Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tabiiki açıcam ayselliimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

AYSELLİM DE HAMİŞ KIZLAAAARRR DUYDUK DUYMADIK DEMEYYİİİNNN

diye yırtıcam kendimi :sm_cool:
sen güzel haberi ver yeter. gerisini bana bıraakkk zemuszemus

ay ne güzel olur Allah'ım inşallah bu ay olur sevineyim bebişim olacak diye:))))))))))))

hpşgeldin canım:) Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

canım inşallah kasımda sende saglıkla hamiş olursun. yumoşların gelişmişmiydi??

bebişkom88 hamile diil miydi ya neden aralık listesinde?

ya onunkisi biraz değişik bi tecrübe oldu bizim için cubuk test yapmıstı yanlış sonuc vermiş iki cizgi çıkmıştı ama doktoru dediki sen hamile olmamışsınki. Kanaması fılan olmustu korktuk doktora bi gitti malesef sonuc böyle işte CADIARZU

tatlım önemli olan sağlığın tabi...
kistin temizlensin güzel haberleri vereceksin. inanıyorum ben.
ayy maşallah 7 haftalık hamiş he :)
rabbşm sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

ay ne güzel olur Allah'ım inşallah bu ay olur sevineyim bebişim olacak diye:))))))))))))

hadi kuşum ümitliyim senden. bombayı patlatcannnn Şeniz

bebişkom88 hamile diil miydi ya neden aralık listesinde?

bende öle hatırlıyorum ama :uhm:

canım inşallah kasımda sende saglıkla hamiş olursun. yumoşların gelişmişmiydi??

canım ya geçen ay 2 tane gelişmişti doktor hatta ikiz istermisin demişti ama olmadı galiba çok fazla sitres yaptım böle ne biilim her gün aklımdaydı hamile olcammı olmucam mı falan die test gününü beklerken adet oldum şimdi gene başladık tedaviye bugün bir tane yumurta büyümekte sanırım hafta içi çatlatma iğnesi ve çalışmalara başlarız yine inşallah olur ama her istiyenin olur inşallah yaa çok sitresli

ya bizim doktora da bunu sormak için gittik bende 8 tane çikolata kisti vardı adan daha erken dedi bakmadı bile siz ne zaman gittiniz ki bunun belli bi zamanı mı kafayı yicem

Biyologul aramıza hoşgeldin.Umarım senin de güzel haberlerini alırız canım yakın zamanda. Tedavi derken ? nasıl bir tedavi oluyorsun? Hem biraz kendinden de bahset bize. kaç yıllık evlisin? ne zamandır korunmuyorsunuz?

aaa çok üzüldüm nasıl bi yanlışlık bu yaa mahkemeye vermeli bu testi üretenleri

anladım canım, ya sanırım biz cok fazla sterss yapıyoruz olucagı varsada olmuyor bu yüzden. Her ay bu ay takmıcam diyorum ama olmuyoki :1rolleyes:

ben 26 yaşındayım iki yıllık evliyim ortalama 1.5 yıldır çocuk için uğraşıoruz ama olmuo daha sonra doktoro gittim yumurtalıklarımda 10 mmaltı multi folükül var dedi ilaçlı ultraason yani hsg, spermiyogram sis kan tahlilleri derken her şey araştırıldı ama herşey gayet ii çıktı tüpler açık rahim gayet ii spermiyogram çok ii dedi sonra ilaçla yumurtaları uyayarak olgun bir yumurta elde edilinceye kadar usg takibi devam edip olgunlaşınca çatlatma iğnesi olup ilişki dedi geçen ayda bu şekilde geçti ama malesef umutlar ölece kaldı yarıda çok umutlanmıştım ama şimdide içimde hep bi korku kaldı gibi ya olmazsa diye ama sizlerden gelen güzel haberleri okuyorum ve böle insanın içi umutla doluor her gebe haberi kendimizmişiz gibi sevinioruz bu çok güzel

anladım canım, ya sanırım biz cok fazla sterss yapıyoruz olucagı varsada olmuyor bu yüzden. Her ay bu ay takmıcam diyorum ama olmuyoki :1rolleyes:

inan bu ay tınlamıyorum ben... gelirse gelsiiinnn gelmezse kendi bilir :umursamaz:
belirtileri umursamıyorum. bakalım bir değişiklik olucakmı kaydirigubbakcemile3

Doğru haklısın canım.. insan her ay biraz daha tereddüte düşüyor.Ama eminim ki hepimiz bu güzel haberi burada yazacağız. Tabi kafamızı bir türlü rahatlatamıyoruz.her sn aklımızda bu var. Belki bazımızınki geç olcak ama olacak.

Haydi tanıt tanıt !!! :)) kaydirigubbakcemile3

ben tugba kaydirigubbakcemile2
21 yaşındayım. 3 yıl 6 aylık evliyim opuyorumnanaktan
çok mutlu bir evliliğim var. eşim de 24 yaşında.
bugüne kadar 4 hamilelik geçirdim ve hepsi de düşük.
okadar testler yapıldı bişi çıkmadı.
sonuncusu kimyasaldı. adet dönemimde normal adetle vücut sonlandırdı.
tam olarak hamilelik sayılmaz ama ben yuvarlak hesap 4 diyorum.
artık üzülmüyorum. herşeyi akışına bıraktım.
kısmetten gerisi yalan.

ya bizim doktora da bunu sormak için gittik bende 8 tane çikolata kisti vardı adan daha erken dedi bakmadı bile siz ne zaman gittiniz ki bunun belli bi zamanı mı kafayı yicem

canım belli bi zamanı yok ben adet olamadıgım için gittigimde ultrasonda gördü yumurtayı ve milimini. Dediki yumurta 18-20 mm olunca yeterli seviyeye gelmiş olur ve çatlar. Çatlamasıda ortalama 2 gün sürer normal olarak. tabi bu iki günde ilişki 1 gün dolu 1gün boş olması lazımki. Çatlayan yumurta döllensin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…