Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar çok meraktayım yaa...
inşallah gelmiştir meleğim.
ilk defa ateş ölçüyorum ya.
gerçi hamile kalmamda sorun yok. ama eşim de ateşini umursamıyorum umursamıyorum deyip duruyordu, sabah b baktım not defterimi inceliyor kaydirigubbakcemile3
hani dedim umursamıyordun?
gün yaklaşıyor ya ondan bi bakim dedi.
bu ay ikimiz de daha çok ümitliyiz. rabbim isteyen herkezin yüzünü güldür inşallah :Saruboceq:

canım boşuna ümitlendirmek istemiyorum ama nedense bana da sanki sen hamileymişisn gibi geliyor.hani yiyeceklere karşı falan da hassaslaştın ya.İnş. Rabbim güzel haberinle sevindirir hepimizi.Bu arada yakı duruyor mu üzerinde hala?

Selaaam herkese.Çok sinirliyim bugün ben tatlım yaa.acayip bir gerginlik var.sanırım kırmızılar yolda.Bir sürü de iş varki sorma ıgghhhh ancak girebildim

yok yoookk kırmızılar gelmiceeekkkk
sana ugramadan teğet geçicek ya ondan sen sinirli piskolojisine girdin.
emme yok boşuna bekleme. gelen giden olmucak...opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: bak beni gülümsetmeyi başardın.çoook saol

ha şöleeee gül bidenem yaw gül :)
perşembe için test aldınmı?
:jeyyar:

sorma gülüm ya.acaba güzel bir haber görürmüyüm diye okumaya kalkıyorum oku oku bitmiyor.önceden geçmiş pek kısa olurdu şimdi nazar değmesin pek bir uzun

çenemiz düştü napalım son zamanlarda :roflol:

sorma gülüm ya.acaba güzel bir haber görürmüyüm diye okumaya kalkıyorum oku oku bitmiyor.önceden geçmiş pek kısa olurdu şimdi nazar değmesin pek bir uzun

Valla bende iyice strese girdim oturduğum yerde.Bugün ilacın sonuncusunu içeceğim akşam. Yarın regl olmayı bekleyeceğim. Umarım beni çok bekletmeden gelecek kırmızılarım. (regl olmamayı umarken şimdi olmak için dua ediyorum işe bak)
Sonra ne kadar kür varsa hepiciğine başlicam

tatlım inşallah inşallahhh :Saruboceq:
ateşim de dün 2 derece düşmüştü. bügün yine 2 derece arttı. yerleşme olabilir dio kızlar.
beklicez bakalım.
evet yakı duruyor halen. ama akşama yada arın akşama çıkarmayı düşünüyorum.
eşim dio yenisini aliym.
ben dedim günüm geçerse al. ama kırmızılar gelirse almana gerek yok kaydirigubbakcemile3

yok almadım daha test falan çarşamba akşam alırım herhalde.

yok almadım daha test falan çarşamba akşam alırım herhalde.

tamam çarşambaya al a.s.
eh bu listeden en az
bi 3-4 kişi çıkar inşallah :Saruboceq:

:::::: PERŞEMBECıLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

kızlar perşembe kaçta yapıcaksınız söyleyinde ona göre ekranın başına geçeyimm geri sayım yapalım

kısss naber?h.sonu çok gezdin herhalde.yoktun:çok üzgünüm:

iyiyim canım hamdolsun valla, Ya biz bi karşılaşamıyos seninle ben geliyorum sen çıkıyosun. Sebinim relax relax. Gelsin kırmızılarda çalışmalara başlayın =) ya netim kötü sayfalar hata verip duruyo ondan geç yazıyorum. Nasılsın ?

bende sen gibiyim.gelse de tarihim belli olsa diyorum ama artık ben tarihe de güvenmem baksada adet döngüm şaştı.en garanti regl biter bitmez çalışmaya başlayıp hamile kalana kadar ya da regl olana kadar çalışmaya devam etmek

kızlar perşembe kaçta yapıcaksınız söyleyinde ona göre ekranın başına geçeyimm geri sayım yapalım

:roflol: :roflol:
sabah idrarıyla. yani kimileri işe gitmek zorunda kalıyo evde neti olmuyo felan.
yapın sabah erkenden buluşalım burda. ben saat 8 gibi yaparım siz?

inşallah canım yaa
bende ovulasyon testi kullanıyorum. Eşim diyor ki çift çizgi gördü mü erkenden işten çıkalım eve gelelim diyor:)

gözüm yolda öööle bekliyom kırmızı mı gelecek mor mu gelecek ne gelecekse gelsin diye.

evet en garantilisi öyle canım.
adet bitimi başla, teeee öteki adetine kadar.
bak ciddii diyorum biz ne zaman öyl çalıştıysak ben o ay hamişdim...
bu ay son 7 kala felan bıraktık.
hayırlısı bakalım

slm kızlar bugün yumurta takibinden geliorum ve ilaç kulanama rahmen yumoşlarım gelişmemişler hiç geçen ay olmuştu ama bu ay daha yok inanın varya popiş eleğe döndü iğne vurula vurula canım çok sıkıldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…