- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
inşallah canım 2 haftadır o kadar yorucu oldu kiİnşallah ikinciye gerek kalmadan hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
Rabbim hayirli sonuclar versin insAllahDaha bugün oldum canım ikinci aşılamamısenin kaçıncı günün
gittim canım 18 olmuşlar 2 tanesi diğerleri de vardı bugün 5 tane gördü 12 varmış bi de onun içi boştur falan dedi kan verdim hormonlara baktı normalmiş yapalım dedi pazartesi aşılama olacak...sonuç ne olur bilmiyorum ama 2 haftadır o kadar yoruldum ki işlem gerçekleşmeyecek tekrar gidip gelirim diye korktum..neyse ki öyle olmadıSen gittin mi canım doktora bugün
İnşallah canım hepimizeRabbim hayirli sonuclar versin insAllah
Ayy hadi sevindim hayırlı olur inşallahgittim canım 18 olmuşlar 2 tanesi diğerleri de vardı bugün 5 tane gördü 12 varmış bi de onun içi boştur falan dedi kan verdim hormonlara baktı normalmiş yapalım dedi pazartesi aşılama olacak...sonuç ne olur bilmiyorum ama 2 haftadır o kadar yoruldum ki işlem gerçekleşmeyecek tekrar gidip gelirim diye korktum..neyse ki öyle olmadı
Canım bende gonal f 50 ml kullandım adetin 9. Günü 2 tane yumurta görmüştü gelişen fakat sonra biri diğerini baskılamış 1 tane gelişti yani bu işlerin nolcağı belli olmuyo o yüzden takma kafana inşallah emeklerin boşa çıkmazKizlar adetin 7. Günündeyim.6 gündür gonal f 50 ml kullaniyorum. Bugun kontrole gittim hala gelişen yumurta yokmus. Dr dozu yukseltti 75 ml kullanıcam. Pazartesi kontrol dedi tekrar. Hala gelisen olmamasi normal mi ? Adetim düzenli normalde
Hayırlı olsun inşallahDaha bugün oldum canım ikinci aşılamamısenin kaçıncı günün
Benim de adetin 11. Günü üç tane yumurtam vardı yanlış hatırlamıyorsam o gün çatlatma iğnesini yapmıştım iki gün sonra da aşılama olmuştu. Daha erken belki de küçük olduğu için ölçmemiştir o yüzden yok demiştirKizlar adetin 7. Günündeyim.6 gündür gonal f 50 ml kullaniyorum. Bugun kontrole gittim hala gelişen yumurta yokmus. Dr dozu yukseltti 75 ml kullanıcam. Pazartesi kontrol dedi tekrar. Hala gelisen olmamasi normal mi ? Adetim düzenli normalde
Tahmin edebiliyorum inanın ben de o kadar yoruldum ki şu süreçten inşallah sonucumuz olumlu olur da güzel haberler yazarız burayainşallah canım 2 haftadır o kadar yorucu oldu ki
Ayy sen yarılamışsın hadi bakalım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınHayırlı olsun inşallahBenim aşılama gününü saymazsak bugün 6.günüm. Çatlatma iğnesinin de 8. Günü yaptığım günü saymazsam
Yaa inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alsın inşallahAyy sen yarılamışsın hadi bakalım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Bakın görün bu zorlu yolun sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorumgittim canım 18 olmuşlar 2 tanesi diğerleri de vardı bugün 5 tane gördü 12 varmış bi de onun içi boştur falan dedi kan verdim hormonlara baktı normalmiş yapalım dedi pazartesi aşılama olacak...sonuç ne olur bilmiyorum ama 2 haftadır o kadar yoruldum ki işlem gerçekleşmeyecek tekrar gidip gelirim diye korktum..neyse ki öyle olmadı
Tamam canım inşallah güzel güzel mutlu haberler veririz birbirimizeYaa inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alsın inşallahhaberdar edelim birbirimizi
İnşallah inşallahTamam canım inşallah güzel güzel mutlu haberler veririz birbirimize
İlk aşılaman mı canımBenimde aşılama gününü sayarsak 8.gun igneninde 10. Günü
İlk aşılama mı? Denemek amaçlı test falan yaptınız mı iğnenin etkisi ya geçmiştir ya da geçmek üzeredirBenimde aşılama gününü sayarsak 8.gun igneninde 10. Günü
Evet hatırlıyorum sanki siz benden bir gün önce yaptırmıştınız aşılamayı yani 27 kasımda değil mi? Belirtileriniz var mı ya benim çok kasık ağrım var bi de göğüs acısı. İğneden muhtemelen ama yine de düşünüyor insanBenimde aşılama gününü sayarsak 8.gun igneninde 10. Günü
İnşallah canım gebeliktirEvet hatırlıyorum sanki siz benden bir gün önce yaptırmıştınız aşılamayı yani 27 kasımda değil mi? Belirtileriniz var mı ya benim çok kasık ağrım var bi de göğüs acısı. İğneden muhtemelen ama yine de düşünüyor insan
Evet hatırlıyorum sanki siz benden bir gün önce yaptırmıştınız aşılamayı yani 27 kasımda değil mi? Belirtileriniz var mı ya benim çok kasık ağrım var bi de göğüs acısı. İğneden muhtemelen ama yine de düşünüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?