KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

aynen canım acayip bi ağrı oluyor göğüslerde umarım hamilesindir..

özellikle sabahları böyle neredeyse ağlıcam sızıdan.. Elimi dokunamıyorum üzerine yatamıyorum... Ay ne bileyim ya.. Bu aydan çok umudum yoktu.. Umarım hamileyimdir... Dua edin bana kızlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bugün aşure günü.. Bugün tüm duaların kabul olduğu mübarek bir günmüş.. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı, aklı,bedeni sağlam güzel kuzucuklarla doldursun inşallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah...7+2 hamileyim benim hala göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum

sağlıcakla al canım bebegini kucağına :)bu göğüs ağrısı hamilelik boyunca devam mı ediyor ki acaba.. öyleyse dayanılmaz bir ağrı yaa :)

saol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalır ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

Hayırlı olsun canım peki hamilelikten ne kadar süre sonra ya da önce başladı göğüs ağrın? Benim de çok göğüs ağrım var ve yaklaşık yumurtlama günümden itibaren devam ediyor. Dolgunlaştılar, ağrı ve acı var ve ucu sızlıyo..üstüne yatamıyorum birisiyle sarılırken bile rahatsız ediyolar beni. Sat 5 kasımdı dün olmam lazımdı ama olmadım.. bir haftaya yakın zamandır da adet olacakmış gibi ağrı oluyo kasıklarda karnımın altında dolgunluk hissediyorum sağa sola dönerken.. Senin belirtilerin nasıldı biraz bahseder misin ve adetine ne kadar süre kala öğrendin hamileliğini..

Hayırlı olsun canım peki hamilelikten ne kadar süre sonra ya da önce başladı göğüs ağrın? Benim de çok göğüs ağrım var ve yaklaşık yumurtlama günümden itibaren devam ediyor. Dolgunlaştılar, ağrı ve acı var ve ucu sızlıyo..üstüne yatamıyorum birisiyle sarılırken bile rahatsız ediyolar beni. Sat 5 kasımdı dün olmam lazımdı ama olmadım.. bir haftaya yakın zamandır da adet olacakmış gibi ağrı oluyo kasıklarda karnımın altında dolgunluk hissediyorum sağa sola dönerken.. Senin belirtilerin nasıldı biraz bahseder misin ve adetine ne kadar süre kala öğrendin hamileliğini..

canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...

kız bi bakmısın gebes kalıyomuşun hadi hayırlısı=) sen yine de biraz daha bekle adetin 8-10 gün geciksin öyle yap gebelik testini...benimde 8-9 gün gecikmişti hemen gebelik testi yaptıgımda hüsrana ugradım üzülmüştüm umarım senin yüzün güler

hah... işte aynı şeyler bendede var o dolgunluktan

gögüs agrısından bende duramıyorum çok ağrıyorlar ayrıca bacaklarımın üst kısımlarıda ağrıyor

amin... allah hepimizin yüzünü güldürsün öyle mi yapsam merak belirsizlik ooffff offfff inş.. dediğin gibi olur bu mubarek günde allahım dualarımızı kabul etsin

amin... allah hepimizin yüzünü güldürsün öyle mi yapsam merak belirsizlik ooffff offfff inş.. dediğin gibi olur bu mubarek günde allahım dualarımızı kabul etsin

bana dua et............bende hiç bişi yok her zamanki gibi sıradan günler geciriyom.....hiç bi belirti de yok...düzenli bir sekilde adet olmaya devam ediyom. offfffffffffffff

kızlar 2. cizgimi gördüm silikte olsa allahım sana şükürler olsun bu sefer elime almayı nasip eder inşallah hepinize dua edicem

sizlerede bana edin kızlar geçen sene çektiğim şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum herşey rabbimdendir , rabbim kucağıma almayı nasip etsin

kız hadi inş. avatar da değişti tamamm adetinden kaçgün geçti de gördün...kubsen bak bugün biraz oku rabbim sesimizi duysun..bende işte kaçamak okuyorum..

tatlım adetim dündü 1 gün geçti ama benim adetim hiç geçmez ya önde olur yada 28 günde bir ama asla 29. gün olmaz şimdi kan testi için bekliyicem biraz ahh şükürler olsun rabbime

tatlım adetim dündü 1 gün geçti ama benim adetim hiç geçmez ya önde olur yada 28 günde bir ama asla 29. gün olmaz şimdi kan testi için bekliyicem biraz ahh şükürler olsun rabbime

benimkide cumartesi idi ama dün gece idrarda çıkmadı çok üzüldüm

kız hadi inş. avatar da değişti tamamm adetinden kaçgün geçti de gördün...kubsen bak bugün biraz oku rabbim sesimizi duysun..bende işte kaçamak okuyorum..

ne olur ALLAHIM bize de hayırlı bir zamanda hayırlı ve saglıklı bebiş sahibi olmayı nasip etttt.........

inşallah Rabbim kucagına almayı ve uzun bır ömür birlikte sağlıkla yaşamayı nasıp eder.Bende 2 kayıptan sonra çok korkuyorum bı dahakıde oyle olurmu dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…