- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.601
tabiiki açıcam ayselliimmmmmmmmm opuyorumnanaktan
AYSELLİM DE HAMİŞ KIZLAAAARRR DUYDUK DUYMADIK DEMEYYİİİNNN
diye yırtıcam kendimi :sm_cool:
sen güzel haberi ver yeter. gerisini bana bıraakkk zemuszemus
slm arkadaşlar bende kasım yada aralık anne olma adayıyım iki aydır yumurta takibindeyim geçen ay ikitane yumurtam oldu ama malesef sonuç hüsrran bu ay yeniden başladım bir yumurta oluşmakta allah herkezin gönlüne göre versin
slm arkadaşlar bende kasım yada aralık anne olma adayıyım iki aydır yumurta takibindeyim geçen ay ikitane yumurtam oldu ama malesef sonuç hüsrran bu ay yeniden başladım bir yumurta oluşmakta allah herkezin gönlüne göre versin
bebişkom88 hamile diil miydi ya neden aralık listesinde?
Canım bu aydan ümidim kesildi benim. 29 Ekimdi tarihim 8 gün geçince üstünden doktora gittim hamilelik yok ama tek yumurtalıkta kist var.duphaston içmeye başladım dün.Ayın 10una kadar içicem ve regl olmayı bekliicem.sonra tekrar doktora gidicem kist duruyo mu gitmiş mi ne durumda diye bakılacak. Yani benim haberimi ancak Aralıkta alabiliriz sanırım.
Daha bugün bir arkadaşımız geldi Zeynep06.. (.. olan yeri hatırlayamadım :) ) 7 haftalık hamileymiş.
ay ne güzel olur Allah'ım inşallah bu ay olur sevineyim bebişim olacak diye:))))))))))))
canım inşallah kasımda sende saglıkla hamiş olursun. yumoşların gelişmişmiydi??
canım ya geçen ay 2 tane gelişmişti doktor hatta ikiz istermisin demişti ama olmadı galiba çok fazla sitres yaptım böle ne biilim her gün aklımdaydı hamile olcammı olmucam mı falan die test gününü beklerken adet oldum şimdi gene başladık tedaviye bugün bir tane yumurta büyümekte sanırım hafta içi çatlatma iğnesi ve çalışmalara başlarız yine inşallah olur ama her istiyenin olur inşallah yaa çok sitresli
canım ya geçen ay 2 tane gelişmişti doktor hatta ikiz istermisin demişti ama olmadı galiba çok fazla sitres yaptım böle ne biilim her gün aklımdaydı hamile olcammı olmucam mı falan die test gününü beklerken adet oldum şimdi gene başladık tedaviye bugün bir tane yumurta büyümekte sanırım hafta içi çatlatma iğnesi ve çalışmalara başlarız yine inşallah olur ama her istiyenin olur inşallah yaa çok sitresli
ya onunkisi biraz değişik bi tecrübe oldu bizim için cubuk test yapmıstı yanlış sonuc vermiş iki cizgi çıkmıştı ama doktoru dediki sen hamile olmamışsınki. Kanaması fılan olmustu korktuk doktora bi gitti malesef sonuc böyle işte CADIARZU
Biyologul aramıza hoşgeldin.Umarım senin de güzel haberlerini alırız canım yakın zamanda. Tedavi derken ? nasıl bir tedavi oluyorsun? Hem biraz kendinden de bahset bize. kaç yıllık evlisin? ne zamandır korunmuyorsunuz?
kızlar bende kendimi tanıtmadım yhaaa
tanıtimmi noluuurrr kaydirigubbakcemile3
anladım canım, ya sanırım biz cok fazla sterss yapıyoruz olucagı varsada olmuyor bu yüzden. Her ay bu ay takmıcam diyorum ama olmuyoki :1rolleyes:
ben 26 yaşındayım iki yıllık evliyim ortalama 1.5 yıldır çocuk için uğraşıoruz ama olmuo daha sonra doktoro gittim yumurtalıklarımda 10 mmaltı multi folükül var dedi ilaçlı ultraason yani hsg, spermiyogram sis kan tahlilleri derken her şey araştırıldı ama herşey gayet ii çıktı tüpler açık rahim gayet ii spermiyogram çok ii dedi sonra ilaçla yumurtaları uyayarak olgun bir yumurta elde edilinceye kadar usg takibi devam edip olgunlaşınca çatlatma iğnesi olup ilişki dedi geçen ayda bu şekilde geçti ama malesef umutlar ölece kaldı yarıda çok umutlanmıştım ama şimdide içimde hep bi korku kaldı gibi ya olmazsa diye ama sizlerden gelen güzel haberleri okuyorum ve böle insanın içi umutla doluor her gebe haberi kendimizmişiz gibi sevinioruz bu çok güzel
Haydi tanıt tanıt !!! :)) kaydirigubbakcemile3
ya bizim doktora da bunu sormak için gittik bende 8 tane çikolata kisti vardı adan daha erken dedi bakmadı bile siz ne zaman gittiniz ki bunun belli bi zamanı mı kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?