kasım hamileleri gelin burda buluşalım

kızlar yarın sabah kan tahlilerim yapılacak umarım sorun çıkmaz yarın 9 haftayı bitiricem degilmi yagmursel yanlış bilmiyorumdur inşallah

bugün sürekli açık renkli de olsa lekelenmelerim oldu . ist.daki dr.um " normal , ilk 3 ayda olan kanamalardan , endişe edilecek bir şey yok , gelişimi duran bebekle alakalı değil " dediyse burada takiplerimi yapan dr.umu durumu anlatınca " haftalık vurulduğum proluton depot 500 mg. iğneyi tedbir amaçlı 3 günde 1 vurdurmamı istedi ve kesin yatak istirahati verdi ..
benim için dua edin olur mu , sağlıklı olan bebeğim hayırlısıyla benimle kalsın ve yine sağlıcakla gelişimine devam etsin ..
bir süre gelemiycem buraya , hepinize bebişlerinizle sağlıklı ve sorunsuz günler diliyorum ...

bugün sürekli açık renkli de olsa lekelenmelerim oldu . ist.daki dr.um " normal , ilk 3 ayda olan kanamalardan , endişe edilecek bir şey yok , gelişimi duran bebekle alakalı değil " dediyse burada takiplerimi yapan dr.umu durumu anlatınca " haftalık vurulduğum proluton depot 500 mg. iğneyi tedbir amaçlı 3 günde 1 vurdurmamı istedi ve kesin yatak istirahati verdi ..
benim için dua edin olur mu , sağlıklı olan bebeğim hayırlısıyla benimle kalsın ve yine sağlıcakla gelişimine devam etsin ..
bir süre gelemiycem buraya , hepinize bebişlerinizle sağlıklı ve sorunsuz günler diliyorum ...

bende kasım hamilesiyim benide eklermisiniz.:CüvCüv:kendine dikkat et canım dualarımız seninle ALLAH bebişide senide korusun canım.:Saruboceq:

1. yağmursel 12 haftalık hamile
  2. sevtapduzyol 11 hafta 1 günlük hamile
  3. stardust 10 hafta 4 günlük hamile
  4. funda fundac 9 hafta 3 günlük hamile
  5. başak35 8 hafta 6 günlük hamile
  6. sersev79 6 hafta 2 günlük hamile
    :emir_bebek::nazar:

canım inşallah oraya daha bi sürü bebek eklenicek allahın izniyle rabbim herkese versin inşallaaaaaaaah

canım aynı sorun bende 2 haftadır ara ara hafif kahverengi oluyor doktor sorun yok diyor bende 3 gün ara ile pruloton vuruluyorum.3 gündür daha leke gelmiyor yarın son iğnemi vurulucam benimki yatak istiratı vermedi kendini yorma fazla ayakda kalma dedi okadar ben birde yaşlıların bildiği birşeyi yaptım beline kilit bağlatma o kesinlikle düşüğü durduruyormuş bayağı bir arkadaşdan duydum birebir yaşıyanlardan çocukları hep düşüyormuş onu yaptırmışlar daha düşmemiş sağlıcakla doğmuş. anneler anneanneler falan bunu biliyor ben aslında böyle şeylere fazla inanmam ama bire bir şait oldum bazı arkadaşlarda ondan bende yaptırdım şimdi daha pek korkmuyorum düşücek diye

yagmursel canım ben sadece özel bir polikilinikte uzman dr gitmiştim birde saglık ocagına gerçi her ikisindede uzman dr baktı sadece ultrasonda birde hastaneye gidip rutin kan testlerini yaptırmamı söylediler bugün saat 3 sonuçları alıcam ama 3 tüp kan aldılar bir tanesi hormon tahliliydi neden istedi dr bilmiyorum 0h 10 hftaya adım attık desene inan sanki günler geçmek bilmiyor kızımda bu kadar sabırsız degildim sanki ilk hamileligim

yagmursel canım ben sadece özel bir polikilinikte uzman dr gitmiştim birde saglık ocagına gerçi her ikisindede uzman dr baktı sadece ultrasonda birde hastaneye gidip rutin kan testlerini yaptırmamı söylediler bugün saat 3 sonuçları alıcam ama 3 tüp kan aldılar bir tanesi hormon tahliliydi neden istedi dr bilmiyorum 0h 10 hftaya adım attık desene inan sanki günler geçmek bilmiyor kızımda bu kadar sabırsız degildim sanki ilk hamileligim

evet canım 1. bebeklerimizde yaş küçükdü heralde anlamadan doğdu bende aynen senin gibi heyacanlıyım.korkuyorum ona birşey olucak diye kafamda hep bebeğim var.birazda zor elde ettik ondanmıdır nedir bilmiyorum ama olsun en azından ilk tüp bebek denememizde meleklerimiz tuttu onada şükür

kızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz göbekler büyüdümü ben bu hafta bayağı yoğundum misafirler falan vardı pek giremedim dünde gittim 2 li testi yaptırdım. kan tahlili haftaya çıkıcakmış bebeğim gayet iyiydi folik asiti kesdik vitamin verdi doktor birde demir hapı verdi aspirine devam progestana devam benden haberler bu kadar sizler neler yaptınız nasıl gidiyor?

1. yağmursel 13 hafta 1 günlük hamile
  2. sevtapduzyol 12 hafta 2 günlük hamile
  3. stardust 11 hafta 5 günlük hamile
  4. fundafundac 10 hafta 4 günlük hamile
  5. başak35 10 haftalık hamile
  6. sersev79 7 hafta 3 günlük hamile
    :nazar:

Arkadaslar benimde 4hafta 5gunluk gebeyim haftaya persembe dk keseyi gorcezdedi dk gittigimde 4 hafta 2gunluktu hayirlirsi artik

Back
X