şekerim, sabah 8,30 dan bir başlıcan okumaya hepimizi anlıcan....
kızlar 2. cizgimi gördüm silikte olsa allahım sana şükürler olsun bu sefer elime almayı nasip eder inşallah hepinize dua edicem
sizlerede bana edin kızlar geçen sene çektiğim şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum herşey rabbimdendir , rabbim kucağıma almayı nasip etsin
KIZZZZZZZZZZZZZZZZZ karacalllllllllllllll özelden mesaj attım mesajıma cevap vermedin ?????????????????????????????????????
Eyecha nerdesin??
idrarda çıktı ya rahatladım perşembe veya çarşmabaya giderim ama doktora gitmeyi düşünmüyorum dediğim gibi aynen şöyle yapıyorlar
kan testin az çıktı birdaha gel kol ulstarsyon
bebeği göremedik bidaha
keseyi gördük ama bebek yok gene gel
he hadi gözün aydın kese burda bebek burda ama kalbini duyucaz haftaya gene gel
kalbi duyamadık haftaya gel
kalbi duyduk 1 ay sonra gel :):)
almim anam ben 1 ay sonra gidip kalbini ve kesesini herşeyini rabbimin nasip ettiği duyarım daha iyi
hayırlı olsun canımmmmmmmm çooooookkkkkk sevindim hiç takma onlar öle derler...önce arsayı inşa ediyoruz sonra evi demişti bana doktor..ilk başta banada kese var bebek yok gibisinden konusmustu.bende ne demek demiştim..öle anlattı...tekrar tebrik ediyorummm...:))darısı bizeeeeeee...
idrarda çıktı ya rahatladım perşembe veya çarşmabaya giderim ama doktora gitmeyi düşünmüyorum dediğim gibi aynen şöyle yapıyorlar
kan testin az çıktı birdaha gel kol ulstarsyon
bebeği göremedik bidaha
keseyi gördük ama bebek yok gene gel
he hadi gözün aydın kese burda bebek burda ama kalbini duyucaz haftaya gene gel
kalbi duyamadık haftaya gel
kalbi duyduk 1 ay sonra gel :):)
almim anam ben 1 ay sonra gidip kalbini ve kesesini herşeyini rabbimin nasip ettiği duyarım daha iyi
bu zamanda arttı düşük :):) eskiden analarımız çatır çatır doğuruyormuş
serayım darısı tez zamanda basına sizin için bol bol dua edicem kıslarr
portakal suyu felan sıkıp iç canım bebiş varsa yazık olur kullanma zaten antibiyotiklerin çoğu gribe felan işe yaramaz çok geçmiş olsun
amin inşallah dua ediyom valla bol bol ahh bi gelseler bıdık bıdık bizde tatsak annelik duygusunu
ben anne olmak için yaratılmışımağlıyıcam galiba
şekerim ben varım..
nilt hayırlısı olsun inşallah annesini fazla bekletmez ay kıslar hala gelmedi kırmızılara maşallah 41 keere bugünde olmazsa yarın teste giderim
mehtap8 var sanırım hamile... bencede fazla düşünmemeye çalış sıkıntı yapma,kafan rahat olsun ki belki bi faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?