evet ben gece acıdan kalkıp çamaşırımı çıkarttım, anormal şiş değil ama acıyor ve ağrıyor...Kızlar ya adet geçikse bile çok şiddetli göğüs ağrısı çeken var mı aranızda??? Yani gebelikteki ilk belirtiler arasında varmı şiddetli göğüs acısı,, dokunamıyorum göğüslerime...
aynen canım acayip bi ağrı oluyor göğüslerde umarım hamilesindir..
özellikle sabahları böyle neredeyse ağlıcam sızıdan.. Elimi dokunamıyorum üzerine yatamıyorum... Ay ne bileyim ya.. Bu aydan çok umudum yoktu.. Umarım hamileyimdir... Dua edin bana kızlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bugün aşure günü.. Bugün tüm duaların kabul olduğu mübarek bir günmüş.. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı, aklı,bedeni sağlam güzel kuzucuklarla doldursun inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah...7+2 hamileyim benim hala göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum
sERAY gerçekten çok üzücü bi olay seninki daha kötüymüş yaaaAllah sabır versin.. inşallah en kısa zaman sağlıklı bi gebelik geçirir kucağına alırsın bebeğini
mARİT teşekkür ederim canıum inşallah yaşamayız birdaha...
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah...7+2 hamileyim benim hala göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum
canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...
Hayırlı olsun canım peki hamilelikten ne kadar süre sonra ya da önce başladı göğüs ağrın? Benim de çok göğüs ağrım var ve yaklaşık yumurtlama günümden itibaren devam ediyor. Dolgunlaştılar, ağrı ve acı var ve ucu sızlıyo..üstüne yatamıyorum birisiyle sarılırken bile rahatsız ediyolar beni. Sat 5 kasımdı dün olmam lazımdı ama olmadım.. bir haftaya yakın zamandır da adet olacakmış gibi ağrı oluyo kasıklarda karnımın altında dolgunluk hissediyorum sağa sola dönerken.. Senin belirtilerin nasıldı biraz bahseder misin ve adetine ne kadar süre kala öğrendin hamileliğini..
kız bi bakmısın gebes kalıyomuşun hadi hayırlısı=) sen yine de biraz daha bekle adetin 8-10 gün geciksin öyle yap gebelik testini...benimde 8-9 gün gecikmişti hemen gebelik testi yaptıgımda hüsrana ugradım üzülmüştüm umarım senin yüzün güler
amin... allah hepimizin yüzünü güldürsün öyle mi yapsam merak belirsizlik ooffff offfff inş.. dediğin gibi olur bu mubarek günde allahım dualarımızı kabul etsin
kızlar 2. cizgimi gördüm silikte olsa allahım sana şükürler olsun bu sefer elime almayı nasip eder inşallah hepinize dua edicem
sizlerede bana edin kızlar geçen sene çektiğim şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum herşey rabbimdendir , rabbim kucağıma almayı nasip etsin
tatlım adetim dündü 1 gün geçti ama benim adetim hiç geçmez ya önde olur yada 28 günde bir ama asla 29. gün olmaz şimdi kan testi için bekliyicem biraz ahh şükürler olsun rabbime
kız hadi inş. avatar da değişti tamamm adetinden kaçgün geçti de gördün...kubsen bak bugün biraz oku rabbim sesimizi duysun..bende işte kaçamak okuyorum..
ne kadar zamandır göğüs ağrınız var kızlar..adet tarihleriniz yaklaştı mı test yaptınız mı?
kızlar 2. cizgimi gördüm silikte olsa allahım sana şükürler olsun bu sefer elime almayı nasip eder inşallah hepinize dua edicem
sizlerede bana edin kızlar geçen sene çektiğim şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum herşey rabbimdendir , rabbim kucağıma almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?