KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

kızlar oflu diye bir arkadaş vardı ya hamileydi hani dr. onun değerlerini normal bulmamış ve dış gebelik demiş %90 çok üzüldüm ya inşallah değildir ben onu çok iyi anlıyorum

kIZLARRRR ıyı geceler batı benmle bır olup gecıkmesının ılk gununu yasayan kımler varrr:) saat 12yı gectı dıe sewınıorm ama agrılar tavan yaptı sabaga kalmaz gelır pfffffff kasım sonu aralık bası hamıslerımız yok mu guzel mujdelı haberler yok muuu :................(

sedacım bende beklemedeyim hiç adet belirtim yok ama korkuyorumda ya olursam diye bugün olmam gerekiyor bakalım 2 gün önce cok silikte olsa 2. cizgi göründü

beklemedeyim gögüslerim hala agrıyor bacaklarım ağrıdı dün acaba bebişim içinmi bugün zaman geçmek bilmez

bence sen hamilesin canım :)

inşallah inşalllah allahım daha 12. 15 zaman geçmiyor İ şu günü bir atlatsam bebeğim benimle demektir 3 gün sonrada doktora kan testine giderim

Selam kızlar,

Şu an reglim zaten korunduğumuz için,regl bitimi Allah izin verirse bu sefer enfeksiyon falan girmezse araya korunmasız olarak başlayacağız kısmetse..

Bakalım hemen mi yoksa aylar sonra mı kalacağım...

Her zaman dediğim gibi Allah'ım hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin inşallah....

nilt hayırlısı olsun inşallah annesini fazla bekletmez ay kıslar hala gelmedi kırmızılara maşallah 41 keere bugünde olmazsa yarın teste giderim

vaLLa geçtik o günleri... pazartesi hasta olmam lazım,geçen ayda 8ınde oldum adet beklıorum yani.

canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...

Kızlar ya adet geçikse bile çok şiddetli göğüs ağrısı çeken var mı aranızda??? Yani gebelikteki ilk belirtiler arasında varmı şiddetli göğüs acısı,, dokunamıyorum göğüslerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…