- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.461
:roflol: :roflol:
ya canım çok saol ilgin için ama varya moral sıfır walla inş hemimiz için çokkk ii gelir buu aylar hayıtıda denedim bal tarçınıda hatta inciri ve soğan suyunuda artık ne yapsam bilmiom valla böle kafam bulandı :uhm:
ay durun kız öyle demeyin bi tane yeter digerlerini de rabbim isteyenlere versin ayy bakamam ki ben
bu seferde 5şiz diye korkutmayın ya vazgeçicem bak :bbo:
Canım sende Ankaradasın.hangi doktora gidiyorsun? özel muayenehane mi? hastane mi? yoksa kadın sağlığına özel bir yer mi?
ben temmuz ayında gittiğimde 3 tane yumoş vardı:) ama hamile kalmadım
biraz şans meselesi. ilk üç ay hamile kalamayınca üzülmemiştim çünkü nette okuduğuma göre d.k.hapını bıraktıktan sonra ilk aylarda yumurta kaliteli olmuyormuş. Haziranda hapı bıraktım bakalım inşallah bu ay istiyoruz geçen ay çok umutluydum. Olmadı bu ay olmasını çok çok istiyorum.
ya canım çok saol ilgin için ama varya moral sıfır walla inş hemimiz için çokkk ii gelir buu aylar hayıtıda denedim bal tarçınıda hatta inciri ve soğan suyunuda artık ne yapsam bilmiom valla böle kafam bulandı :uhm:
ben temmuz ayında gittiğimde 3 tane yumoş vardı:) ama hamile kalmadım
biraz şans meselesi. ilk üç ay hamile kalamayınca üzülmemiştim çünkü nette okuduğuma göre d.k.hapını bıraktıktan sonra ilk aylarda yumurta kaliteli olmuyormuş. Haziranda hapı bıraktım bakalım inşallah bu ay istiyoruz geçen ay çok umutluydum. Olmadı bu ay olmasını çok çok istiyorum.
canım moral bozmuyoruz bu ay hepimize uğurlu gelecek inşallah. Her insanın başına gelmiştir her umutsuzluğa kapıldın hemen güzel haberler almak. ben inanıyorum ki çok güzel haberler alacaksın bizde yuppppy diyye nida atacaz:)
haklısın canım. kısmet...
inşallah bu ay gelir meleğin kuşum :Saruboceq:
etlik kadın doğum hastanesine doç dr suat dedeye zaten infertilite uzmanı çok ii bi hekim sen nereye gidiosun tatlım
canım benim ne güzel moraller veriyorsunuz gerçekten çok teşekkürler aslında doğru umudumuzu kaybetmemeliyiz dimi ama careler azalınca çok kötü hissediyosun bide bugün yumoş yok diyince doktor başmdan aşağıya kaynar ular döküldü inan valla inşallah hepimize çooook ii gelir bu ay
Ben Maltepede Lina kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi 'nde Dr Sema Yıldırım 'a gittim canım. bir de orada Dr Şükran hanım var. Sanırım o da infertilite konusunda uzman ve çok methediliyor.Birçok yerde ismini gördüm.
Hatta doktor gibi değil bir abla anne gibi ilgileniyor falan diyorlar. Bana Sema hanım denk geldi randevu günü olarak.Sema hanımda aynı şekilde çok ilgili ve açıklayıcı bir doktor.Her adımı her şeyi güzel güzel anlattı.hatta eşimi de çağırdı ona da anlattı.durum böyle böyle ve şu adımları izleyeceğiz diye.
canım benim ne güzel moraller veriyorsunuz gerçekten çok teşekkürler aslında doğru umudumuzu kaybetmemeliyiz dimi ama careler azalınca çok kötü hissediyosun bide bugün yumoş yok diyince doktor başmdan aşağıya kaynar ular döküldü inan valla inşallah hepimize çooook ii gelir bu ay
abimde sadece 4 tane sperm buldular biliyomusun bütün umutları tükenmişti önce bi tane yerleştirdiler tutmadı
geriye kaldı 3 sperm sonra bi tane daha yerleştirdiler yine tutmadı
geri 2 tane kaldı o ikitaneyi birden yerleştirdiler bunlarda tutmazsa düşünebiliyomusun bi da asla olamıycak çocukları bu 2 taneden biri düştü biri tuttu bi tane umutları oldu doktor bi mucize dedi
dinimizde mucize diye bişey yoktur rabbim ol dedi ve oluverdi bigün inşallah bizede ol deyivercek bizde de oluvercek :CüvCüv:
etlik kadın doğum hastanesine doç dr suat dedeye zaten infertilite uzmanı çok ii bi hekim sen nereye gidiosun tatlım
aman allahım yaa gerçekten çok inanılmaz ve çok mutluluk verici bir olay doğru diosunuz günler geçtikce umutsuzluk yerine umut gerek inanmak gerek
Canım şunu unutma ki artık neredeyse ölümden başka herşeye çare bulunuyor. Amansız denilen hastalıklardan bile kurtarılıyor insanlar... Ben ümitsiz olmayı kabul etmiyorum.Rabbimden asla ümit kesilmez. Belki bu ay değil,belki öbür ayda değil ama muhakkak bebişine kavuşacaksın canım... Sanırım daha sadece yumurtlama ve çatlatma için iğne kullandın. bunun daha bir çoook aşamaları var. Burada sen kendini psikolojik olarak sürekli telkin edip güçlendirmelisin.Eminim ki 2009 u atlasak bile Allah ömür versin hepimize 2010 yılında senin burada kızlar HAMİLEYİİİMMM !! yazdığını göreceğim.
öyle çok istiyorumki bağırmayı burda ama ne tecrübelerim varsa anlatmayıda çünki her güzel haber hepimiz için bir yeni ümit demek burda benim değil seninde diğer arkadaşlarımında en mutlu haberlerinizi rabbimden gelen mucizeyi duymak istiyorum perşembe gene kontrolüm var inanıyorumki bu üç günde yumoşlarım gelişcek
çok iyiymiş pek burda özelmi muayene oluorsun yoksa sigorta karşılıormu prosedürleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?