Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

Acaba geç döllenme mi?? Amaannn ne önemi var ki, bebişin karnında ve sağlıklı :)) Allah korusun da bu sefer hiç bir sorunla karşılaşmadan kavuş bebeğine inşallah!!
Benim merak ettiğim bu sağ sol olayı tam olarak nasıl oluyor yani bebeğin kesenin içindeki konumuna göre cinsiyet tahmini mi?? Şimdi dosyama baktım, ultrason fotoğrafında bebiş kesenin sol tarafında,bnmde mi oğluşum olacakkkk :)))

cnm cuma gün doktora gittim çok şükür bebeğimi gördüm minicik ve kalbi atmaya başlamış:)çok güzel bi duygu allah her isteyene nasip etsin...

arkdşlar cuma günü bebeğimi gördüm kalp atışları da başlamıs minick kalbi ver çok güzel bi duygu yaa..bugün 7 haftalık..Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu..

Merhabalar;

Ben de 18 aralıkta öğrendim hamile olduğumu Kasım ayında hamile kalmışım.
Bu cumartesi ikinci kez göreceğim inşallah bebişimi

Hepimize sağlıklı mutlu bekleyişler

Sağlıkla kurtulalım inşallah bu süreçten bebişlerimizle birlikte :) Benim dün kontrolüm vardı, ilk kez kollarını bacaklarını oynattığını gördüm, harikaydı miniğim doktor öksürmemi söyledi ben öksürdükçe o nasıl kıpır kıpır oluyor :) Sanırım her ultrasonda aynı duyguları yaşıcaz.. Bu arada bende söyle bir sorun var, hamileliğimden önce yaptırdığım bir smear testinin sonucu sıkıntılı çıkmıştı, aynı zamanda eşimde ve bende HPV virüsü var, hangimiz hangimize bulaştırdı bilemiyoruz tabii eşimde lezyon olarak kendini göstermişti, ben de her hangi bir lezyon olmadı bugüne kadar, ama ilk kez smear'de karşımıza çıktı, tabii hamilelikte var olan tehlikelerden bahsetti doktorum, bu arada geçen hafta da smear vermiştim, dün sonucu aldım tuhaf bir şekilde temiz çıktı :)) Geçen hafta smear la beraber HPV DNA testi için de örnek vermiştim 2 hafta sonra da onun sonucu çıkacak umarım tip 16 ya da 18 çıkmaz :18: :18: Doktorum avrupada hamile kalan her bayandan mutlaka smear alındığını, bunun çok önemli olduğunu ama maalesef Türkiye'de kadınların bu konuda yersiz bir korku yaşadığını, smear alınmasının bebeğe zarar vereceği inancını taşıdığını aslında risksiz bir işlem olduğunu fakat kadınların bu tip inanışları dolayısı ile sormaya dahi çekindikleri bir konu halini aldığını söyledi.. Diyeceğim şudur hamiş arkadaşlarım, tabii hangi şehirde yaşadığınızı doktor imkanlarınızı bilmeden konuşuyorum ama imkanınız varsa mutlaka doktorunuzdan smear isteyin... HPV Türkiye'de çok yaygın, sadece cinsel yolla bulaştığı söylense de umumi tuvalet havuz gibi yerlerde de bulaşabiliyor ve HPV taşıyıcısı olup ta bilmeden normal doğum yapan kadınların bu virüsü doğum esnasında bebeğe bulaştırma riskleri de bulunuyormuş..Ben dün doktoruma söz verdim, bu konuda elimden geldiğince arkadaşlarımı bilgilendiricem diye:)))

Hepinizin yeni yılını da şimdiden kutluyorum, 2014'te kucaklar bebiş dolsun:)))))

Herkese merhabalar. .bende yeni ogrendim hamile oldugumu..daha cok yeniyim haftaya ilk kez doktora gideceğim. .insallah saglikli guzel bir hamilelik geciririz..herkese hayırlı olsun. ..

Merhabalar herkese, ben de 16 aralıkta öğrendim gebeliğimi. Şu anda 7. haftanım içindeyim. Karın ultrasonuyla kalp atışlarını da duydum ama hala tam idrak edebilmiş değilim durumu. Çünkü çok zaman uğraşıp, çok hayal kırıklığına uğradıktan sonra hiç bu ihtimali düşünmediğim bir ayda oldu çok şükür. Heyecanımı sizlerle paylaşmak ve tecrübelerimizi birbirimize faydalı şekilde kullanmak üzere buradayım :)

kızlar bişe sorucam benm kasıklarımda çok ağrı oluo sizin de oluo mu...gecen gece acile gittim sol tarafım çok ağrıyodu geçmedi bi türlü tahlllerm normal çıktı sdce ağrı kesici minoset yazdılar..doktoruma sordum normal demsti ama insan korkuyo yaa..bebeğim 8 haftalık..inş herşey yolundadırr....herkese sağlklı hamişlikler...

