- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.561
Canım soğan suyu kürüne başladım dün zaten. Ben günde 2 hap alıyorum 5 gün devam edicem.Yalnız bir arkadaş benim kür yapacağımı okumuş.bana msj atmış 2cm kisti varmış tavsiye üzerine bu kürü yapmış ve kisti yok olacağına 7cm'e büyümüş.Şimdi bunu duyunca da tereddütte kalmadım desem yalan olur.
bende bugün 7 hatfa 1 günlük hamile olduğumu öğrendim allaha şükürler olsun..temmuz annesi olucam .allahım isteyen herkeze nasip etsin...
bende bugün 7 hatfa 1 günlük hamile olduğumu öğrendim allaha şükürler olsun..temmuz annesi olucam .allahım isteyen herkeze nasip etsin...
kasık ağrım ara sıra hala var.hele dün akşam dedim herhalde olucam.bence olucam ama sürekli aklımda olduğundan olmuyorum.bir unutabilsem
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
oy kıyamam kuşum ya. Kız biz senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz galiba ben sana söylemiyorum ama sen bazen yazıyosun şöyle oldu diye ahha diyorum bende de. Dün bende bi kasık agrısı saplandı dedim daha gün var 14 olmadı noluyoruz. İçerde bişeymi var hihoyyyt
canım amin diyim öncelikle hoşgeldin =))
en sonunda dayanamayı eğilip kafayı sokup bakıcam neler oluyor diye :bbo: :roflol:
Şu mübarek cuma gününde Ya Rabbim açtım ellerimi :Saruboceq: yumurtaya can veren Allah bizimkilere de ver noooollluuuuuurrrr.
en sonunda dayanamayı eğilip kafayı sokup bakıcam neler oluyor diye :bbo: :roflol:
çok sevindim canım darısı bizim başımıza değil mi kızlarkaydirigubbakcemile5
Şu mübarek cuma gününde Ya Rabbim açtım ellerimi :Saruboceq: yumurtaya can veren Allah bizimkilere de ver noooollluuuuuurrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?