KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

bebek fikrinden değil sanırım...çok zor oldu benim düşük yapmam..söylemişimdir belki bayağ sancı çektim 12 saat falan..düşük sonrasında kürtajım 45 dk sürdü..onlardan korkuyo tekrar olursa diye..bana sen korkmuyormusun diyo..korkuyorum ama napimm çok istiyorumm..çocukmu yapmıcam bidaha aynı şeyleri yaşıcammı acaba diye..kandıramadım...13 kasımdı adetim..21inde çalışma oldu sadece...umudum başka baharlaraa isterse tabi...tutarsa da 21 indeki çalışma tutar şok olurum yani...yazarım burdan öle bişe olursa..sen naptın nasılsın?

Buarada şunu paylaşmak istedim sizle;

arkadaşımın ablası uzun süre tedavi gördü, aşılama vs, olmadı.normal yolla olmuyor demişti doktor, en son iki sene tüp bebek ile yaptılar...ve tuttu Allah'a şükür...geçen gün arkadaşımı gördüm ve dedi ki ablam yine hamileee:))) nası yaneee dedim...işte bebeğin doğumdan sonra korunmuyolarmış olmuo zaten diee, bebik 8 aylık iken, normal yollardan hamile kalıvermişşş:)))))

doğru cnm hatırladımmm( ama tekrar olacak diye birşey yok ki, benim yengemin ablasıda ilk hamileliğinde 6 aylıkken bebişi karnında öldü ne yazık ki, onunda normal doğum gibi oldu(( ama sonrasında 1 sene geçmeden Allah'a çok şükür boncuk gibi bi oğlu oldu. yaşıda 35-36 filandı o sırada...yani tabi ki yaşadığınız çok kötü birşey insan hemen kurutulamaz etkisinden ama sonundaki güzellik risk almaya değer yinede...

bende iiyim cnm Allah'a şükür. bu ay da gönderdik kırmızıları:)) bakalım yumuşlarımın oluşacağı günlerimin gelmesini bekliorum:)))

bencede risk almaya değer ama kocişimi tavlayamıyorum 3-4 gündürde kötüyüz..bana bi garipsin dio..sanki anlamıo neyden oldugunu..walla üzüntüden boğazım şişti kırmızılar gitsinler bakalım bu ayda.. gelecek ay gelmemek üzere inşallahhhhh :)) dualarım sizlerlee...bende bişey olacağı yok..böle giderse bi harp kopacak bizim evde (

bencede risk almaya değer ama kocişimi tavlayamıyorum 3-4 gündürde kötüyüz..bana bi garipsin dio..sanki anlamıo neyden oldugunu..walla üzüntüden boğazım şişti kırmızılar gitsinler bakalım bu ayda.. gelecek ay gelmemek üzere inşallahhhhh :)) dualarım sizlerlee...bende bişey olacağı yok..böle giderse bi harp kopacak bizim evde (

artık yavaş yavaş sonlara geliyoruz...yeni topik herhalde umudumuz aralık ayına yada ağustosta bebeğini bekleyenlere doğru dağılacağız gibi..benim de az kaldı 30u ama 5 aralığa kadar bekleyip snra kan testi yaptırıcam.

öle deme yaaaa hepimiz yaşayacağızz Allah'ın izni ile o güzel duyguyu..

harp filanda kopmasın evde ya , oda çok etkilenmiş demek ki, senin için korkuyor aynı zamanda...daha atlatamadı üzerinden madem, biraz ara verin bi iki ay, onun morali kendine gelene kadar...öle olmayacak diye kestirip atmaaaaaa

ayyy ne güzel bişeyy..bizim bi tanıdığında olmuyordu (ki hala da yok bayağ yaşları var artık) kadına test yapmışlar annelik duygusu sıfır çıkmış sanırım önemli bi ayrıntı olsa gerek... çünkü başka biride evlatlık alıyor ondan sonra normal yoldan hamile kalıyor...bunlar tesadüf değil bence...darısı bizlere..bende 1 günlük çalışmayla kalırsam ne ala.. walla içimden keşke kalabilsem diye geçiriyorum..kocama inat kalsam da görse.. ne yapar çok merak ediyorum :))

