- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.421
Evet perşembe listemizde herkes çift çizgi görür inşallah kızlar tubiş:)))
sebin nerelerde inş. Kötü birşey yoktur ya?
sebin altta :jeyyar:
saklanmaya çalışıyor emmeee gördüm gacıyı
çık len çıkkklava:
Sebin'cim boşver geçmişi okuma güzelim. Gel sen burdan devam et.
Supreme nasılsın canım?
Sizi azcık bıraktım sayfalar hemen geçmiş yetişemiyorum canım hızını:)
kızlar çok meraktayım yaa...
inşallah gelmiştir meleğim.
ilk defa ateş ölçüyorum ya.
gerçi hamile kalmamda sorun yok. ama eşim de ateşini umursamıyorum umursamıyorum deyip duruyordu, sabah b baktım not defterimi inceliyor kaydirigubbakcemile3
hani dedim umursamıyordun?
gün yaklaşıyor ya ondan bi bakim dedi.
bu ay ikimiz de daha çok ümitliyiz. rabbim isteyen herkezin yüzünü güldür inşallah :Saruboceq:
Selaaam herkese.Çok sinirliyim bugün ben tatlım yaa.acayip bir gerginlik var.sanırım kırmızılar yolda.Bir sürü de iş varki sorma ıgghhhh ancak girebildim
:roflol::roflol: bak beni gülümsetmeyi başardın.çoook saol
sorma gülüm ya.acaba güzel bir haber görürmüyüm diye okumaya kalkıyorum oku oku bitmiyor.önceden geçmiş pek kısa olurdu şimdi nazar değmesin pek bir uzun
oo hoşgeldin tatlım ya iyiyim bende çokşükür valla yeni bi hafta inşallah hepimize hayırlı güzel haberler getirir. sen nasılsın ne var ne yok yogunmusun?a.s
sorma gülüm ya.acaba güzel bir haber görürmüyüm diye okumaya kalkıyorum oku oku bitmiyor.önceden geçmiş pek kısa olurdu şimdi nazar değmesin pek bir uzun
canım boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama nedense bana da sanki sen hamileymişisn gibi geliyor.hani yiyeceklere karşı falan da hassaslaştın ya.İnş. Rabbim güzel haberinle sevindirir hepimizi.Bu arada yakı duruyor mu üzerinde hala?
yok yoookk kırmızılar gelmiceeekkkk
sana ugramadan teğet geçicek ya ondan sen sinirli piskolojisine girdin.
emme yok boşuna bekleme. gelen giden olmucak...opuyorumnanaktan
ha şöleeee gül bidenem yaw gül :)
perşembe için test aldınmı?
:jeyyar:
çenemiz düştü napalım son zamanlarda :roflol:
yok almadım daha test falan çarşamba akşam alırım herhalde.
kısss naber?h.sonu çok gezdin herhalde.yoktun:çok üzgünüm:
Valla bende iyice strese girdim oturduğum yerde.Bugün ilacın sonuncusunu içeceğim akşam. Yarın regl olmayı bekleyeceğim. Umarım beni çok bekletmeden gelecek kırmızılarım. (regl olmamayı umarken şimdi olmak için dua ediyorum işe bak)
Sonra ne kadar kür varsa hepiciğine başlicam
kızlar perşembe kaçta yapıcaksınız söyleyinde ona göre ekranın başına geçeyimm geri sayım yapalım
kızlar çok meraktayım yaa...
Inşallah gelmiştir meleğim.
Ilk defa ateş ölçüyorum ya.
Gerçi hamile kalmamda sorun yok. Ama eşim de ateşini umursamıyorum umursamıyorum deyip duruyordu, sabah b baktım not defterimi inceliyor kaydirigubbakcemile3
hani dedim umursamıyordun?
Gün yaklaşıyor ya ondan bi bakim dedi.
Bu ay ikimiz de daha çok ümitliyiz. Rabbim isteyen herkezin yüzünü güldür inşallah :saruboceq:
iyiyim canım hamdolsun valla, Ya biz bi karşılaşamıyos seninle ben geliyorum sen çıkıyosun. Sebinim relax relax. Gelsin kırmızılarda çalışmalara başlayın =) ya netim kötü sayfalar hata verip duruyo ondan geç yazıyorum. Nasılsın ?
bende sen gibiyim.gelse de tarihim belli olsa diyorum ama artık ben tarihe de güvenmem baksada adet döngüm şaştı.en garanti regl biter bitmez çalışmaya başlayıp hamile kalana kadar ya da regl olana kadar çalışmaya devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?