Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlım tedavilik bişey yokmuş ki. inan istanbulda okadar dr gezdim ki. kan değerleri hormon testleri sperm testleri... hepsi çok güzel değerlerde...
tek yapmam gereken bol bol istirahat ve progestan takviyesi...
1000 de bir olan bişey bana oldu işte. napalım buna da şükür. başa gelen çekilir opuyorumnanaktan

evet gayecim 4 gebelik geçirmek insanı çok kötü etkiliyor. ama yanında benimki gibi mükemmel bir eş olursa beraber çok daha rahat atlatılıyor...
genç evlendim evet. ama bunu bir artı olarak görüyorum şimdilerde...
farklı doktorlara çok gittim. ama sonu yok...
artık bu gebelikte ayaga kalkmadan denicem. son dr um öle dedi. su içmeye bile kalkma dedi.hayırlısı bakalım bide böle denicez...

ara verme derken,
normal gebeliklerde 6 ay mola vermek lasımmış. ben 1 er buçuk yıl ara verdim. ama kimyasalda rahim zarar görmediği için ara vermeye gerek yokmuş. bende temeli bu aydan sağlam attım. inşallah iyi olucak kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar merhaba..tam okudum ettim..bi müşteri geldi.. çıktım..
zeyno06_09 ya çok sevindim... vakit geçtikçe sağlıklı haberlerini alalım..
hamişlere hamiş ekleyelim ama nasıl?

ben bekliyorum ..bi değişiklik yok.. ara ara bi bel ağrısı..işte geldi diyorum..tık yok..

sebin geçmiş olsun .fena kapmışsın şifayı...dikkat et kendine iyi bak ...

bu arada sinir katsayım tavan yaptı... bi iş vardı..müşteri bayan çalıştırdı çalıştırdı.. mutfakla ilgili tüm önerileri gördü..sonra siz çok yoğunsunuz ilgilenemiceksiniz çokda gönüllü değilsiniz gibi dedi ve çalışmayı ortada bıraktı... parada almamıştık daha...inşallah marangoza tarif eder yaptırır o da k..na benzetir... tekrar gelirler..500 değil 2500 isticem o zman

zor valla kaprisli insanlarla uğraşmak para ile seni satınalmaya çalışırlar. Bilirim ben onları dediğin gibi yaptırsın birine de ağzının payını alsın şekerim.
Canım kırmızılar gelmediğine çok sevindim eee ne zaman test yapacaz şekerim

prayforU canım gelmişsin kırmızılar gelmedi değil mi:Saruboceq:

yok bi haber... her belim ağrıdığında az sonra diyorum... hiç böyle olmazdı.. bel ağrısından hemen sonra en geç 1 gün içinde gelirdi.. şimdi ağrı geliyo gidiyo kaydirigubbakcemile3

test yapmak hiç içimden gelmiyo :çok üzgünüm:

canım inşallah gelmez kırmızılar ilk hamişimiz sebin ile sen olur sun inşallah

eşim aradı şimdi işim erken bitti gel bi kan tahlili yaptıralım dedi korkumdan gidemedimmmm sonuç negatif çıkarsa diyesenağlama

hoşgeldin canım, nasılsın ? sende de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah

ya yapsana test yaa yap sen :) regl günü 2-3 gün geçince en doğru sonucu veriyomuş test

hoşgeldin canım, nasılsın ? sende de hayırlı güzel haberler bekliyoruz inşallah

çok sağol supreme cim...
inşallah çok istiyorum.hergün güzel bir haber görmek için sabırsızlanıyorumda test yapasım..yok ..
herşeye rağmen gülümseyen yüzümün sebebi sizsiniz ,
inşallah birde bebişimin hormon takviyesidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…