Kasım da hamile kalanlar 2014de anne alocaklar hadi burda toplanalım...

hayırlı olsun cnm duygusallık çok normal bnde öyleym en ufak bişeye üzülüo insan ama bnde 9 hflk hamilym bnm çok mideblantım olmuo çok nadir oluo o da fzla rahatsz etmio herkest deişik oluo demekki...aşırı mide bulantn vrsa doktoruna syle cnm düzelir inşş

Mrb bende geldim araniza kasimda ikinci kez hamile oldugumu ogrendim sevincten uctuk cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsn oglusum bile (anne kardis vay) diyor cokbulantili kusmali gunler geciriyorum 12+3olduk fakat ben kotuyum..ins iyi olcam birgun..Sizler nasilsiniz bulanti kusmalariniz varmi bencokkilo vrdim

Ah cnm sende benim gibisin biraz sabret bnde cok agladim pskolojm bozuldu ama 11haftaya girdiginde cok azda olsa duzeliyor serum taktir tabi iyi geliyor insallah bizde hamileligin guzel taraflarini yasiycaz

Ben 12+6 oldum.bulantım hiç yoktu ama 2haftadır fenayım.cinsiyeti öğrenemedik arkasını dönmüştü bebiş...kızlar benim gibi 3aylık olanlarınızın göğüs büyümesi ne durumda ? Benim sağdaki kocaman soldaki öylece duruyor bu nasıl iş.doktora da sormayı unuttum .bu durumda olan var mı?

Doktorum mide bulantim icin hap verdi ama bebege zarar verir diye kullanmak istemiyorum

hepiniz hoş geldiniz kızlar bnm mide bulantı pek olmuyo sırtımda göğüslerimde bazende yüzümde sivilceler çıkıyo nednse..bebeğim 10 haftalk pazrts doktora gidicez bakalım her gittiğimde ayrı bi heyecan oluyo

beğin hayrlı

sennde beolsun cnm..13 haftalıkken cinsiyet belli oluo mu bnm 10 haftalk..hamilelikte sol göğüs daha büyükse kız sağ büyükse erkek olur derler bnmde sol daha büyük bilmem doğruluk payı nekdr..

Bazı doktorlar 10haftada bile anlıyorlar cinsiyeti ama eğer anne adayına güvenmezlerse söylemiyolar.durumu kötüye kullanan olabiliyomuş...sizin de bebişiniz hayırlı olsun sağ salim sağlıcakla kavuşun inşallah..demek benden başka varmış göğsü büyüyen .kimd sorsam 6.ayda büyüdü diyordu.

kızlar ağustos anneleri çoğaldı baya..nasıl gidio hamilelik..bebeklerimzn cinsiyeti nezmn belli olacak acaba çok merak ediyorum..ben kız hissediyorum babası erkek diyo bakalım ne olacak allah sağlıklı versin de inş..

benim kontrolüm 8 şubatta.cinsiyet ozaman kesinleşicelk.sabah bulantılarım kaldı sadece, gün içinde rahatım ama uyuşukluk hiç geçmedi her şeye üşenir oldum.biraz yürüyüşlere başlasam iyi olucak 5 dk da yoruluyorum.bazen çok karın ağrısı çekiyorum .başka ağrı çeken var mı?her zaman olmuyo ama bazen regl ağrısı gibi..sanıyorum ki bebiş büyüdükçe kasları zorluyo iç karında o yüzden ağrı.ya da gaz ağrısı.ağrı oldukça daha bi yerimden kalkamıyorum kalkınca bişey olucak gibi geldiğinden hepten uyuşuk bi insan oldum.bi de alınganlık ve ağlamaklı haller var tabi.sporla kafa dağıtmak lazım ama bu yorgunlukla olucak gibi değil of off. benim kadar tembelleşen var mı?tabi bu durum kilo da aldırıyo.

neden kimse bir şey yazmıyor??kızlaaar,bebişleriniz nasıl ,sizler nasılsınız,cinsiyetler ne durumda,aşermeler ,ağrılar??

Ben kasimin son gunlerinde hamile kalmisim 21 aralikta kan testimde 3haftalik ciktim. Son adet tarihime gore 12haftalik ama ultrasonda 2hafta geriden geldigini soylemisti dr. Duzensiz adetim oldugu icin yanlis hesaplaniyor sanirim. Esim ve ben hamile olduguma uzun bir sure inanamadik. Surekli gecikiyordu ve her ay hamile miyim acaba diye dusunuyodum. Yine oyle oldu, idrar testinde silik cizgi cikti. Inanmadim. Sonra kan testinde netlesti hersey. Baslarda hic belirti yoktu. 2 -3 haftadir mide sorunlarim var. Kusamiyorum tum gun midem bulaniyor yemek gormek istemiyorum. Zaten yemek de pisiremiyorum. Annemin evi yakin orda yiyoruz. Bir de gebelik kesemde 3 haftadir kanama var bugun doktora gidicem ve cok korkuyorum. Umarim duzelmistir ve sagliklidir bebegim. Hepimizi saglikla kucagimiza aliriz insallahh

kızlar bende 10.haftamı bitiriyorum.rahimde perde nedeniyle düşük riskim var.sürekli rüyalarımda bebeğimi kaybediyorum.hep üzgünüm endişeliyim.bana dua edin nolur.

Kasim sonu hamile kaldim, agustos sonu ben de anneyim insallah. Hepimizin bebisleri hayirli ugurlu olsuuun... ayni donem anneleri olarak hep destek tam destek :)

kızlar nasılsınız.ben bugun doktra gittm ikili tarama yapılack sandım..doktor ben yapmıom ddedi ultrsaonla baktı..ben ayrıntılı bakıom dedi ense kalnlığna baktı hersey yolunda dedi..sizinde olmayan var mı ikili taramaa..13 haftalık bugun..

bende 14 haftalık hamıleyım zeka testı yaptırmadım daha salı gunu doktora gıdıcem bakalım yapıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…