KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...

bendede şuan bişi yok,ama benim kış dönemine girince gecikme oluyo zaten. ben ona bağlıyorum. sende telaş yapma belki vardır bişiler:)

:)))) eeevttt unutmadım seni beeenn...... görürsünüz inş. biraz geç görünüo galliba,nazlı bebişler olcaklar 2012 bebekleri:)

H A M İ Ş L E R İ M İ Z

MEHTAP8
ALPELLA

marit de hamile olabilir canım bir kaç güne kadar kesinleşecek herhalde..

bu arada mehtap8'cim ben keseyi 5+5'te gördüm ve sadece 3.7 mm merak etme keseyi göremedim diye.. keseyi görünce burada paylaş olur mu ikimiz varız topicte fikir alışverişinde bulunuruz inş her geçen gün hamilelerimiz artacak topiğimiz bereketlenecek :)

aaa marit sen hamile misin??? kesinleşti mi canım?? çizelge koymuşsun 4+2 yazıyor çok sevindim tatlım yaa yeni gördüm topiği bırakıp gitme hee merak ediyoruz gelişmeleri :)

saolun canlarım hehe

dün kocamla ilk kavgamızı yabtık hemen anasını arayıp haber etti ya moralimi acayip bozdu @@@ ben anneme sölemişim ama onunkine sölememişim diye üstüne birde isim kavgası ailesine koydurucakmış ismi
herkesten saklayacaktım en azından kalbi atana kadar

Marittt hayırlı olsun canım yaa.Boş ver bebiş yüzünden olsun kavganız bebiş olsunda boş ver:)Çok sevindim inan.Allah hayırlı,sağlıklı bi şekilde kucağına versin inşallah...

eyecha geldin mi

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:))))) nasısın alpellacımmm güzel haberleri okuyodum geçmiştekii...çok sevindim yaaa herşeyin yolunda olmasına inş bu hafta doktora gidincede herşey yolunda gider...hamile kalmakla bitmio sanırım bu soru işaretleri,beklemeler, tedirginlikler

pembis arkadaş, tebrik ederim, Rabbim sağlıkla sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlere inşallahhhh

inşallah minik keseciğini görürsün bir an önce, ve sağlıkla geçer hamilelik süren...

canımben 26 günde bir oluyorum benim de geçen ay 7'sinde gelmişti daha hala gelmedi gece idrar testi yaptım heyacandan yok çıkmadı bugün 29. gün bana bir akıl verin bana ne oluyor...

karacalll geldi mi kırmızılar??? son durum ne göremedim yazdıysanda

tebrik ederimmmm, Rabbim sağlıkla kucağıan almayı nasip etsinnn

Eyecha nerdesin??

işte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmm bu hafta bunalımdaydımmm giresim gelmedi, ama şincik iyiyim...bizimde çalışma dönemleri başladı ama bilmiorum hiç bi beklentim yok bu aydanda

Marittttt tebrik ederimmmmmmm çok sevindimm inşallah herşey yolunda gider, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder

mehtapcım seni de tebrik ederimm, etmişmiydim hatırlayamadım, dedim böle bi haber 2. kez kutlansada bişi olmazz...umarım herşey yolunda gider Allah'ın izni ile

ne güzel bi sürü güzel haber var sitede, inşallah darısı tüm topik ahalisi ve isteyenlerin başınaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…