Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende valla ya kızımda bende 3 aylık evliydim ne oldugunu anlamadan kalmışım bu sefer de gün takip ettiğim halde kalmadım gerci daha 1 deneme bakalım bidaki ay ne olacak adetim şimdi bitince calışmalara devam

allah bağışlasın cnm kızını sen daha yeni başlamışsın benim 6.ay bitti iştee olmuyo inşallah sen benim kadar beklemezsin:Saruboceq:

allah bağışlasın cnm kızını sen daha yeni başlamışsın benim 6.ay bitti iştee olmuyo inşallah sen benim kadar beklemezsin:Saruboceq:

amin canım saolasın Allah seninkinide bağışlasın kızımdan sonra ben 5 sene dkh kullandım 9 ay olmadı benim dr gittim bir problem yok dedi bana smar aldı ondada bişi cıkmadı 1 sene olmazsa gelin dedi sonrası malum hamilelik ve gebelik sonlanması ile bitti şimdi folik asite başladım günde 3 tane içiyorum bal tarcın cörekotu kullanıyorum akşamları aklıma geldikce adaçayı içiyorum ve daha hazırım yani eşime keciboynuzu pekmezi yani demek istediğim Allah bilir zamanını kafanı takma ama dr git genel bir muayene ol derim ben

cnm bendede kist olabilirmiki belirteli neler yazabilirmisin

adet döneminde şiddetli agrı bide düzensizlik ya 1 hafta önce ya 4 gün önce oluyorum adetimi o yüzden bütün dengesizlikler bende bide 5 sene önce 8 tane kist vardı bende sadece 2 gün regl oluyordum şimdi 5 gün oluyorum ama agrı oluyor o korkutuyor beni

haklısın cnm doktora gitmeden rahat edemicem artık bende kürlere başlarım yaa bu çok kötü bişi her ilşkiden sonra kendimi dinliyorum acaba hamilemiyim diye eşim fena kızıyo senin problemin psikolojik diyo kendimi çok kaptırdım inanırmısın gece kalkıp gebelik bölümüne giresim geliyo acaba yeni bi yöntem kür falan bulundumu diye o derece takıntı haline geldi bende allah sonumu hayır etsin

Genelde önceki adet düzeninin ayrıntılı bilinmesi ovulasyon kusurunun olup olmadığı
konusunda fikir verebilir. Adetin belirli günlerinde yapılan hormon tahlilleri
ve yumurtalıkların ultrason ile incelenmesi bilgi vermektedir. Hastanın adetinin
3. günü yapılan hormon tetkikleri herhangi bir hormonal bozukluk olup olmadığı
hakkında bilgi verir.
Bir kadında ovulasyon olup olmadığı ise ultrasonla takip edilebildiği gibi,
vücut ısısı ölçümleri ve adetin 21. günü ölçülen progesteron hormonu seviyesine
bakarak da anlaşılabilir.
canım şimdi gördüm belki işine yarar

Kızlaaarrr ben geldim. geçmişi çok fazla okuyamadım ama sanırım düzensiz adeti olanlar ve kürtaj olmuşlar var... Vallahi artık sinek ısırsa kesin ondan hamile kalamıyorum diyecek haldeyim... Ama doktorsuz da karar vermemek lazım.ıyi bir doktor edinip sürekli irtibat halinde olmaz lazım sanırım... Çünkü kişiden kişiye bile değişebiliyor bu tetkik olayları. Doktorun öncelikli muayenede bulunup sonra şu zaman gel bu zaman gel bu dönemde şunları yap bunları yapma demesi lazım...

selam kızlar:)

tubicim canım misafirler vardı anca geçtim yeni gördüm cano mesajını
ayyy hadi bakemmm geliyo henüz olmayan oğluma gelinimm :lepi:

günaydın yafrileeeeerrrrrrrrrr
kocişi işe gönderdim :)
accık yatim gelirim yine opuyorumnanaktan
ateşimi topiğe ekledim... ordan bakabilirsiniz
yorumlarınıza ihtiyacım var canlarımmmmmm...

Günaydın kzılar, Tuba'cım ateşin güzel gidiyor, ben gördüm komşu topikte :))) Dünkü düşüş yerleşme olabilir, yarın daha da yükselebilir ateşin çünkü asıl şimdi başlıyor. Perşembe test yapacaksın, biraz erken bence ama belki de 2. çizgi hemen beliriverir. Çıkmazsa da üzülme bence daha 6 günün var..

günaydın yafrileeeeerrrrrrrrrr
kocişi işe gönderdim :)
accık yatim gelirim yine opuyorumnanaktan
ateşimi topiğe ekledim... ordan bakabilirsiniz
yorumlarınıza ihtiyacım var canlarımmmmmm...

Günaydın Tuğbacııımmm... Kız ne yatması boşver uyumayı falan.Gel şefkatli kollarımıza :1hug:

kızlar nereye kayboldunuz. Ama haklısınız iş günü haftanın ilk günü hareketliliği başladı değil mi?
benimde öğleden sonra yoğun olur diye düşünüyorum

Kızlar dün kocacımla Nefes:Vatan Sağolsun 'a gittik. Hala gözlerim şiş geziyorum. filmin başından sonuna kadar ağladım hele sonunda artık böğüre böğüre ağlama modundaydım. Bide yanımda mentollü mendil varmış yaktım gözlerimi çok feci :sinifsinif:
Filme hamile bayanların ve erkek çocuğu olanların gitmesi bence sakıncalı.Onun dışında da bence herkes görmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…