Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Güzel bir şey olmuş olsun lütfen.hastayım zaten morale ihtiyacım var.Burnum akıyo sürekli,hapşırıyorum benneyaptımki

Ahh sebincim sen şifayı kaptın canım. Artık bol bol C vitaminine ihtiyacın var. Çok bol şekilde nar tüket canım.eğer yemesini sevmiyorsan suyunu sıkıp iç.aynı şekilde mandalina ye bol bol

canım günaydın bi değişiklik yok değil mi tatlım? umarım o kırmızılar 9 ay hiç gelmez de bebiş haberini alırız.

hiç umudum kalmadı bu ay için canım ya.kanda çıkardı en azından.dr.a gidemedim daha.sabahları kalkamıyorum.telf.da sordum biraz bekle mevsim değişikliğindendir dedi.

Ahh sebincim sen şifayı kaptın canım. Artık bol bol C vitaminine ihtiyacın var. Çok bol şekilde nar tüket canım.eğer yemesini sevmiyorsan suyunu sıkıp iç.aynı şekilde mandalina ye bol bol

2 haftadır aldığım c vitaminini görseniz.sürekli ıhlamur-zencefil, mandalina greyfurt kivi.c vitamini deposu oldum ama fayda etmedi

patates almıştık ordan gelmiş ya burası daglık ya görülebiliyomuş adam gece sabaha kadar mışıl mışıl uyudu sabah işe giderken de bana diyo ki sen zaten çocuksun bide çocuk istiyoruz biz hayret bişey diyo asıl ona hayret bişi ya

eee herkesin içinde bir çocuk var tatlım sana şaka takılmıştır eşin. bana da eşim zaman zaman der veya bende onda derim çocuk gibisin diye.

Hahahah ayyy eşimi gördüm birden eşinde. Benim eşimde bazen bana "sen nasıl bebek yapacaksın kendin çocuk gibisin" der. :) ama bazen şımarmak için çocuklaştığım oluyor laelaelaelaelae

badegül -----------------30 eylül bilmiyoruz

beklediklerimiz ?????????????????????????????

sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım kırmızıları gördü
oba-cigdem------------ 4 kasım
prayforU----------------5 kasım

Gününü Bekleyenler************************
berru89 ----------------6 kasım
kvrck--------------------8 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
asogkl---------------- 12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
pınar1636--------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
mercan76------------ 29 kasım
gcamurdas ----------

Aralık Ayı Listemiz))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
bebişkom88---------2 aralık
naagehan------------5 aralık
sirrius06--------------6 aralık
yvonna --------------12 aralık

stres zamanlarında bi hormon salgılanıyormuşbu da hamilelige engel oluyomuş kuzenime söylemişti doktor onlar çok bebek istiyordu her ay acaba oldumu diye sürekli stresteydi ve tam 6 ay olmadı bebegi sonra artık olmuycak diye soru sormayı araştırmayı bıraktı sakinlemişti oldu hemen bebegi :)

aysellim bende tarih vermek isterdim ama ilaç 10 kasımda bitecek 10 kasımdan sonda 1 hafta içinde kırmızılarım gelecek inşallah

sebincim geçmiş olsun canım kivi ye 1 tane kivide günlük c vitamini ihtiyacından daha fazla miktarda varmış bol bol meyve tüket hasta olma bu günlerde canım

sebincim geçmiş olsun canım kivi ye 1 tane kivide günlük c vitamini ihtiyacından daha fazla miktarda varmış bol bol meyve tüket hasta olma bu günlerde canım

ahhh gülüüm 2 haftadır her gün 2 kivi+mandalin falan yiyorum.yine de engel olamadım.ama umarım hafif atlatırım

onu benim dr.umda dedi.onun kuzeninin öyle olmuş.bir süre düşünmedi hamile kaldı dedi.

dün gece diyorum ki uyuyamıyorum korkuyorum ya ya hamileysem hormonlarım harekete geçerde bebek düşer mi acaba nolur düşmesin diye dua ediyorum sanki hamileymişim gibi:Saruboceq:nefret ediyorum bu hormonlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…