KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

ayy cnm kolay gelsin sana...
inşallahhh kırmızı kart yemeyiz bu ay yeni yıla mutu girerizzzz ....
bende çalışmalara başladım bakalımm daha 20 günüm warrrr puffffffffff
senin yaklaşmişş hadi mutlu hbrlerini bekliyorzzzzz...

saol canım benim. bakalım hayırlısı,yumurtlama günlerinde yapmaya çalıştık ama yeterli oldumu bilmiyorum,görcez bikaçgün sonra:)

selam arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli..? size gelişmeleri yazayım biliyorsunuz değerlerim çok az katlıyordu dış gebelikten şüpheleniliyordu en son değerim 190 çıkmıştı 4 gün sonra 850 çıktı ondan 4 gün sonra da 3500 çıktı yani normal katlıyor ama vajinal ultrasonda kese görünmüyor dr değer 1500ü geçerse görmemiz lazım dedi ama yok görünmüyor... şu an 5+4üm ama hiçbir şey görünmüyor

canım iyi olmaya calısıyoruz malum bu ay da bebiş yok...önümüzdeki maclara bakalım =) canım hakkında hayırlısını nasip etsin....üzülme vardır bunda da bir hayır...5 aydır deniyorum olmuyo aralıkta 6.ay olcak bakalım dört gözle aralıgı bekliyorum insallah RABBİM BİZE DE BEBİŞ SAHİBİ OLMAYI NASİP EDER ........................SUAN NÖBETTEYİM CALISIYORUM..........SENİ FORUMDA GÖRÜNCE COK MUTLU OLDUM...CANIM SEN NASILSIN??ANLAT BAKALIM =)

Alla alla kese neden görünmüyor acaba ya?

iyi olmaya çalışıyorum canım kendime yasak etmiştim interneti daha yeni yeni giriyorum bi dr dış gebelik de olabilir normal de dedi %50 dedi, başka bir doktor dış gebelik olduğunu düşünmüyorum rahim bu kadar kalınlaşmaz dış gebelikte dedi, ama gelişmeyen gebelik olabilir dedi değerim baya yüksek normal seyrediyor şu an ama görünürde bir şey yok hayırlısı bakalım... hiç bir şey net değil bu da insanı gergin yapıyor bol bol dua ediyorum

Ya belki zamanla büyür,öle görünür olamaz mı? Sonuçta değerlerin normalse. sorun yoktur inş.

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun en baştan beri onu söylüyorum her şeyde bir hayır vardır sizlerden ne haber??

amin ya dua edicem senin için,bir an önce sonuç çıkar inş. bende aynı iş güç,bakalım bu bişiler olucakmı:) pek çalışma olamdı ama hayırlısı dıyelım. vakit olmuyo valllaa ya işten geç gel uykusuz falan filan,offfffffffffff........... zor dünya hali :)

her şeyin bir zamanı var canım gerçekten biz ne yaparsak yapalım saati gelmeden olmuyor olsun olsun diye çok ısrarcı olmak da iyi değil en iyisi hayırlısı olsun demek evet insan çok yıpranıyor üzülüyor ama Allah hastalık sıkıntı vermesin napalım sabredicez bir gün mutlaka zamanı gelecek inş... :) benim durumum da belli değil o da zor beklemek merak etmek insan hiçbir şeye odaklanamıyor muayene günü geliyor tam bugün netleşecek diyorum olmuyor napalım daha çok dua edicez artık

canım yol arkadaşım, heyacanın tez zamanda hayırlı bir şekilde son bulsun, rabbim bebeğini sağlıkla kollarına almak nasip etsin

canlarım tekrar merhaba.. bugün medipol'e sema ovalı'ya gittim. Allah ondan razı olsun ilk tanışmamızdı ama o kadar iyi bir doktor ki.. keseyi gördü, biraz küçük ama var dedi geriden takip ediyor olabilir dedi.. size bir sorum var, bana verdiği ultrason kağıdında mercimek kadar bir siyahlık var iki ucuna + işareti konulmuş, altta da + 3.7 mm yazıyor.. kesenin çapı 3.7 mm mi demek oluyor bu bir bilgisi olan var mı??

sanırım gebelik kesesidir internette baktımda aşağıdaki değerleri gösteriyor.ayrıca bu adrestede bazı bilgiler yazıyor..ben düşük yaptığım için yazıları okuyunca çok tuhaf oldum..o günler geldi aklıma..Erken gebelik ultrasonografisi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Gebelik kesesi ölçümü normal değerleri

Hafta Ortalama mm
5.0 1.0
5.5 1.3
6.0 1.7
6.5 2.0
7.0 2.4
7.5 2.7
8.0 3.1
8.5 3.4
9.0 3.8
9.5 4.1
10.0 4.5

gözünaydın canım evet o mm'de kese + ların arası yakında 2-3 parmak açılacak şekerim ölçüm yaparken

Allah hayırlısı versin inanın öyle hareketli günler yaşadım ki biri var diyor biri yok diyor, neyse 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım ne gibi gelişmeler olacak... sizi seviyorum ve hamile topiclerine geçmiyorum burda sizinle kalcam bana çok iyi geliyorsunuz ben de elimden geldiğince size destek olmaya çalışıcam inş...

Hoşgeldin canım vala seni merak etmiştik. inşallah hamişliğin yolunda gider ve hayırlısıyla sağlklı bi bebişin olur ve deeeeeeeeee darısı başımıza tabi:)

Selam kızlar

Ben zaten şu enfeksiyonlar nedeniyle ara vermiştim ve korunmaya devam ettik
size ocak ayında haber vereceğim kısmetse olumlu ya da olumsuz 2-3 Ocak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…