Aşılama Kasım sonunda aşılama yaptıracaklar hadi birlikte hazırlanıp, birlikte bekleyelim ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen gittin mi canım doktora bugün
gittim canım 18 olmuşlar 2 tanesi diğerleri de vardı bugün 5 tane gördü 12 varmış bi de onun içi boştur falan dedi kan verdim hormonlara baktı normalmiş yapalım dedi pazartesi aşılama olacak...sonuç ne olur bilmiyorum ama 2 haftadır o kadar yoruldum ki işlem gerçekleşmeyecek tekrar gidip gelirim diye korktum..neyse ki öyle olmadı

Ayy hadi sevindim hayırlı olur inşallah insan çok yoruluyor Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Kizlar adetin 7. Günündeyim.6 gündür gonal f 50 ml kullaniyorum. Bugun kontrole gittim hala gelişen yumurta yokmus. Dr dozu yukseltti 75 ml kullanıcam. Pazartesi kontrol dedi tekrar. Hala gelisen olmamasi normal mi ? Adetim düzenli normalde

Canım bende gonal f 50 ml kullandım adetin 9. Günü 2 tane yumurta görmüştü gelişen fakat sonra biri diğerini baskılamış 1 tane gelişti yani bu işlerin nolcağı belli olmuyo o yüzden takma kafana inşallah emeklerin boşa çıkmaz

Benim de adetin 11. Günü üç tane yumurtam vardı yanlış hatırlamıyorsam o gün çatlatma iğnesini yapmıştım iki gün sonra da aşılama olmuştu. Daha erken belki de küçük olduğu için ölçmemiştir o yüzden yok demiştir

Hayırlı olsun inşallah Benim aşılama gününü saymazsak bugün 6.günüm. Çatlatma iğnesinin de 8. Günü yaptığım günü saymazsam
Ayy sen yarılamışsın hadi bakalım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bakın görün bu zorlu yolun sonu çok güzel olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorum

Benimde aşılama gününü sayarsak 8.gun igneninde 10. Günü
Evet hatırlıyorum sanki siz benden bir gün önce yaptırmıştınız aşılamayı yani 27 kasımda değil mi? Belirtileriniz var mı ya benim çok kasık ağrım var bi de göğüs acısı. İğneden muhtemelen ama yine de düşünüyor insan

İnşallah canım gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…