canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...
evet tatlım ben varım birde..UZUN ZAMANDır giremiyorum ama arada takip ediyorum.biz daha keseyi göremedik ama şimdilik herşey yolunda gidiyor.bakalım hayırlısı olsun artık..Rabbim gönülden geçenleri kabul eyler inşallah.canım sende varmı bişeyler??
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
aaa marit sen hamile misin??? kesinleşti mi canım?? çizelge koymuşsun 4+2 yazıyor çok sevindim tatlım yaa yeni gördüm topiği bırakıp gitme hee merak ediyoruz gelişmeleri :)
gamzelallll nbrrrrrr sessiz kuzu:)
iiiidir kuzumm sen nasılsınnnn :)
iyiyimmmmmmm canım. Bi ara burdaydında sesin çıkmadııııııııı:) herkes hamiş oluyo bakk,biz kaldık:)
ewet cnm darısı başımıza artıkk ...
Senin bat nezamndı cnmm warmı belirtinnn
saolun canlarım hehe
dün kocamla ilk kavgamızı yabtık hemen anasını arayıp haber etti ya moralimi acayip bozdu@@@ ben anneme sölemişim ama onunkine sölememişim diye üstüne birde isim kavgası ailesine koydurucakmış ismi
herkesten saklayacaktım en azından kalbi atana kadar
eyecha geldin mi
Canım çok erken yapmışsın adet gününe yakın veya o gün yaptır. Bende senin gibi dayanamayıp adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırdım. Ama çıkmadı 0,39 du sonuç resmen hayal kırıklığına uğradım ama tam adet günümde normal test aldım. silik pembe çizgi çıktı. hemde iki kere yaptım o zaman kanda niye çıkmadı diye düşünüp durdum
Kızlar dün tekrar kan testi yaptırdım dr uma gitmeden önce günün geçince gel demişti... sonuç 1360 çıktı havalara uçtum resmen... dr umda ilk testi çok erken yapmışsın dedi... Benim SAT 2 Kasım dı. 4+2 haftalık hamileyim salı günü tekrar gidicem inşallah keseyi görürüz dedi çok heyecanlıyım
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim doktor 1 hafta sonra bi soruın yoksa görüle bileceğini söyledi yalnız ben doğum kontrol hapı kullandım 2 ay bıraktığım ay hamile kaldım bundan 6 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım ve çok korkuyorum o olaydada spirali çıkrattırdığım anda hamile kalmıştım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum test de çıkan değerim (1358)
canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah...7+2 hamileyim benim hala göğüslerim ağrıyor üzerine yatamıyorum
Eyecha nerdesin??
idrarda çıktı ya rahatladım perşembe veya çarşmabaya giderim ama doktora gitmeyi düşünmüyorum dediğim gibi aynen şöyle yapıyorlar
kan testin az çıktı birdaha gel kol ulstarsyon
bebeği göremedik bidaha
keseyi gördük ama bebek yok gene gel
he hadi gözün aydın kese burda bebek burda ama kalbini duyucaz haftaya gene gel
kalbi duyamadık haftaya gel
kalbi duyduk 1 ay sonra gel :):)
almim anam ben 1 ay sonra gidip kalbini ve kesesini herşeyini rabbimin nasip ettiği duyarım daha iyi
evet tatlım ben varım birde..UZUN ZAMANDır giremiyorum ama arada takip ediyorum.biz daha keseyi göremedik ama şimdilik herşey yolunda gidiyor.bakalım hayırlısı olsun artık..Rabbim gönülden geçenleri kabul eyler inşallah.canım sende varmı bişeyler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?