Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya yapsana test yaa yap sen :) regl günü 2-3 gün geçince en doğru sonucu veriyomuş test

ben dayanamamış ve 31 inde yapmıştım..silik milik bişey görmeyince çok moralim bozuldu.. çok inanarak yapmıştım.. şimdi iyice beklemek istiyorum..haftaya cumaya bekleyeyim diyorum.. zaten belki istenmeyen renkler çıkar gelir ...

slm kızlar benide listenize ekleyin hamileniz olarak... 2 sefer yumurta takibi yapıldı 2 sindede sonuç alınmamıştı.adet olmaduğum 3 günü dr.gittim tekrar rahim filmi çekilmemi istemişti.işlemleri istemeyerek canım çok yandığı için önceki filmde zorla yaptırdım bayrama denk geldiği için çekilmemiştim.eylül ayı bekliyecektim.bende boş geçirmemek için devamlı buradan okuduğum bal+tarçın+çörekotu ve kuru incir kürünü yaptım.adet beklerken 55 gün geçmişti.bu arada tabi mide bulantısı ve yanması ara ara baş dönmesi nedeniyle evde test yaptım 2 çizgiyi görünce şok oldum.bugünde dr.gittiğimde ultrasyonda 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim.içim içime sığmıyor .rahim filmi beklemek derken ummadığım anda aldığım sonuç karşısında çok duygulandım..benim hikayemde bu....

Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?
Önce doktora gitmelisin bence. Ben 3 ay önce doktora gittim folik asite başladım ve hamilelik öncesi doktor testler de yaptı. Küçükken kızamıkçık ve su çiçeği geçirmiş miyim diye.

şekerim sende takılma artık o lafa.Bak demekki uğraşmak istiyor erken çıkar çıkmaz aklına tahlil gelmiş

gayecim şaka falan hoş ta ya ben önce kendim ögrenmek istiyorum herkesten önce birileri bana gelipte hamile desin istemiyorum ben herkese hamileyim deyim istiyorum çok mu şey istiyorum :asigim:

yok ben ona küstüm aysellim o bana ugraşmak istemiyorum dedi ugraşmasın o yasakkelime

bazen pek tuhaf oluyorlar..
dün akşam başbaşa bi yere gidelim..dedim.tamam dedi..
sonra ne oldu sizce ? direkt eve gittik...çıkıcaz diyebekliyorum pijamalar giyildi :)

hiç birşey sormadım..sabah sordum..neden gitmedik diye.. güzel güzel anlattı..
maç varmış ..maç olduğu için kurtlar vadisi erkenmiş.. gidersek kaçırırmış....ne diyim ben şimdi..

bi hamiş olayım 9 ay çektiricem valla...

Arkadaşlar merhaba biz de bebek istiyoruz artık. Folikasit kullanmaya başlamak mı gerekiyor hemen. yoksa önce doktora mı gitmeliyim?

Ne zamandır korunmadığına bağlı canım.Eğer 6 ay falan olduysa ve hamile kalamadıysan yumurtlama takibi için ve kontrol amaçlı bir doktora başvur.Folik asit gerekli ise zaten doktorun sana önerecektir.

süper ya tebrik ediyorum darısı herkeşlerin başına

canım ben bi karar verdim düşünmicem artık, ya şöyle bi kendime baktım sürekli bişeyi kurcalıyorum hamilelikle alakalı, Senin zamanın geldi biraz bekle tatlım bence olmazsa direk kan testi yaptır ugrasma idrar tahliliyle zaten negative cıkınca kan testide yapıyoruz. En güzel zamanda saglıkla nasip olsunda. :Saruboceq:

ne güzel..çok sevindim zeyno...

evet canım hamilelikten 3ay önce follikasite başlamak gerekiyor. Ama ben derimki karar da vermişsiniz madem bi doktoruna danış tavsiyesi falan varmı muayneni ol, çünkü seni o daha iyi bilir. Yani ben öyle yapmıştım. zemuszemus

gayecim şaka falan hoş ta ya ben önce kendim ögrenmek istiyorum herkesten önce birileri bana gelipte hamile desin istemiyorum ben herkese hamileyim deyim istiyorum çok mu şey istiyorum :asigim:

Hımmm hayalinde o an için bir tablo varsa tabii ki bunu bozma. O zaman sen kaçamak yaptırırsın kendin gidip

canım ya saglıkla dogsun inşallah. Bakalım bende beklemedeyim sogan suyu yaptım koca bi yumoşum oldu çokşükür, ama daha zamanım var bu ay reglim gelirse 2.günü bal çörekotu tarçına başlıcam. Nasip bakalım Hayırlısı olsun tekrardan.

Hımmm hayalinde o an için bir tablo varsa tabii ki bunu bozma. O zaman sen kaçamak yaptırırsın kendin gidip
o işte biraz zor canım beyfendi hastanede çalışıyo ya hemen haber uçururlar ona şu 2 gün bi geçsin kendim bi evde test yapıcam ondan sonra artık giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…