ayyy çok zor geçiodur şimdi sana günler, ama bencede erkenden yapıp moralini bozmaya gerek yok, bekleyebilirsen geçsin adet gününü...inş gelmez kırmızılarrr da güzel bi haber alırız bizde, moralimiz yerine gelirrrr

inşallahhhhhh canım inşallahhh..öyle ama ne kadar istediğimi biliyor..insan onun için çabalar...korkuyorum deyip kestirip atmaz..ben ondan daha çok çektim acıyı ben bişey demiyorum..çok üzülüyorum çoookkk.. walla haftasonu berbattı..çok sıkıldım internette yok evde bir an önce işe başlayim die bekledim ki açim kk yı dertleşeyim dedimm..çok saolll moral oldu bana söylediklerinn..rahatladım biraz..buarada eşimin haberi bile yok buraya üye oldugumdan :)) duysa kızar kesin...böyle şeyleri konuşmayı pek sevmez çünkü..

bak işte ne zaman kadınlar kafasından bebek yapmalıyım hamile kalmalıyım psikolojisini atıyolar hoopp bebiş geliverioo:))) ya hiç belli olmaz olacağı varsa 1 günde de olur cnm...sen bence yumurtlama günlerini belirleyen testlerden al, yumuş günü kocaya iki cilve iki kaş göz, hooop gelsin bebişşş

aman söleme boşver, bende benimkine sölemedim, girip okuyorum diye bilio sadece sen canın sıkıldıkça yaz buraya, insan tanıdıkları ile konuşamadığı şeyleri burada daha rahat paylaşıyor, içi hafifliyor...

şimdilik cilve etkilemio şaştım kaldım zaten kısmet diğer günlere artık..ben o testlerden hiç kullanmadım....nasıl bişeyki acaba..ilk hamileliğimdede hamile kalmadan önce biriyle konuşmuştum.. parlak şeffaf bi akıntı olur dedi. tam yeğenimin doğum günüydü orda konustuk hatta..ooo bugün spor yapalım o zaman dedim..çünkü akıntım dediği şekildeydi..çalışmayı yaptık o gün ve ertesi sabah uyandığımda ayağa bi kalktım mide bulantısıyla..dedim kesin hamile kaldım.. ve doğru tahminmiş..başka belirtide olmadı zaten..ekim 2010 da evlendim hiç korunmadım. 9 nisan 2011 tarihinide unutmam hiç o gün temeller atıldı eminim..24 nisan adet olacağım gündü ben olmadım 25 inde test yaptım sonunda iki çizgiyi görmüştüm..ama gitti meleğim..kısmet böyleymiş..ablamla 18 gün vardı aramda..kısmetse 2.yeğenim olacak 5 aralıkda..onları severken kendimden geçiyorumm..eşimde kendi çocuğuna gücün kalmıcak diyordu..kalmazmı hele bi olsun o bambaşka olur eminimmm..Allah ım sen bize o güzelliği tatdır yarabbimmmm..aminnnnnnnnnnn

yeşilimsi akşama 1. vazifen bu topiğin adını değiştirmen olacak şekerim=)))) bizler senin bu topiğine yaraşır işler beceremedik aralık umut olsun bizim için mehtapcım bizim günlerimiz aynıydı hafta sonu demi kırmızılar..

ayy cnm ya inşallahhh tattıracakkk sen içini ferah tut...evet önce regl ağrısı gibi yumurtalıkta ağrı oluyo sonrada yumurta akı gibi akıntı oluyor o bikaç gün...bende kullanmadım o yumurtlama testlerini, hergün işiomuşsun, çıkan çizgilerin kalınlığına göre yumurtlamdığın gün belli oluomuş filan galiba:))

bu arada nası birlikte olduğunuz günden sonra hemen mide bulantısıoldu yaaaa:44: demek ki ikisi birleşirkende öle belirti verebilio...

onu kuzenimden duymuştumm ondada olmuş..bana olunca çok şaşırmıştım..demekki öle belirtide olabiliyor..ben ona dayanarak kesin hamileyim bu ay demiştim eşime..biz çalışmalara başlarsak denerim o testten..

evetttt..eşim az önce telefon etti hadi gitte bi tahlil yaptır diyor.ama ben korkuyorum yaa sanki ameliyat masasına yatıcam gitmiyo ayaklarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…