Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya kzılar okuyorum tam cevap yazıcam baglantı kopuyor yine yazıyorum gelmesse bu mesajımda laptopu camdan atıcam artık. ttnet yapılandırma yapıyomuş olan bana oldu ya ufff
biyologul canım ya üzülme bak yumoşları kaçırıcaksın benimde düzenli degildi hiç sogan suyunu denedim bitane kocaman yumoş olmuştu bu ay tabi çatlamıştır umarım. Gerilme sakın olucak nasıl olsa sen gerilince zaman uzuyor sadece başkada bişey olmuyor. =))

Canım benim bilirim o hat kopmaları boşver canım aramızdaki hat kopmaz o hat kopsada :)
soğan suyunu bende mi denesem bilmiyorum ki? ay eve gidene kadar 7,30 oluyor sonra ne kür yapacak hal ne de başka birşey:)

Canım benim bilirim o hat kopmaları boşver canım aramızdaki hat kopmaz o hat kopsada :)
soğan suyunu bende mi denesem bilmiyorum ki? ay eve gidene kadar 7,30 oluyor sonra ne kür yapacak hal ne de başka birşey:)

ya bence denenebilir doktorumda zararı olmaz demişti Benimde gelmezse reglim ikinci kürünüde uygulamayı düşünüyorum :=)

dinliyorum canım şu anda.Ben pek arabesk sevmem ama senin için dinliyorum...

bende sevmem ama öle bi kuagıma geldi.
aşk şarkılarını severim opuyorumnanaktan
kocişim kocişim kocişimmmmmmmm Şeniz

kız hamişsin sen kesin hadi bakalım inşallahhhhh. Hamilelikte uyku yapıyomuş kaydirigubbakcemile3

eşim de diodu geçen gün, yata yata şişicen :roflol:
aman dedim şişim de 24 saat yatim nolucak zemuszemus
bir uyku hiçmi bitmez şaşdım galdım yani :uhm:

ya bence denenebilir doktorumda zararı olmaz demişti Benimde gelmezse reglim ikinci kürünüde uygulamayı düşünüyorum :=)

hımmm artık regl geçti inşallah bu ay hamile kalırım kızlarrrrr

tubiş bende supremeye katılıyorum bence de sen hamişsin:) ayy inşallah hamişsindir çok isitiyorum kızzzz

hımmm artık regl geçti inşallah bu ay hamile kalırım kızlarrrrr

tubiş bende supremeye katılıyorum bence de sen hamişsin:) ayy inşallah hamişsindir çok isitiyorum kızzzz

ayyyy innşallah kızlar yaaaa innşallahhh :Saruboceq:
ama mühim olan benle kalması...
inşallah hepimiz bu ay testlerde çift çizgi görücezzz :Saruboceq:

uyku diye diye uykum geldi kız napcaz şimdi uyuyamamda artık akşama kadar şimdi olduğu gibi esneme rekoru kırarım:)

ayyyy innşallah kızlar yaaaa innşallahhh :Saruboceq:
ama mühim olan benle kalması...
inşallah hepimiz bu ay testlerde çift çizgi görücezzz :Saruboceq:

canım düşük olmasın diye de bazı ilaçlar veriyomuş rahimi güçlendirmek için aslında ben hiç ilaç sevmem ve zor olmadıkca kullanmam ama bu durum farklı tabiki :bbo:
doktorun bişey söylüyomu?

uyku diye diye uykum geldi kız napcaz şimdi uyuyamamda artık akşama kadar şimdi olduğu gibi esneme rekoru kırarım:)

ya ben napim ağzımı kapatamıyorum :roflol:
herüf gelince ne yemek var ne bişi.
uyudum kocacııımmmm :kedi:
kovalar beni artık evde klava:

canım düşük olmasın diye de bazı ilaçlar veriyomuş rahimi güçlendirmek için aslında ben hiç ilaç sevmem ve zor olmadıkca kullanmam ama bu durum farklı tabiki :bbo:
doktorun bişey söylüyomu?

kuşum ben çok doktor değiştirdim.
bu son doktorum acaip süper.
yanıma gelme sen direkt beni cep telefonumdan ara diyor. biliyor ya çabuk düşük yaptıgımı?
geçen ay gittiğimde hamileliğinin düşükle sonlanmaması için bir program hazırlıcaz dedi.
yani ay ay onu uygulucam. bu ay denedik bakalım. inşallah bebişim gelmiştir.

şu an sabah akşam folic plus ve günde 1 tane bebe aspirini kullanuyorum. progestana hamiş olursam başlicam. 1 sabah 1 akşam...

merhaba kızlar ben uzun zamndır aranızdayım ama sadece okuyorum çünkü eşime söz verdim geçtiğimiz 4 ay boyunca sürekli bu sitede yazılanları okuyup kendimi çok kaptırdığım için adet oldumu gördüğümde hündür hüngür ağlamaya başladığım için söz vermiştim ama dayanamadım sadece okumaya başladım bugünde aranıza katılmaya karar verdim çümkü bu topikte gaza gelmiyorumo kadar rahattım ki ta ki bugüne kadar yarın çatlatma iğnemin 14. günü ve muhtemel adet tarihim zor tutuyorum kendimi test almamak için...

Tuğbacım sen şu ateş ölçmeyi yapıyorsun sanırım.... bana bir anlatır mısın? ne zaman başlıyorsun ölçmeye? ne zaman ölçüm yapıyorsun? nasıl bir termometre lazım? nerden ölçüm yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…