- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.501
Güzel bir şey olmuş olsun lütfen.hastayım zaten morale ihtiyacım var.Burnum akıyo sürekli,hapşırıyorum benneyaptımki
canım günaydın bi değişiklik yok değil mi tatlım? umarım o kırmızılar 9 ay hiç gelmez de bebiş haberini alırız.
Ahh sebincim sen şifayı kaptın canım. Artık bol bol C vitaminine ihtiyacın var. Çok bol şekilde nar tüket canım.eğer yemesini sevmiyorsan suyunu sıkıp iç.aynı şekilde mandalina ye bol bol
hiç umudum kalmadı bu ay için canım ya.kanda çıkardı en azından.dr.a gidemedim daha.sabahları kalkamıyorum.telf.da sordum biraz bekle mevsim değişikliğindendir dedi.
patates almıştık ordan gelmiş ya burası daglık ya görülebiliyomuş adam gece sabaha kadar mışıl mışıl uyudu sabah işe giderken de bana diyo ki sen zaten çocuksun bide çocuk istiyoruz biz hayret bişey diyo asıl ona hayret bişi ya
patates almıştık ordan gelmiş ya burası daglık ya görülebiliyomuş adam gece sabaha kadar mışıl mışıl uyudu sabah işe giderken de bana diyo ki sen zaten çocuksun bide çocuk istiyoruz biz hayret bişey diyo asıl ona hayret bişi ya
Kızlar sabah eşimi işe yollarken içimden dedim ki ben niye bebek istiyorum ki benim zaten kocaman bir bebeğim var :) sizinde içinizden böyle geçiyor mu arada?
yaaaa belkide hamilelik belirtisidr:))))) tek isteğim bu
sebincim geçmiş olsun canım kivi ye 1 tane kivide günlük c vitamini ihtiyacından daha fazla miktarda varmış bol bol meyve tüket hasta olma bu günlerde canım
stres zamanlarında bi hormon salgılanıyormuşbu da hamilelige engel oluyomuş kuzenime söylemişti doktor onlar çok bebek istiyordu her ay acaba oldumu diye sürekli stresteydi ve tam 6 ay olmadı bebegi sonra artık olmuycak diye soru sormayı araştırmayı bıraktı sakinlemişti oldu hemen bebegi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?