kızlar oflu diye bir arkadaş vardı ya hamileydi hani dr. onun değerlerini normal bulmamış ve dış gebelik demiş %90 çok üzüldüm ya inşallah değildir ben onu çok iyi anlıyorum
allah yardımcısı olsun ya çok üzüldm(( yeşilim belki tutmuştur gelir bebek
Bilmiyorum ablişko,ama sizin kadar sık çalışma olmadı..
Bilmiyorum ablişko,ama sizin kadar sık çalışma olmadı..
sedacım bende beklemedeyim hiç adet belirtim yok ama korkuyorumda ya olursam diye bugün olmam gerekiyor bakalım 2 gün önce cok silikte olsa 2. cizgi göründü
beklemedeyim gögüslerim hala agrıyor bacaklarım ağrıdı dün acaba bebişim içinmi bugün zaman geçmek bilmez
inşallah inşalllah allahım daha 12. 15 zaman geçmiyor İşu günü bir atlatsam bebeğim benimle demektir 3 gün sonrada doktora kan testine giderim
canım konunuza dalmış gibi olmıyım ama ben afedersiniz tek ilişkiyle hamile kaldım Allah ol derse olur inşşş :)
:))) dal dal bişi olmaz sende bizdensin. aynen öyle hayırlısı diyorum o yüzden hep,olacağı varsa olur.
vaLLa geçtik o günleri... pazartesi hasta olmam lazım,geçen ayda 8ınde oldum adet beklıorum yani.
Kızlar ya adet geçikse bile çok şiddetli göğüs ağrısı çeken var mı aranızda??? Yani gebelikteki ilk belirtiler arasında varmı şiddetli göğüs acısı,, dokunamıyorum göğüslerime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?