- Konu Sahibi Ceylin1987
- #21
Canim benim öncelikle herkesin kendini hazir hissettigi yas ve sartlar farklidir,kimin ne dedigi önemli degil senin ne hissettigin ve düsündügün önemlidir bu konuda.Bende pek tecrübeli sayilmam bu konuda ben mesela ilk gebeligimi korundugum halde ishal oldugum arada yasamistim ama ne yazikki bos gebelik gecirdim ve kürtaj yaptirmak durumunda kaldim. simdiye gelirsek bebek kararini vermem is nedeniyle tam 3 yil sonra oldu.Ben önümüzdeki ay clearblue markasindan dijital yumurtlama hesaplayicisiyla deniyicem,ne yalan söyliyim hislerimde cok umutlu,insallah umdugum gibi olur tabi benim hakkimda hayirlisini Allah bilir.
Her zaman dua ederim Rabbim eger beni bir evlat sahibi olmaya layik görürse ve gercekten sorumlulugunu alabilecegimi düsünürse evlat nasip etsin ve tabiki hayirli evlat...Rabbim tüm isteyene hakkinda hayirli olani nasip etsin ve umarim burdaki arkadaslarim gibi senin icinde hevesin önümüzdeki ay sevince dönüsürde,hamilelikte yasadiklarimizi anlatiriz :))))).Yani uzun lafin kisasi su yumurtlama hesapliyicilarini kullanabilirsin ben normal olanlarindaki cizgileri pek anlamadigim icin digital olanini tercih ettim.
ya ben o testleri duymadım bile desem güler misiniz ki bana :)) inanın bilmiyorum, eczaneden mi alıcam ne dicem ? keşke tüm isteyenler kasımda hamiş kalsa da beraber burda paylaşsak. Bu arada çin takvimi diye bişi duydum kasımda hamile kalındığında erkek mi oluyor acaba yoksa kız mı ?