Benim kasık ağrılarım daha yeni yeni geçmeye başladı, gerçi şimdi de göbekte, kaburgalarda ağrı başladı ama :) 8. 9. haftalarda inanılmaz ağrılar yaşadım, öyle sancılar giriyordu ki çığlık atıyordum bir gece eşim dayanamadı dr u aradı hatta annem yanımdaydı düşük yapıyorum sanmış kıyamam.. dr normal dedi,hamile olan arkadaşlarım da çok ağrı çekti, normal bu ağrılar merak etme :) Rahim büyüyor kolay mı :) Bir de daha yeni yeni alışıyorsundur hamileliğe, bebiş te çok küçük olduğu için normalden fazla endişe ediyorsun, ben de öyle oldum ama şimdi daha büyüdü, biraz biraz geçiyor o korkular ve hamileliğe alıştıkça rahatlıyorsun psikolojik anlamda..

Son düzenleme:

ilk bebek old içn insan endişelenio bebeğime zarar verio mu bu ağrılar diye geliodu hep aklıma..ama herkes normal dio ilerleyen aylarda da oluomuş ağrı belde kaburgalarda fln byle birilerinden duyunca rahatlıyo insan sana da tşk cnm..bebeğim 8 haftalık bugun iki hfta snra kntrlum var çok heyecanlı oluo ultrsonda görmek çok güzel duygular bunlar..

Herkesin hamileliği hayırlı olsun arkadaşlar,umarım bu süreci en az sıkıntıyla ve mutlu bir şekilde geçiririz. ben de kasım ayında hamile kaldım.bebek için ilk denememizdi ve ben hamile kalabildim.ilk öğrendiğimde içim içime sığmamıştı ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Kendimi bi tuhaf hissediyorum.Bir de çok fena grip oldum.İlaç da alamıyorum.Sizin önereceğiniz bitkisel karışım var mı? ben ıhlamur, bal limon gibi takviyelerle toparlamaya çalışıyorum ama varsa sizin önerileriniz bilmek isterim.

seninde hayırlı olsun bebeğin bnde kasımda hamile kaldım bebişler aynı ayda doğack herld allah nasi edese..hamilelk süresnce hasta olmamaya çalış grip içinde ılık şeyler iç bol meyva yesen atlatırsın...sıck suya limon sıkıp ta içebilrsin gecmş olsun...

teşekür ederim canım.benim ağustos 7-8 gibi doğacak dediler.senin ne zaman gelicek kısmetse.gripide atlatmaya çalışıyorum.bol meyve,ıhlamur,ballı zencefil ve ılık içeceklerle geçirmeye çalışıyorum.sen de dikkat et..hamileyken daha zor oluyor.

Nasil geciyo gunleriniz ? Benim hormonlar kafayi yedi resmen
Belim agriyooo goguslerim buyudu aciyoo kasiniyooo
yemekten sonra midem bulaniyooo
basim donuyo elim ayagim titriyo bi an bayilcak gibi oluyorum
yururkende kasiklarimda bi gerginlik bi acima oluyo cok tuhaf hissediyorum ya of

su meshur salgin hastaligida atlattim grip gibi tuhaf bsydi cok sukur gecti ilac kullanmadim hic....
Bazen disim agriyor basim agriyor surekli bi problem...
Vucudumdaki kaslar atiyor her an bi baskasi atiyor bacagim bilegim parmagim vb. :) bi acaipim yahu
asermelerde bi tuhaf karpuz istedim kiraz istedim dun aksamda limonlu dondurma istedim malesef bulamadiiim

Balın içine toz zencefil karıştırın diyorlar, zencefil doğal antibiyotikmiş.. Günde 2 kere 2-3 yemek kaşığı :) Geçmişş olsunn

bnm de ağustos 14 15 dediler cnm allah sağlıkla o günün gelmesini nasip etsin tüm bekleyenlere...

bnm de ağustos 14 15 dediler cnm allah sağlıkla o günün gelmesini nasip etsin tüm bekleyenlere...

eee homonlar değişiyo normal hepsi bnde de çok halsizlik baş dönmesi oluo mide bulantı çok nadir oluo aşerme de olmuo bnde daha ndnse herkeste değişik gösterio kendini hamilelik..bnm çok karın kasık ağrım oluodu bu gunlerde düzeldi çok şükür..allah hepinize kolaylık sağlık versin kızlarrrr...........

selam arkadaslar bende bende 9 haftalık hamıleyım cok mutluyum ama cok zor gunler gecırıyorum yemek yıyemıyorum mıdem cok bulanıyo aılemde uzakta cok yanlız hıssedıyorum hep aglıyorum cok duygusalım gunlerde mıde bulantısı ıcın serum takılıyormus taktırsammı acaba bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…