çok sağol canım desteğin ve yazdıkların için .. ama hep tedaviyle hamile kalan arkadaşlarımda olurdu bu endişeler ve anlam veremezdim ben de .. onlar hep derlerdiki " iş olumlu sonucu alınca bitmiyor .. asıl sıkıntı o zaman başlıyo , bhcg 2 günde1 artacak mı , keseyi görecek miyiz , kalp atışını duyacak mıyız , 2li-3lü testler nasıl geçecek , ilk 3 ayı atlatacak mıyız , 6 ay nasıl geçecek , 6 aydan sonra inşallah erken doğum olmaz korkuları başlıyor , doğum nasıl olacak , inşllah doğumda bir şey çıkmaz da sağ salim alırız yavrumuzu vs. vs...." derlerdi , ben de hep içimden hep derdim ki " ya ne var bu kadar endişelenecek , ne güzel işte olumlu sonuç almış , hamile , tek derdi insanın yaptıkları bu kuruntuları olsa keşke .. ya biz naapalım , elde ayok avuçta yok bir şey , deniyoruz deniyoruz olmuyor .. ben keşke hamile olduğum o sayıları göreyim kağıtta , yeter , üzülmem heralde , hep şükrederim " derdim .. ama bu bir kısır döngüymüş , bunu hamile oılan herkes yaşıyormuş , inşallah siz de yaşarsınız bu kuruntuları dersek yanlış bir şey dememiş olurum umarım yerimseniben
şükretmiyor muyum , aklıma geldiği her dakika şükrediyorum buraya kadar gelebildiğim için .. çünkü dedim ya ben 0'ın üstünü görmedim hiç bir tedavimin sonucunda .. şükrediyorum ama Allah herkese farklı farklı sıkıntılar , kuruntular veriyor ve onalrdan kurtulmak için dua etmemizi ve sonrasında şükretmemizi istiyor sanırım .. ve bunları yaparken de isyan etmememizi ....
inşallah ne yaşıyorsak bizim için en hayırlısını yaşıyoruzdur .. Allah hepimize sağlık versin , biz sağlıklı olursak sağlıklı nesiller dünyaya getiririz

inşallah en yakın zamanda sen de ( dilerim ki normal yoldan olsun ) yakalarsın mucizeni a.s.