o hislerde yanılırsın inşallah canım..GERÇEKTEN OLUMSUZ ŞEYLER DÜŞÜNÜP KAFAYA TAKMAMAK EN ÖNEMLİSİ.ilk hamilelikte bende pes etmiştim artık evlendikten sonra 5. ayda kalabildim...sonrada baktımki hamileyimm..ama bebiş melek oldu bize bakıyo ordan dualar edio ..eminim..soğankürü ne için buarada?
gebeş adayları bende geldim haydi bakalım
slam kızlarr:) bende bi bebiş sahibi olmak istiorum 3 aydr calısmalar dvam edıor ama yne adet kanamam oldu benım adet gunlerım cok duzensiz ondanmı kaynaklanıyor acaba bu konuda bılgısı olan varmı? yani 2 3 hafta bıle gecıkebılıo.. şu tarcın corekotu bal karısımını dnesmmı dıorum :)))
kaybın için üzüldüm cnm, ama inş en kısa zamnda Rabbim yavruşuna kavuşturacak...yok zaten bende çok beklentili değildim bu ay, 1. ayımız daha...
soğankürü miyom, kist, iltihap vs var ise rahim içini temizliyo, dr.saraçoğlu'nun tavsiyesi:) asıl pco'lu kişiler için öneriyor, ama bir problem yoksada rahimin kendini temizlemesi ve hazırlık olması için uygulayabilirsin.
gebeş adayları bende geldim haydi bakalım
hoşgelmişen karacall, nasısınn?
ben sabah idrar çıbığımı yaptım, bişi çıkmadı:)
hoşgeldinnnn karacal...nasılsınn?
hoşgelddinnn:))
gecikme için doktora gittin mi? o ne diyor? hormonal bişi filan olabilir sonuçta?
şekerim valla ne olsun takvime yapıştım 3 gün sonra mı 2 gün önce mi kafayı yedim takvim bilimci olucam =)))
hadi yaa tühh... e sen kırmızıları bekliyordun dün geldi mi
yok gelmedi hala ama gelecek bence, kabullendim bunu onlar gelmeden:)
kızzzz rahim hazırlanıyor o zaman bu ay geç kaldıysa öbür aya gebesin...
slm canımcım lar nasılsınız ya kızlar nasıl oturdugum yerden basım dönyo hayde hayrlısı
kızlar ben geldimmm
dün akşam gebelik testimi yaptımmö
Nur Topu gibi bir kırmızı çizikim olduyaşasııın
ben nolucam Allahım kızlar dua edin batınız bellli böyle belirsiz beklemek daha kötüymüş beeee
valla beterin beteri var derler ya hakket doğruuuu:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?