- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.541
aysellim bende tarih vermek isterdim ama ilaç 10 kasımda bitecek 10 kasımdan sonda 1 hafta içinde kırmızılarım gelecek inşallah
kızlar çok uykum geldi, akşam evde biraz temizlik yaptım pazar gününe sıkışmasın diye birde üstü çalışmalara başlayınca ve duş alıp yatınca böyle ayakta uyuyorum:)
Hanımlar Ankaradan kimler var başka Sebin ve benim dışımda??
kaydirigubbakcemile3 kız niye temizlik sıkıştırdın araya, Yaparsın ctesi olur biter
canım ne ilacı??
Gecmis olsun.Insallah erir canim.Canım regl olamadım ve doktora gidince kist çıktı ya bende.Duphaston verdi doktor.5 gün kullanıcam sonra regl olucam ve tekrar kontrol olucam kist regl ile eridi mi diye
yaa kızlar ben çalışmaya başlamak için regl olup bitmesini mi beklemeyliyim?yumurtamın çatladığına da emin gibiyim ama.anacım girip de bakamıyosun ki içeri kaydirigubbakcemile3 dr. biraz bekle diyor.
Canım regl olamadım ve doktora gidince kist çıktı ya bende.Duphaston verdi doktor.5 gün kullanıcam sonra regl olucam ve tekrar kontrol olucam kist regl ile eridi mi diye
Merhaba kizlar.Listeye bende yazilmisim :)
Hastalara gecmis olsun diyorum.Kirmizilari görenlerede insallah aralik ayi nasip eder Allahim.
Ben de Ankaraliyim ama Almanyada yasiyorum.
Forum okadar cabuk ilerliyorki takip edemiyorum dogrusu.
Allah dualarinizi kabul etsin.
yaa kızlar ben çalışmaya başlamak için regl olup bitmesini mi beklemeyliyim?yumurtamın çatladığına da emin gibiyim ama.anacım girip de bakamıyosun ki içeri kaydirigubbakcemile3 dr. biraz bekle diyor.
ya canım bende pztesi gittim doktora regl olamamıştım=( tabi test negatif çıktı. bende kist yoktu, yumoş vardı bitane 19mm tütü maşallahbanada duphaston verdi günde iki tane çarşamba başla 10 günde biticek adet olursun 1 haftada demişti. olmazsan kanda baktır bakalım bebiş varmı dedi. Bak hayatım sana tavsiyem sogan suyu kürü yap bende de hep kist olurd bu ay sogan suyu yaptım hamdolsun kist falan yoktu oluşmamış hihoyyyt
Sebincim sen bence regl olduğunda doktorunu ara ve yumurtlama takibi istediğini söyle ve reglin sonunda seni çağırır muhtemelen.biz içeri girip bakamıyoruz yumoşlar ne durumda diye ama onlar bakıyorlar :)
bende bugün 7 hatfa 1 günlük hamile olduğumu öğrendim allaha şükürler olsun..temmuz annesi olucam .allahım isteyen herkeze nasip etsin...
ya sebinim bence de doktoru dinle bide stress yapma nolur adetin gelmiyo ozamanda. mevsimsel demiştin olabilir belkide mevsimseldir. daha 3gün gecikti endişelenme kist falan da yoktur bence. yumurtan geç çatlamıştır. Her kadında sabit bu yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor. Senin kasık agrın vardı ya belki ozaman çatlamıştır yumurtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?