- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.521
Canım hoşgeldin... Bizim çenemiz düşük :) dakikada 10 sayfaya yükselicez yakındabebişlerim herkese günaydın, nasılsınız ya sayfa bıraktıgımdan bu yana nerdeyse 30 sayfa ilerlemiş tütü maşallah
bebişlerim herkese günaydın, nasılsınız ya sayfa bıraktıgımdan bu yana nerdeyse 30 sayfa ilerlemiş tütü maşallah
Canım hoşgeldin... Bizim çenemiz düşük :) dakikada 10 sayfaya yükselicez yakında
günaydın hoşgeldin canım. sayfanın hızını bende yetişemiyorum iş yaprken bi bakıyorum 5-6 sayfa ilerlemiş onu okurken de ilerliyor maaşallah kızlar hamiş olalım da hamişler sayfasını da ilerletiriz
Kızlaaaar DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN.Bugünden itibaren 41 gün Meryem Suresini okuyoruz.Bugün için MERYEM1 başlayın
ya ama bu haksızlık sebinim, ben duymadım dün ama ama . Bugün iki tane okusam :Saruboceq:
canım tşr ler ben onu bilmiyordum iyi oldu bunu söylediğin uygulayacağım yarın
ha bide bal alırken polen diye birşey diyorlar onasıl ya
Yok yok bugün başlıyoruz daha. Dün ben dedim ki abdest almak lazım yarın başlayalım. Sebincim de ok dedi. Yani bugün başlıyoruz.
ya ama bu haksızlık sebinim, ben duymadım dün ama ama . Bugün iki tane okusam :Saruboceq:
benim tarihim 3 kasımdı bu gün test yaptım sabah negatif cıktı.akşamada kırmızı misafirim geldi
inşallah canım ya hamiş olalımda daha hızlı ilerlicek sayfa. iyileştinmi kuzum sen?
Üzülme tatlım bugün başlamaya karar verdik zaten.Gerçi akşam ben eşimle konuştum.Hiç bir sureden medet umma.Sadece sizin Türkçe meallerde yazıyor şunu 10 kere oku bu olur bunu 50 kere oku bu olur diye.Kuranda böyle bir şey yok.Müslüman olarak zaten Kuran'ı okuman lazım.Bir dilek için illa şu sureyi okuyacaksın diye bir şey yok dedi.Aslında insanın inancına bağlı.Hani bazı şeyleri diyoruz ya bana uğur getirdi diye.Öyle inanmak istediğimizden başka bir şey değil aslında
Üzülme tatlım bugün başlamaya karar verdik zaten.Gerçi akşam ben eşimle konuştum.Hiç bir sureden medet umma.Sadece sizin Türkçe meallerde yazıyor şunu 10 kere oku bu olur bunu 50 kere oku bu olur diye.Kuranda böyle bir şey yok.Müslüman olarak zaten Kuran'ı okuman lazım.Bir dilek için illa şu sureyi okuyacaksın diye bir şey yok dedi.Aslında insanın inancına bağlı.Hani bazı şeyleri diyoruz ya bana uğur getirdi diye.Öyle inanmak istediğimizden başka bir şey değil aslında
Üstelik nezle oldum senağlama
tabiki hayatım direk olarak sureden bişey istemiyoruz çünkü, zaten böyle bişeyde mümkün deil. Sadece dolaylı yoldan mübarek Meryem suresinin faziletini kullanarak Daha dogrusu onun vesilesiyle Rabden yardım diliyoruz. :Saruboceq:Olsun nasip bakalım belki vesilemiz olur, huşu içinde okunursa biiznillah nasip olur belki nediyelim.hihoyyyt Eşin arapçayı türkçeye çevirebiliyomu kurandan
canım ya aman dikkat gribe çevirmesinlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?