- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.061
Ahh canım yaaa silik bile olsa o pozitif demektir... Ayyy ilk hamişimiz sensin galibaaa hihoyyyt
ahanda bir kişi daha :sm_cool:
::::::::ERŞEMBECİLER:::::::::
AYSİMA04
TUBİLOSHH
SEBİN
EZEL22
:roflol: :roflol: :roflol:
aynı anda damlatcaz haa ona göre :roflol:
ne kimseyi üzmek nede heveslendirmek istemem kızlar...
geçen ay yaklaşık 10 tane test yaptım. hepsi de 10 dk dan sonra kıpkırmızı pozitif oldular...
dr a gidip kan testi yaptırdım. sonuç: 0.6
doktorum bana idrar o çubugu ıslatırken ilk çizgi çıkarken ikinci de beraberinde çıkmalı dedi. neden öyl eoldu anlamadım ama hep pozitif çıkmıştı... sonrasında 2 gün adet oldum. testler negatif oldu. dediğim gibi ezlcim. testini bir de sabah idrarıyla yap kuşum...resmi varmı testinin??
nebilim testin prospektüsünde öyle yazıyodu 5-20 dk bekleyin diye banada saçma geldi. ayrıca benim son adet tarihimden sonra 3 hafta geçti yani bildiğim kadarıyla hamile olsaydım 10-50 arası olmalıydı değerler ve o kadar silik çıkmazdı belirgin olurdu pazartesi zaten kan değerlerim için dr.a gitcem o zaman gebeliğede baktırıcam inşallah bebeğim benimledir ama hiç umudumda yok doğrusu:sm_confused:
Tubilosh listenden sorumlu bakan olarak beni 3 Aralığa yazar mısın? a.s.
havalar soğuyunca benim yumurtalar geç olgunlaşıyor galiba geç çatlıyor o nedenle.aslında bütün gün de bilgisayar başında tünüyorum ama yeterli sıcaklığı sağlayamıyorum anlaşılan.kaydirigubbakcemile3
ne kimseyi üzmek nede heveslendirmek istemem kızlar...
geçen ay yaklaşık 10 tane test yaptım. hepsi de 10 dk dan sonra kıpkırmızı pozitif oldular...
dr a gidip kan testi yaptırdım. sonuç: 0.6
doktorum bana idrar o çubugu ıslatırken ilk çizgi çıkarken ikinci de beraberinde çıkmalı dedi. neden öyl eoldu anlamadım ama hep pozitif çıkmıştı... sonrasında 2 gün adet oldum. testler negatif oldu. dediğim gibi ezlcim. testini bir de sabah idrarıyla yap kuşum...resmi varmı testinin??
belkide aynı anda müjdeyi veririz kızlar kaydirigubbakcemile5
belkide aynı anda müjdeyi veririz kızlar kaydirigubbakcemile5
Supremem de yok bugün benim yaaaa :gitme: supreme,prayforU ve bebişkom88 ile hiç görüşemedik,aysellim ve tek0633 ile çok az görüştük bugün ama olmaz ki benim bünyem sarsılır.
yok çekmedim aklıma gelmedi belli belirsiz olduğu için fazla heveslenmekte istemedim doğrusu. pazartesi zaten dr.a gitcem en iyisi kandaki değeri öğrenmek. sonucu yazarım buraya ama yoksa çok üzülcem mafoldumben
amin amin ezelim.kızlar ben kaçıyorum gideyim evime biraz dinleneyim.maskeli mi çalışsam ki adama bulaşmasın kızzz yazık
aysima04, EZEL22, gyshnky, saansli, sebin, tuuce
huuuu huuuuuu alttakileeerrr ne susuyonuuzzzz :hulya:
ayyyyyyyyyyyyy kiiisssllaaaar cok mutluyum yaaaa,,,simdi boyle deyince hamis oldugumu dusunceksiniz ama degil,,,,,hangi topikde yazdigimiz hatirlayamadim smdi ama okulumdan sinavlarimdan cok bahsetmistim son bi sinavim var onun strresi yuzunden 1 ayda 2 kere oldum fln demistim sonunda bekledigim sinav sonucum geldi kizllaarr KAZANMISIIIIMMMM,,,,allahima binlerce kez sukurler olsunn dil diplomasini aliyorum,,,ondan soonra dooooooogggruuu meslek okulunun kapisina dayancam alin leeeynnn size diploma beni bu kagit yuzunden yazmadiniz okula alinda yazin beni okulunuza diceeem,,,, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heeeyooooo :sm_cool:
tebrikler tatlım. evet ilk önce hamişsin sandım ne yalan sölim :kedi:
çok sevindim tatlım sınavı kazandıgına. hayatında çok çok büyük başarılar kazanman dileğiyle Şeniz
niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?