersin rahat oturmaya gelmio hemenn..ee senn 10 dan fazla var gunune deglmi benimdee ölee..bakarsın aynı gun ögreniriz en gsel haberlerii veririz buradaaa..
çalışıyorum şuan ama masa başı tabi oturmaktan çok yoruluyorum uzanmak yatmak istiyorum öğleden sonra uyuşuklaşıyorum yatıp uyumak istiyorum[/QU bırak onları işi filan gel pamuk ark bak senı nasıl rahtlatıyor canım bebişimiz rahat olmak istiyo annesinn yorulmasını istemioo hep yatsın istiyo cok mu seyy istiyoo annnesii yaaa..yerim onu benn...
doktora gitmeme mi canım öyleyse evet 5 aralıkta gidicem doktora ben
çalışıyorum şuan ama masa başı tabi oturmaktan çok yoruluyorum uzanmak yatmak istiyorum öğleden sonra uyuşuklaşıyorum yatıp uyumak istiyorum[/QU bırak onları işi filan gel pamuk ark bak senı nasıl rahtlatıyor canım bebişimiz rahat olmak istiyo annesinn yorulmasını istemioo hep yatsın istiyo cok mu seyy istiyoo annnesii yaaa..yerim onu benn...
keseyi bi görüyüm zaten çalışmam bırakırım inşaallah veimde geçiririm bu dönemlerimi inşaallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?