- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.661
canım bence çok güzel git tahlil yaptır eşinde merak ediyorda sana belli etmiyor tatlım
ya yapsana test yaa yap sen :) regl günü 2-3 gün geçince en doğru sonucu veriyomuş test
yok ben ona küstüm aysellim o bana ugraşmak istemiyorum dedi ugraşmasın o yasakkelime
Önce doktora gitmelisin bence. Ben 3 ay önce doktora gittim folik asite başladım ve hamilelik öncesi doktor testler de yaptı. Küçükken kızamıkçık ve su çiçeği geçirmiş miyim diye.Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?
şekerim sende takılma artık o lafa.Bak demekki uğraşmak istiyor erken çıkar çıkmaz aklına tahlil gelmiş
yok ben ona küstüm aysellim o bana ugraşmak istemiyorum dedi ugraşmasın o yasakkelime
Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?
slm kızlar benide listenize ekleyin hamileniz olarak... 2 sefer yumurta takibi yapıldı 2 sindede sonuç alınmamıştı.adet olmaduğum 3 günü dr.gittim tekrar rahim filmi çekilmemi istemişti.işlemleri istemeyerek canım çok yandığı için önceki filmde zorla yaptırdım bayrama denk geldiği için çekilmemiştim.eylül ayı bekliyecektim.bende boş geçirmemek için devamlı buradan okuduğum bal+tarçın+çörekotu ve kuru incir kürünü yaptım.adet beklerken 55 gün geçmişti.bu arada tabi mide bulantısı ve yanması ara ara baş dönmesi nedeniyle evde test yaptım 2 çizgiyi görünce şok oldum.bugünde dr.gittiğimde ultrasyonda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim.içim içime sığmıyor .rahim filmi beklemek derken ummadığım anda aldığım sonuç karşısında çok duygulandım..benim hikayemde bu....
çok sağol supreme cim...
inşallah çok istiyorum.hergün güzel bir haber görmek için sabırsızlanıyorumda test yapasım..yok ..
herşeye rağmen gülümseyen yüzümün sebebi sizsiniz ,
inşallah birde bebişimin hormon takviyesidir...
slm kızlar benide listenize ekleyin hamileniz olarak... 2 sefer yumurta takibi yapıldı 2 sindede sonuç alınmamıştı.adet olmaduğum 3 günü dr.gittim tekrar rahim filmi çekilmemi istemişti.işlemleri istemeyerek canım çok yandığı için önceki filmde zorla yaptırdım bayrama denk geldiği için çekilmemiştim.eylül ayı bekliyecektim.bende boş geçirmemek için devamlı buradan okuduğum bal+tarçın+çörekotu ve kuru incir kürünü yaptım.adet beklerken 55 gün geçmişti.bu arada tabi mide bulantısı ve yanması ara ara baş dönmesi nedeniyle evde test yaptım 2 çizgiyi görünce şok oldum.bugünde dr.gittiğimde ultrasyonda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim.içim içime sığmıyor .rahim filmi beklemek derken ummadığım anda aldığım sonuç karşısında çok duygulandım..benim hikayemde bu....
Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?
OoOoOOooOoOo süppppperrr hayırlı olsun canım :)süper ya tebrik ediyorum darısı herkeşlerin başına
gayecim şaka falan hoş ta ya ben önce kendim ögrenmek istiyorum herkesten önce birileri bana gelipte hamile desin istemiyorum ben herkese hamileyim deyim istiyorum çok mu şey istiyorum :asigim:
Allah isteyen herkeze nasip etsin bunu gönülden sölüyorum...
o işte biraz zor canım beyfendi hastanede çalışıyo ya hemen haber uçururlar ona şu 2 gün bi geçsin kendim bi evde test yapıcam ondan sonra artık giderim hastaneyeHımmm hayalinde o an için bir tablo varsa tabii ki bunu bozma. O zaman sen kaçamak yaptırırsın kendin gidip
Allah isteyen herkeze nasip etsin bunu gönülden sölüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?