sağol canım ..evet , ikizlerdi , birinin gelişimi durdu , Allaha binlerce kere şükür ki diğer bebeğim sağlıklı .. elleri kolları bacakları kıpır kıpırdı 3,01 cm.lik prens(es)imin ..
hayır başakcım .. aynı olması gerekmiyor .. çünkü ilk keseyi 1 aralıkta , sonradan tutunan meleğimin kesesini ise 4 aralıkta gördük . o zamandan beri yavaş yavaş gelişiyordu .. 12 aralıkta ve 18 aralıktaki kontrollerimizde diğerine göre daha küçük adımlarla ilerliyordu ... ama her ne kadar kendimi alıştırdıysam da ikizlerim olacağı fikrine , ne olur ne olmaz diye bu kontrole kadar bir açık kapı bırakmıştım .. bugün de gelişmeler iyi olursa tamam , oldu bu iş iyecek ve hazırlayacaktım kendimi herşeyimle ..
bütün gün çok üzgündüm tabi , şimdi daha iyiyim .. İnşallah diğer bebeğim kardeşinin gittiğinin farkına varmamıştır , güzel güzel büyür ve gelir aramıza ...
sevtapcım , elden gelen bir şey yok .. hep hayırlısı neyse o olsun istedim Yaratandan .. umarım hayırlısı budur ve bundan daha ağır bir üzüntü yaşamam .. kimse yaşamaz inşallah ..
hayır , herşey güzel giderken ve yüreğimde korkunun eseri yokken şimdi ya diğerine de bir şey olursa vesvesesi geçiyor içimden .. biliyorum , bugünün psikolojisiyle en kötüsünü düşünüyorum hep , yarına kalmaz geçer umarım ..