Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sinirlerimi bozdu ya insan moral verir dimi ama gelmiş bide bi daha bebek lafı duymak istemiyorum diyo sanki ben suçluyum

kim olucak eşim

canını sıkma kuzum yaa...
anladıgım kadarıyla daha yeni başladınız çalışmalara...
sen regl oluyorsun stres oluyorsun eşin de ümitleniyor sen regl olunca üzülüyor o da öyle bir tepki veriyor kendince.ama canını sıkma kuşum. yeni ay yeni umut. en önemlisi ne biliyormusun?
umursamıcan. kafana takmıcan. sen üstüne gittikçe bebiş nazlanio. ama umursama gör bak nasıl gelicek o zaman. canını sıkma tatlım. hepimiz burada birbirimize desteğiz. bak benim yarın 4 günüm kalıyor. regl olursam bende üzülücem. o zaman beni silin desem üzülmezmisin. hepimiz birbirimize kenetlenip buradan hamiş çıkıcaz üleynnnn...
takma kocişini. ne dediğini bilmiyor o. üzülmüştür ondan öyle demiştir. siz de birbirinize destek olun. bu ay olmazsa öteki ay hayatım dersin barışırsını zolmazmı opuyorumnanaktan

sinirlerimi bozdu ya insan moral verir dimi ama gelmiş bide bi daha bebek lafı duymak istemiyorum diyo sanki ben suçluyum

Yaa canım bu laflara çok takılma... Bazen öyle bir raddeye geliyor ki benim eşimde aynen böyle cümleler kuruyor.hatta ben bu kürlerden falan bahsettikçe "yaa saçma sapan şeyler..geç bunları olursa olur olmazsa olmaz" diyip geçiyo. Ama aslında onlar da psikolojilerini böyle davranarak rahatlatıyorlar..

çoooookkk haklısın canım...
bak bende 4 defa düşük yaptım. tablomu gösteriyorum eşime. bak ne güzel yükselmiş dimi diyorum. test aldım geçen gün ne zaman yapim diyorum...
bana dediği şu;
''ben anlamam ateşten felan. testi de umursamıyorum. artık göbeğin büyümeden inanmıcam hamile olduguna. ''
eh yani o da haklı bir yerde... 4 defa umutlan umutlan suya düşsün...
ama bu defa düşürmeycem. meleğim gelicek ve benle kalıcak. savaşıcam üleynnn Çok üzgünüm çoook

hoşbuldum canım... nassın bakem? a.s.

iyiym kuşum. kayınvalidemler bizdelerdi yemekte. kendin pişir kendin ye usulü kendileri yapyılar yediler. :roflol:
ben balık sevmem kokusuna da gelemem. hele bu defa öldüm yaa. kokusu beni bitirdi. kendimi odaya kapattım. yediler içtiler gettüler :)
saolsun toparladı temizledi gitti kaydirigubbakcemile3
eh kocişe yapan yok. ancak böle yiyebilio adamcağız zemuszemus

inşallah canım benim ya dilegim hepinizi hamiş görmek haklısın galiba ben biraz stresliyim duymamazlıktan gelicez artık ankarada olsam bi doktora giderim en azından burda elim kolum baglı bi tane doktor var o da hiç ilgilenmedi bekleyin biraz daha bebek mi olurmuş dedi daha çok sinirlerim bozuldu en azından bi sorun varsa onu ögrenirdik

Tabiiki onlar bizden daha da çok umutlanıyorlar aslında ve olmayınca umursamazlığa veriyorlar.. eşim ben böyle forumlarda debelendikçe bişeyler bulup bunu da yapıcam falan diyince hep dalga geçiyor,ciddiye almıyor.Ama bazen de soruyor peki o kürü uygulayıp hamile kalan var mıymış falan diye. Yani o da aslında umursamaz tavrıyla beni rahatlatacağını. çocuğun olup olmamasının onu çok etkilemediğini göstermeye çalışıyor.

ya daha ilk denemede böyle yapıyosa işimiz var bunla

Kız Tuğbaaa sen hamilesin herhal. baksana kokuya falan da hassaslaştın. :)

Canım sende biraz kendini sakinleştir lütfen.Çok stres olmuşsun. rahat ol biraz.. Hepimizin aklında sürekli bebiş var ama sende bir de kocanın tavırlarının verdiği stres var. Birinden birini kafandan atmalısın canım...

tatlım heryerdeki doktorlar aynı değilmi sanki?
sanki dünyayı kendileri yarattılar. tövbe tövbe...
herkezden üstün görüyorlar kendilerini..
ben düşük yapıyordum sebebi de doktorun alttan sert bir şekilde bakmasıydı. eve geldim kanamam başladı. gebeliğim 1,5 aylıktı. neyse geri aynı dr a gittim. baktı dedi ki, hmmm düşük yapıyorsun eve git bekle düşücek ... bu ne demek yaaa...
ondan sonra birsürü dr değiştirdim. hepsi aynı b*k... herneyse en sonunda şimdiki doktorumu buldum. böyle bir doktor olabilirmi yaa??? sanki arkadaş... hamilelik şüphem var dedim geçen defa. adam nasıl sevindi. hadi yaaa gözümüz aydın çok sevindim dedi. herşeyi açık açık anlattı...cep telefonunu verdi. en ufak birşeyde ara dedi...
ama canım sen sen ol ne aklına ne gelirse sor doktoruna.
sen sıkıştır onu. boşuna mı para veriosun o kadar? cevaplicak tabi...
şu şu mu bu bu mu herşeyi sor. senden üstün olmadıgını bilsin... keşke başka doktor olsaymış orda :sinifsinif:
hakkında hayırlısı kuşum ama stres yapma tamam mı?
seni seviyoruz Şeniz

:asigim:
üzüldüm canım benim ya rabbim yardımcın olsun burda özele gitme şansında yok ki özel hastane yada klinikte yok
hı bu arada benim eşimde doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…