Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben biyologum hemen hemen sağlık konusunda çok bilgim var ama insanın başına gelince ne yapacağını bilmiyor en fazla yapabildiğin doktorunu ii seçmek oluor okadar ama stres yani prolaktin yükselince gerçekten olacağı varsada insan gebe kalamıyor

hoşgeldin iyiki geldin canım, erken evlenmişsin sankim azıcık (= inşallah mutlulugunuz daim olur. Bebişi de takma nasıl olsa gelicek inşallah en uygun zamanı bekliyodur. :ecrin_bebek:

canım rabbim yardımcın ve destekçin olsun güzel haberlerini alıcaz inşallah burası ugurlu geliyormuş herkese hem bak

peki şekerim bu stressi nasıl azaltıcaz sence ne dersin??:hulya:

tugbacım yaşın çok genç birde işin şu tarafını düşün gebelik olmuş ama düşükle olmuş bence ii bir tedaviyle tekrar gebe kalıp devamınıda getirebilirsin daha ben hiç gebe kalmadımki bide bu taraftan düşün..

Canım gerçekten 4 gebeliği geçirmek psikolojik olarak zordur.Ama bir de şu şansın var çok genç evlilik yapmışsın ve yaşın hala küçük. 21 yaş demek hiçbişey. En azından farklı doktorlar ile tedaviler ile 25 e kadar inşallah bebişine kavuşabilirsin.Genç bünyede bazı şeyler daha kolay tolere ediliyor. Umarım çabaların birgün sonuç verecektir. Peki canım bu düşük be kimyasal gebeliklerden sonra doktorun bir süre bünyeni dinlendirmeni söylemedi mi? yani böyle bir süre koydular mı?

canım ya bişey sorucam sana da duphaston ara kanaması yaptı mı? bende pembe bişeyler oldu da? noluyo bana ya CADIARZU

peki şekerim bu stressi nasıl azaltıcaz sence ne dersin??:hulya:

aslında çok basit düşünmiceksin kafanın içinde olmayacak hiç bişi uğraşacak kafamızı dağıtacak başka şeylerle ilgilenmeliyiz gebelik ihtimali olan günlerde öyleki adet günümüzü test için kafamıza yazdımız günü bile silmek gerek ama sor bakalım kim yapabiliyor bunu ben bile yapamıyorum yalnız söyle bir gerçekte varki ne zaman ümidini kesip boş verdiğin zaman hamile kalan okadar çok kişi varki...

hoşgeldin iyiki geldin canım, erken evlenmişsin sankim azıcık (= inşallah mutlulugunuz daim olur. Bebişi de takma nasıl olsa gelicek inşallah en uygun zamanı bekliyodur. :ecrin_bebek:

erken mi :1rolleyes:
babam izin verde 16 da evlenceedim ama 2 yıl bekletti :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevdik kuşum ya. zor dayandık 18 e kadar :roflol:

dr um çok çabuk hamile kalabildiğimi söyledi, geçekten de ciddi çalışmalar oldugunda o ay hamiş kalıyorum ama bebiş benle kalmıyor. inşallah bu defa kalıcakkk opuyorumnanaktan

canım rabbim yardımcın ve destekçin olsun güzel haberlerini alıcaz inşallah burası ugurlu geliyormuş herkese hem bak

teşekkürler tatlım...
ugurlu topic demek ha :dance:
inşallah hepimize birden ugurlu gelir...
patır patır döküştürürüz inşallahhh :roflol:

canım ya bişey sorucam sana da duphaston ara kanaması yaptı mı? bende pembe bişeyler oldu da? noluyo bana ya CADIARZU

Canım bugün daha 3. hapı aldım. Yalnız doktorum bana dedi ki ilacı kullanırken 3. gün falan kanaman olursa haberleşelim ilacı kesebiliriz dedi. İstersen doktorunla irtibata geç bu konuda. Benim daha 2. günüm bugün.

a.s
evet kesinlikle öyle, boşverince hamile kalan cok var bi arkadasımın şu anda stressten cocugu olmuyo hiçbişeyi yok sadece stressten olmuyo. azıcık düşünmeye ara vermek lazım

hımm anladım acaba ciddiye alınacak bişeymi ya ben sürekli doktoru şöyle oldu böyle oldu diye aradıgım için, Kadını bıktırmaktan korkuyorum :çok üzgünüm: ya sadece ay cok afedersin lavaboda oluyo önce akıntıyla pembeydi. şimdi baya pembe kırmızı gibi. Recete yazıyo ara kanama yapabilr diye acaba yumurtam çatladı omu yapıyoki??CADIARZU

günler su gibi geçiyor aslında arkadaşlar bugün yarın derken nerdeyse 2010a gelicez ama inşallah şu iki ay herkez için çoooooooooooooooooooooook güzel bi senenin bitişi olur stres yok unutmayın unutturmayalım

Canım bu senin sağlığın tabii ki doktoruna herşeyi soracaksın.Bence bıkacağını zannetmiyorum. Arayıp sormanı tavsiye ediyorum şiddetle.Belki kontrol ister yada ilacı kesmeni isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…