KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kaybın için üzüldüm cnm, ama inş en kısa zamnda Rabbim yavruşuna kavuşturacak...yok zaten bende çok beklentili değildim bu ay, 1. ayımız daha...

soğankürü miyom, kist, iltihap vs var ise rahim içini temizliyo, dr.saraçoğlu'nun tavsiyesi:) asıl pco'lu kişiler için öneriyor, ama bir problem yoksada rahimin kendini temizlemesi ve hazırlık olması için uygulayabilirsin.

slam kızlarr:) bende bi bebiş sahibi olmak istiorum 3 aydr calısmalar dvam edıor ama yne adet kanamam oldu benım adet gunlerım cok duzensiz ondanmı kaynaklanıyor acaba bu konuda bılgısı olan varmı? yani 2 3 hafta bıle gecıkebılıo.. şu tarcın corekotu bal karısımını dnesmmı dıorum :)))

hoşgelddinnn:))

gecikme için doktora gittin mi? o ne diyor? hormonal bişi filan olabilir sonuçta?

inşallah canım benimm....teşekkür ederim..bende civan perçemini duydum adetliyken içiyormuşsun bütün herşeyi temizliyormuş..kuzenim onu içmeye başladıktan sonra hamile kalmış...ama ben bişey deneyemiyorumm..uğraşamıyorum..7 de evde oluyorum zaten..yemek yap bulaşık ütü vs derken zaman kalmıyo walla..daha ilk denememiz olucak zaten bu ay..yeni bıraktık korunmayı..hayırlısı..

hoşgelddinnn:))

gecikme için doktora gittin mi? o ne diyor? hormonal bişi filan olabilir sonuçta?

yok hiç gitmdım dogumkontrol ılacı verıorlarmıs duzelmsı ıcın hayatta kullanmam ben ilaç ya şimdide bana düzensizse zor hamıl kalırsın dedılr korktum acıkcası

kızzzz rahim hazırlanıyor o zaman bu ay geç kaldıysa öbür aya gebesin...

inşallahh hepimizzzz (amin) :))

ya bi de şimdi saçma olacak ama burç takıntısı var bende, yani etrafımda anlaştığım kişilere göre cocuklarımın olmasını istediğim burçlar var, önümüzdeki ay olmaz ise sonrasında o burçların dışında olacak

ehehhe saçma işte, zaten yapacak bişi yok, ben çalışmaya devam edeceğim artık hangi burca denk gelirse

selamlar herkesee.
bende bu ay 2.ayımız olcak korunmayı bırakalı.ilk ay olmadı şu an adetliyim.bu ay hayırlısı bakalımmmm

kızlar ben geldimmm
dün akşam gebelik testimi yaptımmö
Nur Topu gibi bir kırmızı çizikim oldu yaşasııın
ben nolucam Allahım kızlar dua edin batınız bellli böyle belirsiz beklemek daha kötüymüş beeee
valla beterin beteri var derler ya hakket doğruuuu:84:

hadı hayrlısı hamilesın yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…