Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende diger topicte öyle bi mesaj okudum 2cm kisti büyümüş diye.Ya bilemiyorumki şimdi ama ben çok inanarak içtim bide şimdi nasıl başlıcaksın şekerim adet olman lazım degilmi. Düzenli iç sabah akşam yemekten yarım saat önce içiyodum ben sabahta işe gelmeden önce taze taze yapıyodum hiç bıkmadan büyük zevkle. Ayıptır söylemesi ay bi akıntım oldu resmen içimdeki herşey aktı gitti:kedi: ya bana öyle geldi. Genel olarak ben kötü bişey duymadım sogan sonucta bi zararı olucagını sanmıyorum CADIARZU

bende bugün 7 hatfa 1 günlük hamile olduğumu öğrendim allaha şükürler olsun..temmuz annesi olucam .allahım isteyen herkeze nasip etsin...

aaa ne güzel canım ya.Darısı bizlerin başına.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bundan sonra ben de sizin neşeli sohbetlerinize katılmak istiyorum dersen seni ilk hamilemiz olarak listemize seve seve ekleriz.Sen de bizimle deneyimlerini paylaşırsın.olur mu?

kasık ağrım ara sıra hala var.hele dün akşam dedim herhalde olucam.bence olucam ama sürekli aklımda olduğundan olmuyorum.bir unutabilsem

oy kıyamam kuşum ya. Kız biz senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz galiba ben sana söylemiyorum ama sen bazen yazıyosun şöyle oldu diye ahha diyorum bende de. Dün bende bi kasık agrısı saplandı dedim daha gün var 14 olmadı noluyoruz. İçerde bişeymi var hihoyyyt

en sonunda dayanamayı eğilip kafayı sokup bakıcam neler oluyor diye :bbo: :roflol:

Şu mübarek cuma gününde Ya Rabbim açtım ellerimi :Saruboceq: yumurtaya can veren Allah bizimkilere de ver noooollluuuuuurrrr.

bende iyiyim son 5 günüm kırmızılar gelmesin diye dua ediyorum :Saruboceq: son 2 gündür ağır işler yapmak zorunda kaldım olcakken olmamışta olabilir fisfisfis (acayip bi cümle oldu kaydirigubbakcemile3) napalım kısmet hiç bi belirti yok sadece göğüslerim hassas ama onlar regl zamanıda oluyo o yüzden dikkate almıyorum :dilcikar: ateşim aynı yüksek seviyede devam ediyo beklicez görcez :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…