Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

havalar soğuyunca benim yumurtalar geç olgunlaşıyor galiba geç çatlıyor o nedenle.aslında bütün gün de bilgisayar başında tünüyorum ama yeterli sıcaklığı sağlayamıyorum anlaşılan.kaydirigubbakcemile3

Ahh canım yaaa silik bile olsa o pozitif demektir... Ayyy ilk hamişimiz sensin galibaaa hihoyyyt

ne kimseyi üzmek nede heveslendirmek istemem kızlar...
geçen ay yaklaşık 10 tane test yaptım. hepsi de 10 dk dan sonra kıpkırmızı pozitif oldular...
dr a gidip kan testi yaptırdım. sonuç: 0.6
doktorum bana idrar o çubugu ıslatırken ilk çizgi çıkarken ikinci de beraberinde çıkmalı dedi. neden öyl eoldu anlamadım ama hep pozitif çıkmıştı... sonrasında 2 gün adet oldum. testler negatif oldu. dediğim gibi ezlcim. testini bir de sabah idrarıyla yap kuşum...resmi varmı testinin??

Supremem de yok bugün benim yaaaa :gitme: supreme,prayforU ve bebişkom88 ile hiç görüşemedik,aysellim ve tek0633 ile çok az görüştük bugün ama olmaz ki benim bünyem sarsılır.

Bebişkom88'inde öyle oldu.ilk testi silikti 2. koyuydu ama kanda gebelik çıkmadı.adet olunca düşük yaptı sandık önce.

umutsuzluga kapılma tatlım...
inşallah meleğin seninledir.
pazartesi günü bir baktır bakalım. güzel haberlerle geleceksin bence :1hug:

Tubilosh listenden sorumlu bakan olarak beni 3 Aralığa yazar mısın? a.s.

kuşum aysellim bu topiğin liste sorumlusu :)
ben başka liste yapıyorum sanırım karışıklık oldu. aysellim gelince seni yazar heemen tatlım.
aralıkta güzel haberlerini bekleriz tatlım opuyorumnanaktan

bende bütün gün pinekliyorum ya ondan yımırtalar pıtır pıtır çıkıyor kaydirigubbakcemile3
gı istermisin benim 3 yımırtam olsun 3 ü de döllensin. OBAAAAAAAAA :sm_cool:

yok çekmedim aklıma gelmedi belli belirsiz olduğu için fazla heveslenmekte istemedim doğrusu. pazartesi zaten dr.a gitcem en iyisi kandaki değeri öğrenmek. sonucu yazarım buraya ama yoksa çok üzülcem mafoldumben

belkide aynı anda müjdeyi veririz kızlar kaydirigubbakcemile5

AYYY SÜPER OLUR YAAA BAYRAM YAPARIZ BURDA :teytey:

Supremem de yok bugün benim yaaaa :gitme: supreme,prayforU ve bebişkom88 ile hiç görüşemedik,aysellim ve tek0633 ile çok az görüştük bugün ama olmaz ki benim bünyem sarsılır.

ben yetmiyommu len sana:mymeka:

yok çekmedim aklıma gelmedi belli belirsiz olduğu için fazla heveslenmekte istemedim doğrusu. pazartesi zaten dr.a gitcem en iyisi kandaki değeri öğrenmek. sonucu yazarım buraya ama yoksa çok üzülcem mafoldumben

degerini öğrenir öğrenmez yaz kuşum bize olurmu??
inşallah 5 de nyüksek çıkar...

amin amin ezelim.kızlar ben kaçıyorum gideyim evime biraz dinleneyim.maskeli mi çalışsam ki adama bulaşmasın kızzz yazık

:roflol: :roflol: hee maske tak :mymeka:
len nolucak. bebek yolunda hasta olur kocan bundan kutsal bişeymi var kaydirigubbakcemile3

aysima04, EZEL22, gyshnky, saansli, sebin, tuuce

huuuu huuuuuu alttakileeerrr ne susuyonuuzzzz :hulya:

ayyyyyyyyyyyyy kiiisssllaaaar cok mutluyum yaaaa,,,simdi boyle deyince hamis oldugumu dusunceksiniz ama degil,,,,,hangi topikde yazdigimiz hatirlayamadim smdi ama okulumdan sinavlarimdan cok bahsetmistim son bi sinavim var onun strresi yuzunden 1 ayda 2 kere oldum fln demistim sonunda bekledigim sinav sonucum geldi kizllaarr KAZANMISIIIIMMMM,,,,allahima binlerce kez sukurler olsunn dil diplomasini aliyorum,,,ondan soonra dooooooogggruuu meslek okulunun kapisina dayancam alin leeeynnn size diploma beni bu kagit yuzunden yazmadiniz okula alinda yazin beni okulunuza diceeem,,,, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heeeyooooo :sm_cool:
tebrikler tatlım. evet ilk önce hamişsin sandım ne yalan sölim :kedi:
çok sevindim tatlım sınavı kazandıgına. hayatında çok çok büyük başarılar kazanman dileğiyle Şeniz

cook saol canim benim bu sinav benim icin cok ama cok onemliydi suanda cocukdan bile onemliydi inanki cunku ben polislik okuluna gitmek istiyorum ve onumdeki tek engel bu 15 dk lik zorlu sinavdi geri kalan 3 unu halletmistim cunku yeni ogretim yilini kacirmak istemiyodum...allah razi olsun guzel dilegin icin tatlim,,,

niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:

Allahım ya sebin anca okudum cok güldüm yaaaa zevki cıkmıyo bacım o zamandaaaa :dance:

canlarım benim yaa. geldim ama kimseler kalmamış...
bugun dısarılarda calıstım.aksamda misafirim vardı.ancak geldim..
bugun obur misafirden gene haber yok... ne biliyim anlamadım...
kendimi kırmızılar gelsede bende kürlere baslasam, yeni önerileri uygulasam diye dua ederken buldum..
anca beraber kanca beraber dimi... :1hug:

kızlar bu ayda bütün umutlar çöpe :gitme: listeden silin beni
bi de gıcıklık olsun diye bir gün erken geldiler fena moralim bozuldu ya nasıl da umutluydum artık aralık listesine eklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…