Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

susmadım ben gayecim :) tv de çocuklar şarkı sölüo ya ona dalmışım opuyorumnanaktan
eşim kabataş sahiline gitti. arkadaşlarıyla azcık oturup gelicek. birsürü de siparişim oldu onu bekliom cokacimcoook

Siparişte neler var bakiim? :) belki benimde canım bişiler çekerrr:icecream:

rabbim sağlıklısını versin de, bebişinizin cinsiyetini seçme lüksünüz olsaydı, ne olmasını isterdiniz kızlar?? kaydirigubbakcemile5

rabbim sağlıklısını versin de, bebişinizin cinsiyetini seçme lüksünüz olsaydı, ne olmasını isterdiniz kızlar?? kaydirigubbakcemile5

Ben Erkek isterdim. Küçüklükten hayalim hep 2 erkek 1 kız 3 çocuğum olsun diyeydi. ama bu devirde 3 çocuk biraz zorlar :roflol:

Siparişte neler var bakiim? :) belki benimde canım bişiler çekerrr:icecream:

kaydirigubbakcemile3 hemen sölim yafrim,
ketçaplı ruffles
milka lufflee çikolata ( bu ara çikolataya fena düştüm. tv de 5 reklamdan 4 ü çikolata reklamı olunca böle oluyor doğal olarak)
çiköfteeee cokacimcoook ama etsiz tabi. çiğ et sağlıklı değil. bulyon koyyolar burada.
bide gazoz

bunlar yeter dedim şimdilik :kedi: kaydirigubbakcemile3

internetten düştüm...
yarım saattir ugrasıyom kızlar...
çok özledim valla sizi

bizde seni özlediiikkkk opuyorumnanaktan
düşme bidahaaa :gitme:

Ben Erkek isterdim. Küçüklükten hayalim hep 2 erkek 1 kız 3 çocuğum olsun diyeydi. ama bu devirde 3 çocuk biraz zorlar :roflol:

bende kızzzzzzzzzz yaaaaa :ecrin_bebek:
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin ama hayalimde hepp kız bebiş var.
eşim de ilki erkek ikinci kız dio. ilk abi olceemiş şutarafagitti

Ohhhh valla ruffles ve çikolataya ortakçı çıkabilirdim yakın oturuyor olsaydık kaydirigubbakcemile3

yok tubiloşum aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış kaydirigubbakcemile3

hayal bu ya

kaydirigubbakcemile3 heee ele desene yafrim yaa
o zaman bende 3 üz istiom bi seferde :sm_cool:

şaka bi yana inan çok istiyorum çoğul gebelik.
bir topicte okudum, bir arkadaş tedavisiz 5 iz e hamile kalmış inanabiliyormusunuz?
hepsi de sağlıklıymış... dr 2 yada 3 tanesini öldürmeliyiz demiş :sinifsinif:
rabbim kimseye kaldıramayacagı yük vermesin. öldürse bi dert öldürmese bi dert. naptı bilmiyorum sonra...

kocacım benımde arkadaslarıyla bulusmaya gıttı yanlız değilmısım ama kızıyorum bu duruma bazen(

evet haklısın da biz evleneli 3 yıl olucak 3 yılda ya 3 olmuştur ya 4 buluştukları. dedim yazık git :)
o da sıkılıyo iş ev iş ev. bi hava alsın adamcagız. opuyorumnanaktan

Ohhhh valla ruffles ve çikolataya ortakçı çıkabilirdim yakın oturuyor olsaydık kaydirigubbakcemile3

ooohhhh süper olurdu zemuszemus
çiköfte benim olucak yani ölemi :sm_cool: tamam cips senin olsun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…