kızlar benim bat 10 aralık bugün dayanamadım ilişkiden 1hafta -10 gün sonra çıkan hassas gebelik testim vardı yaptım.. negatif..bu ayda olmadı sanırsam silikte olsa bi çizgi çıkmaz mıydı..gebelik olsa...bu arada 11 kasımdı adet tarihim..ben mi çok abartıyorum...offff yaaa
Canım çok erken yapmışsın adet gününe yakın veya o gün yaptır. Bende senin gibi dayanamayıp adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırdım. Ama çıkmadı 0,39 du sonuç resmen hayal kırıklığına uğradım ama tam adet günümde normal test aldım. silik pembe çizgi çıktı. hemde iki kere yaptım o zaman kanda niye çıkmadı diye düşünüp durdum
Kızlar dün tekrar kan testi yaptırdım dr uma gitmeden önce günün geçince gel demişti... sonuç 1360 çıktı havalara uçtum resmen... dr umda ilk testi çok erken yapmışsın dedi... Benim SAT 2 Kasım dı. 4+2 haftalık hamileyim salı günü tekrar gidicem inşallah keseyi görürüz dedi çok heyecanlıyım
bende şu anda 1 tane içiyorum ama folic plus gebelikte 3 tane içiliyorgeçen seneki doktorlarim öle demişti sende düşük yaşadın beni çok iyi anlarsın korkuyorum doktorlardan artık
inşallah rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin ağzından bal damlıyor yerimseni
merhaba kızlar benide aranıza alın bende kasımda başladım çalışmalara ama olmadıumudum aralığa kaldı benim bat 14 aralık.buarada bundan 4 ay önce bi kaybım var 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu alındı (( tekrar bi umutttt işteee....
:18: seray oy 5,5 aylıkmı of içim parçalandı rabbim bir daha yaşatmasınçok kötü dandik doktorlarla uğraşmak hepsi ticaret gözüyle bakıyor artık
yeşil sende hoş geldin canım rabbim sanada birdaha o acıyı yaşatmassın bebeğini tez zamanda kucağına alırsın inşallah :)
istanbulda mısn sen
:18: seray oy 5,5 aylıkmı of içim parçalandı rabbim bir daha yaşatmasınçok kötü dandik doktorlarla uğraşmak hepsi ticaret gözüyle bakıyor artık
yeşil sende hoş geldin canım rabbim sanada birdaha o acıyı yaşatmassın bebeğini tez zamanda kucağına alırsın inşallah :)
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim doktor 1 hafta sonra bi soruın yoksa görüle bileceğini söyledi yalnız ben doğum kontrol hapı kullandım 2 ay bıraktığım ay hamile kaldım bundan 6 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım ve çok korkuyorum o olaydada spirali çıkrattırdığım anda hamile kalmıştım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum test de çıkan değerim (1358)
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim doktor 1 hafta sonra bi soruın yoksa görüle bileceğini söyledi yalnız ben doğum kontrol hapı kullandım 2 ay bıraktığım ay hamile kaldım bundan 6 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım ve çok korkuyorum o olaydada spirali çıkrattırdığım anda hamile kalmıştım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum test de çıkan değerim (1358)
Annişlerrr nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?