slm kızlar benimde adet tarihim 12 aralık ama normalde hep iki gün önce olurum son bi haftadır karnımda ağrılar oluyor adet sancısı gibi değil acaba diyorum ama fazlada ümitlenmek istmiyorum çünkü normalde bu tarihlerde bende adet belirtiis olarak sadece isal gibi olurumdum ve geliyor kırmızılar derim kafam çok karışkk
yakınmış tarihlerimiz benimde 13 aralık tabi erken olmazsam..çünkü kasımdada 4 gün erken oldum..ama bugün benim kasığımın sol tarafında ve belimde (özellikle sol tarafta) ağrı var..karnım davul gibi zaten görsen hamile sanarsın.. şimdi biraz rahatladım sanki ama ayağa kalktıgım anda sol ayağımın üstüne basamıyorum..kasığıma ağrı giriyor..sürekli geğirme oluyor..bende fazla ümitlenmek istemiyorum ..ilk hamileliğimde böyle belirtilerim olmadı hiç...adetim 1 gün gecikti test yaptım çıktı..onunla karşılaştıim diyorum ama belirti olmadı fazla..böyle olunca acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum :)hepimiz için hayırlısı olsun..adetimin geçmesini bekliyorum..görüşürüz
canlarım tekrar merhaba.. bugün medipol'e sema ovalı'ya gittim. Allah ondan razı olsun ilk tanışmamızdı ama o kadar iyi bir doktor ki.. keseyi gördü, biraz küçük ama var dedi geriden takip ediyor olabilir dedi.. size bir sorum var, bana verdiği ultrason kağıdında mercimek kadar bir siyahlık var iki ucuna + işareti konulmuş, altta da + 3.7 mm yazıyor.. kesenin çapı 3.7 mm mi demek oluyor bu bir bilgisi olan var mı??
inş canım benim bi arkadaşım aynen senin gibi belirtileri vardı adet olacakmış gibi bel agrısı ve kasık ağrısı oluyordu benim böle belirtilerim yok sadece karın ağrısı var bi tek umudum bu dönemde isa olmamış olmam:)))bide ben hegün mutlaka yarım saat yürüyorum ve karın hareketleri yapıyorum acaba diyorum bu sebepten dolayı tutmuyor olabilirmi doktorum çok abartmamak koşuluyla istedigin hareketleri yapabilirsin demişti
Yihhhu kesemiz göründüyse sorun yok:)) büyür o daha annessi:) geç geliyor demkki,sıkma artık canını.
inşallah canım, zaten artık tamamen tevekkül etmiş durumdayım 10 gün sonraya randevum var, burda sizinle vakit geçiririm artık, bir de hergün biraz yürüyüş yaparım inş o zamana kadar hiç endişelenip kendimi sıkmıcam her şey olacağına varır...
canlarım tekrar merhaba.. bugün medipol'e sema ovalı'ya gittim. Allah ondan razı olsun ilk tanışmamızdı ama o kadar iyi bir doktor ki.. keseyi gördü, biraz küçük ama var dedi geriden takip ediyor olabilir dedi.. size bir sorum var, bana verdiği ultrason kağıdında mercimek kadar bir siyahlık var iki ucuna + işareti konulmuş, altta da + 3.7 mm yazıyor.. kesenin çapı 3.7 mm mi demek oluyor bu bir bilgisi olan var mı??
kızlar benim bat 10 aralık bugün dayanamadım ilişkiden 1hafta -10 gün sonra çıkan hassas gebelik testim vardı yaptım.. negatif..bu ayda olmadı sanırsam silikte olsa bi çizgi çıkmaz mıydı..gebelik olsa...bu arada 11 kasımdı adet tarihim..ben mi çok abartıyorum...offff yaaa
kızlar benim bat 10 aralık bugün dayanamadım ilişkiden 1hafta -10 gün sonra çıkan hassas gebelik testim vardı yaptım.. negatif..bu ayda olmadı sanırsam silikte olsa bi çizgi çıkmaz mıydı..gebelik olsa...bu arada 11 kasımdı adet tarihim..ben mi çok abartıyorum...offff yaaa
alpella çok sevindim canım kendini hiç yorma, kollarını sakın havaya kaldırıp iş yapma şu süreyi bi geçir herşey düzelir rabbin meleğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin bu geçirdiğin karmaşık günlerde komik bir anı olsun emi :)
dün test aldım valla böle mikroskopla görünücek gibi silik bi cizgi vardı ama güvenmiyorum genede adetime 1 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım
yarın kırmızılar gelmezse zaten kesin gebeyim çünkü benim ki asla geçikmez :18: kan testi yaptırırım 8 haftama kadar bidaha doktora felan gitmem bide folic asit alır günde 3 tane içip evde uzanırım hep geçen seeneden dilim yandı :) alttan baka baka bebeğime kıydılar
yarın kırmızılar gelmezse zaten kesin gebeyim çünkü benim ki asla geçikmez :18: kan testi yaptırırım 8 haftama kadar bidaha doktora felan gitmem bide folic asit alır günde 3 tane içip evde uzanırım hep geçen seeneden dilim yandı :) alttan baka baka bebeğime kıydılar
o hassas testlere hiç güvenme canım ben adetimi 1 gün geçmişken yaptım resmen büyüteçle görünen silik bir çizgi çıktı oysa normal hassaslıktaki bir test 1 gün önce daha belirgin çizgi çıkarmıştı sen bekle biraz daha bence ve o testlere fazladan para verme eksiği var fazlası yok
alpella çok sevindim canım kendini hiç yorma, kollarını sakın havaya kaldırıp iş yapma şu süreyi bi geçir herşey düzelir rabbin meleğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin bu geçirdiğin karmaşık günlerde komik bir anı olsun emi :)
dün test aldım valla böle mikroskopla görünücek gibi silik bi cizgi vardı ama güvenmiyorum genede adetime 1 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?