KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

nihayet kasım ayına da veda ediyoruz..yarın yepyeni bi ay ve yepyeni umutlar..2012 ye merhaba diyeceğimiz bu ayda en büyük dileğim herkesin ortak dileği bebek sahibi olmak...ara ara umutlarım kırılsa da bu ayda yok galiba diye hüzünlensem de aralığın 10 unun dört gözle bekliyorum ...ve tabi o tarihe kadar adet olmamayı istiyorum

mehtap çok sevindim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin 8 yıl sonra yuvanız şenlenicek darısı bu ay başımıza bizimde

hany canım ya ama belirtilerin baya sağlamdı geçmiştide günün nasıl negatif çıktı ya çok üzüldüm geç döllenme felan olur inşallah

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım tüm isteyenlere allah nasib etsin..

inşallah arkadaşım tüm isteyenlere allah nasib etsin..

inşallah canım,benim duygularımı anlatmşsın:)

yokya kanda baktırsam mı dedım ama batrdım blem yok bu ay bebiş saglık olsun ayol mevlam yenıden nasip edr evlat sahıbı olmayı inss...

aaaaaaaa şaşırdım ben seni bu ay hamilesindir diye düşünmüştüm okuduklarımdan bisürü belirtin vardı canım acaba başka bi sorun olmasın bence bi doktora görünseydin...

Yeşilimsi senin nasıl gidiyo çalışmalar? bizim batlarımız yakındı sanırım seninle..

Valla çok yoğun çalışıyoruz işlerimiz yoğun bu aralar,fırsat buldukça çalışmalara devam edioruz canım:)) evet 5 inde oluyorum ama geçen ay 8 inde olmuştum,sizin nasıl?

cnmm nerelerdesinnnn ösledim yaniiii....sende unuttun topiciğinii
warmı bir durum hayat nasıl gidiyo???

sorma canım ya işten güçten vakit bulamıyorumki,geç geliyorum bu aralar zamanım olmadı hiç(( bende özledim vallaaa yaaa.... valla bi duurm yok çalışmalarada uykusuzluktan vakit bulursak yapıyoruz işte bişeyler:) sen nasılsın hayatım

Valla çok yoğun çalışıyoruz işlerimiz yoğun bu aralar,fırsat buldukça çalışmalara devam edioruz canım:)) evet 5 inde oluyorum ama geçen ay 8 inde olmuştum,sizin nasıl?

Bizim pek umut yok bu ay Önemli günlerde çalıştık ama regl olacağımı hissediyorum zaten bitince de hemen doktora gidicem vakit kaybetmeden bakalım ne dicekk??

Bizim pek umut yok bu ay Önemli günlerde çalıştık ama regl olacağımı hissediyorum zaten bitince de hemen doktora gidicem vakit kaybetmeden bakalım ne dicekk??

Kısmet canım,sık sık ta olmuyo valla,eve kapanmak lazım:) bende hastalık belirtisi yok ama geçen ayda geç oldum daha erken gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…