Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

ErfidanEsra

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
1
6
35
Bartın
kasım ayında hamile kalan arkadaşlar 2014 de anne olmayı bekleyenler haydi birlikte bekleyelim bebişlerimizi..​

Son düzenleme:
Topiğin hayırlı ve bol sohbetli olsun canım :) Ben kasım ayı ortasında öğrendim hamileliğimi kasım başında kalmışım ama sat'a göre bakınca doktor 10 haftalığım ama kendimi bu topiğe ait hissediyorum :))

Gelsin tüm hamişlerr, sohbetleşelim, dertleşelim :)))

CNM hayırlı olsun bebişin bende kasım da hamile kalmışım aralık 13 te öğrendim 4 haftalktı yarın doktora gidicem ultrasonla bakılacak inş bebişimi görürüm belki kalp atışları da başlamıştır

Merhaba ben de 6 aralıkta öğrendim hamile olduğumu inanamıyorum hala:)) kalp atışını duymadan inanamayacağım sanırım

hayırlı olsun cnm bnde bu ay öğrendm yarın ultrason için gidicem çok mrk etmiyorum bnde kalp atışını duymadan rahat edemicem inş herşey yolunda gider hepimizin...

Selam arkadaşlar bende kasımda oöğrendim hamisligimi ama sevinemedim cunku cok rahatsız geçiyor bulantilar, kusma, asiri bi halsizlik, sirt ağrısı falan baya kötü geçiyor rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebislerimize ins rabbim isteyen bütün arkadaşlarima versin ins

senn de hayrlı olsun cnm bnmde cok halsizlik baş dönmesi oluyo bu günlrde eee kolay değil tabi daha yeni basladkk neler görecezzz:)alışalım bunlaraa

Canımm içini ferah tut geçiyor hepsi ben de 8. haftaya kadar anlattığın gibiydim, şimdilerde yavaş yavaş durulmaya başladı.. Bebişler rahat durmuyor annelerini yoruyor ben de zor zamanlar atlattım şimdi diyorum hele bi gelsin elime popişine popişine vurucam :))) İyisiyle kötüsüyle tadını çıkarmaya bakmal gerek bu sürecin

Ne güzel daha minicikk o kıyamam kesenin içinde görünür miniğin muhtemelen ben kalp atışlarını 7. haftada duymuştum ama benim doktorum sadece karından ultrasonla bakıyor eğer senin doktorun vajinal ultrasonla bakıyorsa hem bebeğini daha net görür hem kalp atışını daha net duyarsın.. Eğer karından bakıyorsa da yine bebiş görünür ama kalp atışını bilmiyorum umarımm duyarsın inanılmaz değişik bir an hazırlıklı olun eşin ve sen )

Bebis benim hesabima gore 8 dr.un hesabina gore 7 ultrasona gore 6 hafta 3 gunluk :)
Tiptip atmalari segirmeleri sordum cok nadir hissedebilirsin dedi
suan bi problem yokmus halen yolk kesesinden besleniyo plasentaya gecis yapmamis daha once plasenta previa yasadigim icin buyuk korkum benim
Sol tarafimda bebisim :) en basindan beri erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olur insallah saglikli olsunda bunlar olayin eglenceli tarafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…