- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi ErfidanEsra
-
Bebis benim hesabima gore 8 dr.un hesabina gore 7 ultrasona gore 6 hafta 3 gunluk :)
Tiptip atmalari segirmeleri sordum cok nadir hissedebilirsin dedi
suan bi problem yokmus halen yolk kesesinden besleniyo plasentaya gecis yapmamis daha once plasenta previa yasadigim icin buyuk korkum benim
Sol tarafimda bebisim :) en basindan beri erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olur insallah saglikli olsunda bunlar olayin eglenceli tarafi
Ne güzel daha minicikk o kıyamam kesenin içinde görünür miniğin muhtemelen ben kalp atışlarını 7. haftada duymuştum ama benim doktorum sadece karından ultrasonla bakıyor eğer senin doktorun vajinal ultrasonla bakıyorsa hem bebeğini daha net görür hem kalp atışını daha net duyarsın.. Eğer karından bakıyorsa da yine bebiş görünür ama kalp atışını bilmiyorum umarımm duyarsın inanılmaz değişik bir an hazırlıklı olun eşin ve sen)
kızlar bişe sorucam benm kasıklarımda çok ağrı oluo sizin de oluo mu...gecen gece acile gittim sol tarafım çok ağrıyodu geçmedi bi türlü tahlllerm normal çıktı sdce ağrı kesici minoset yazdılar..doktoruma sordum normal demsti ama insan korkuyo yaa..bebeğim 8 haftalık..inş herşey yolundadırr....herkese sağlklı hamişlikler...
Benim kasık ağrılarım daha yeni yeni geçmeye başladı, gerçi şimdi de göbekte, kaburgalarda ağrı başladı ama :) 8. 9. haftalarda inanılmaz ağrılar yaşadım, öyle sancılar giriyordu ki çığlık atıyordum bir gece eşim dayanamadı dr u aradı hatta annem yanımdaydı düşük yapıyorum sanmış kıyamam.. dr normal dedi,hamile olan arkadaşlarım da çok ağrı çekti, normal bu ağrılar merak etme :) Rahim büyüyor kolay mı :) Bir de daha yeni yeni alışıyorsundur hamileliğe, bebiş te çok küçük olduğu için normalden fazla endişe ediyorsun, ben de öyle oldum ama şimdi daha büyüdü, biraz biraz geçiyor o korkular ve hamileliğe alıştıkça rahatlıyorsun psikolojik anlamda..
Herkesin hamileliği hayırlı olsun arkadaşlar,umarım bu süreci en az sıkıntıyla ve mutlu bir şekilde geçiririz. ben de kasım ayında hamile kaldım.bebek için ilk denememizdi ve ben hamile kalabildim.ilk öğrendiğimde içim içime sığmamıştı ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Kendimi bi tuhaf hissediyorum.Bir de çok fena grip oldum.İlaç da alamıyorum.Sizin önereceğiniz bitkisel karışım var mı? ben ıhlamur, bal limon gibi takviyelerle toparlamaya çalışıyorum ama varsa sizin önerileriniz bilmek isterim.
seninde hayırlı olsun bebeğin bnde kasımda hamile kaldım bebişler aynı ayda doğack herld allah nasi edese..hamilelk süresnce hasta olmamaya çalış grip içinde ılık şeyler iç bol meyva yesen atlatırsın...sıck suya limon sıkıp ta içebilrsin gecmş olsun...
Herkesin hamileliği hayırlı olsun arkadaşlar,umarım bu süreci en az sıkıntıyla ve mutlu bir şekilde geçiririz. ben de kasım ayında hamile kaldım.bebek için ilk denememizdi ve ben hamile kalabildim.ilk öğrendiğimde içim içime sığmamıştı ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Kendimi bi tuhaf hissediyorum.Bir de çok fena grip oldum.İlaç da alamıyorum.Sizin önereceğiniz bitkisel karışım var mı? ben ıhlamur, bal limon gibi takviyelerle toparlamaya çalışıyorum ama varsa sizin önerileriniz bilmek isterim.
teşekür ederim canım.benim ağustos 7-8 gibi doğacak dediler.senin ne zaman gelicek kısmetse.gripide atlatmaya çalışıyorum.bol meyve,ıhlamur,ballı zencefil ve ılık içeceklerle geçirmeye çalışıyorum.sen de dikkat et..hamileyken daha zor oluyor.
teşekür ederim canım.benim ağustos 7-8 gibi doğacak dediler.senin ne zaman gelicek kısmetse.gripide atlatmaya çalışıyorum.bol meyve,ıhlamur,ballı zencefil ve ılık içeceklerle geçirmeye çalışıyorum.sen de dikkat et..hamileyken daha zor oluyor.
Nasil geciyo gunleriniz ? Benim hormonlar kafayi yedi resmen
Belim agriyooo goguslerim buyudu aciyoo kasiniyooo
yemekten sonra midem bulaniyooo
basim donuyo elim ayagim titriyo bi an bayilcak gibi oluyorum
yururkende kasiklarimda bi gerginlik bi acima oluyo cok tuhaf hissediyorum ya of
su meshur salgin hastaligida atlattim grip gibi tuhaf bsydi cok sukur gecti ilac kullanmadim hic....
Bazen disim agriyor basim agriyor surekli bi problem...
Vucudumdaki kaslar atiyor her an bi baskasi atiyor bacagim bilegim parmagim vb. :) bi acaipim yahu
asermelerde bi tuhaf karpuz istedim kiraz istedim dun aksamda limonlu dondurma istedim malesef bulamadiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?