- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.101
susmadım ben gayecim :) tv de çocuklar şarkı sölüo ya ona dalmışım opuyorumnanaktan
eşim kabataş sahiline gitti. arkadaşlarıyla azcık oturup gelicek. birsürü de siparişim oldu onu bekliom cokacimcoook
rabbim sağlıklısını versin de, bebişinizin cinsiyetini seçme lüksünüz olsaydı, ne olmasını isterdiniz kızlar?? kaydirigubbakcemile5
Siparişte neler var bakiim? :) belki benimde canım bişiler çekerrr:icecream:
rabbim sağlıklısını versin de, bebişinizin cinsiyetini seçme lüksünüz olsaydı, ne olmasını isterdiniz kızlar?? kaydirigubbakcemile5
internetten düştüm...
yarım saattir ugrasıyom kızlar...
çok özledim valla sizi
Ben Erkek isterdim. Küçüklükten hayalim hep 2 erkek 1 kız 3 çocuğum olsun diyeydi. ama bu devirde 3 çocuk biraz zorlar :roflol:
lüksüm olsa 2 kız 2 erkek bi seferde olsun isterdim.... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ben erkek istiyorum ismi de atalay
zeeengünsünüz zannumca CADIARZU
bu devirde 4 çocuk? süper valla buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 hemen sölim yafrim,
ketçaplı ruffles
milka lufflee çikolata ( bu ara çikolataya fena düştüm. tv de 5 reklamdan 4 ü çikolata reklamı olunca böle oluyor doğal olarak)
çiköfteeee cokacimcoook ama etsiz tabi. çiğ et sağlıklı değil. bulyon koyyolar burada.
bide gazoz
bunlar yeter dedim şimdilik :kedi: kaydirigubbakcemile3
yok tubiloşum aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış kaydirigubbakcemile3
hayal bu ya
tamam aldım gitti ama önce benim dogurmam lazım gelir ki bu ay bizde iş yok senağlamane güzel isim kuşum yaaa opuyorumnanaktan
ben de semoşum olsun istiyorum. gel beşik kertelim kaydirigubbakcemile3
kocacım benımde arkadaslarıyla bulusmaya gıttı yanlız değilmısım ama kızıyorum bu duruma bazen(
Ohhhh valla ruffles ve çikolataya ortakçı çıkabilirdim yakın oturuyor olsaydık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?