- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.641
yok canım malesef nezle oldum bir de.sabahtan beri burnumu silmekten kıpkırmızı oldu.-tatlicadiarzu-
tugbacım yaşın çok genç birde işin şu tarafını düşün gebelik olmuş ama düşükle olmuş bence ii bir tedaviyle tekrar gebe kalıp devamınıda getirebilirsin daha ben hiç gebe kalmadımki bide bu taraftan düşün..
Canım gerçekten 4 gebeliği geçirmek psikolojik olarak zordur.Ama bir de şu şansın var çok genç evlilik yapmışsın ve yaşın hala küçük. 21 yaş demek hiçbişey. En azından farklı doktorlar ile tedaviler ile 25 e kadar inşallah bebişine kavuşabilirsin.Genç bünyede bazı şeyler daha kolay tolere ediliyor. Umarım çabaların birgün sonuç verecektir. Peki canım bu düşük be kimyasal gebeliklerden sonra doktorun bir süre bünyeni dinlendirmeni söylemedi mi? yani böyle bir süre koydular mı?
Benimde son 5-6 gün. Testte çıkmaz di mi daha erken yaa
Herkese selam bu arada kızlar
Benimde son 5-6 gün. Testte çıkmaz di mi daha erken yaa
Herkese selam bu arada kızlar
yok canım en garantili beklenen adet gününde yapılması. tabi günün geçene kadar sabredemiosan ben gibi :roflol:
hoşgeldin canım nerelerdesin?? az kalmış bence biraz daha bekle derim :ecrin_bebek:
takvime bakıyodum ben 2 gün kalmış
kızlar merhaba..tam okudum ettim..bi müşteri geldi.. çıktım..
Zeyno06_09 ya çok sevindim... Vakit geçtikçe sağlıklı haberlerini alalım..
Hamişlere hamiş ekleyelim ama nasıl?
Ben bekliyorum ..bi değişiklik yok.. Ara ara bi bel ağrısı..işte geldi diyorum..tık yok..
Sebin geçmiş olsun .fena kapmışsın şifayı...dikkat et kendine iyi bak ...
Bu arada sinir katsayım tavan yaptı... Bi iş vardı..müşteri bayan çalıştırdı çalıştırdı.. Mutfakla ilgili tüm önerileri gördü..sonra siz çok yoğunsunuz ilgilenemiceksiniz çokda gönüllü değilsiniz gibi dedi ve çalışmayı ortada bıraktı... Parada almamıştık daha...inşallah marangoza tarif eder yaptırır o da k..na benzetir... Tekrar gelirler..500 değil 2500 isticem o zman
prayforU canım gelmişsin kırmızılar gelmedi değil mi:Saruboceq:
yok bi haber... Her belim ağrıdığında az sonra diyorum... Hiç böyle olmazdı.. Bel ağrısından hemen sonra en geç 1 gün içinde gelirdi.. şimdi ağrı geliyo gidiyo kaydirigubbakcemile3
test yapmak hiç içimden gelmiyo :çok üzgünüm:
eşim aradı şimdi işim erken bitti gel bi kan tahlili yaptıralım dedi korkumdan gidemedimmmm sonuç negatif çıkarsa diyesenağlama
kızlar merhaba..tam okudum ettim..bi müşteri geldi.. çıktım..
zeyno06_09 ya çok sevindim... vakit geçtikçe sağlıklı haberlerini alalım..
hamişlere hamiş ekleyelim ama nasıl?
ben bekliyorum ..bi değişiklik yok.. ara ara bi bel ağrısı..işte geldi diyorum..tık yok..
sebin geçmiş olsun .fena kapmışsın şifayı...dikkat et kendine iyi bak ...
bu arada sinir katsayım tavan yaptı... bi iş vardı..müşteri bayan çalıştırdı çalıştırdı.. mutfakla ilgili tüm önerileri gördü..sonra siz çok yoğunsunuz ilgilenemiceksiniz çokda gönüllü değilsiniz gibi dedi ve çalışmayı ortada bıraktı... parada almamıştık daha...inşallah marangoza tarif eder yaptırır o da k..na benzetir... tekrar gelirler..500 değil 2500 isticem o zman
canım inşallah gelmez kırmızılar ilk hamişimiz sebin ile sen olur sun inşallah
ya yapsana test yaa yap sen :) regl günü 2-3 gün geçince en doğru sonucu veriyomuş testyok bi haber... her belim ağrıdığında az sonra diyorum... hiç böyle olmazdı.. bel ağrısından hemen sonra en geç 1 gün içinde gelirdi.. şimdi ağrı geliyo gidiyo kaydirigubbakcemile3
test yapmak hiç içimden gelmiyo :çok üzgünüm:
eşim aradı şimdi işim erken bitti gel bi kan tahlili yaptıralım dedi korkumdan gidemedimmmm sonuç negatif çıkarsa diyesenağlama
hoşgeldin canım, nasılsın ? sende de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?