- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.481
ya kzılar okuyorum tam cevap yazıcam baglantı kopuyor yine yazıyorum gelmesse bu mesajımda laptopu camdan atıcam artık. ttnet yapılandırma yapıyomuş olan bana oldu ya ufff
biyologul canım ya üzülme bak yumoşları kaçırıcaksın benimde düzenli degildi hiç sogan suyunu denedim bitane kocaman yumoş olmuştu bu ay tabi çatlamıştır umarım. Gerilme sakın olucak nasıl olsa sen gerilince zaman uzuyor sadece başkada bişey olmuyor. =))
http://www.muzikdinlex.net/2700/Ibrahim-Erkal--Sana-Deger
dinledinizmi kızlar :)
çok begendim şahsen
Canım benim bilirim o hat kopmaları boşver canım aramızdaki hat kopmaz o hat kopsada :)
soğan suyunu bende mi denesem bilmiyorum ki? ay eve gidene kadar 7,30 oluyor sonra ne kür yapacak hal ne de başka birşey:)
ah canım keşke dinleyebilsem bu bilgisayarda hoparlör yok
http://www.muzikdinlex.net/2700/Ibrahim-Erkal--Sana-Deger
dinledinizmi kızlar :)
çok begendim şahsen
neyse canım sonra dinlersin o zaman :)
evden felan...
bütün gün uyudum halen uykum var mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
ne doymazım yaa.
vurun kafamaklava:
dinliyorum canım şu anda.Ben pek arabesk sevmem ama senin için dinliyorum...
kız hamişsin sen kesin hadi bakalım inşallahhhhh. Hamilelikte uyku yapıyomuş kaydirigubbakcemile3
ya bence denenebilir doktorumda zararı olmaz demişti Benimde gelmezse reglim ikinci kürünüde uygulamayı düşünüyorum :=)
hımmm artık regl geçti inşallah bu ay hamile kalırım kızlarrrrr
tubiş bende supremeye katılıyorum bence de sen hamişsin:) ayy inşallah hamişsindir çok isitiyorum kızzzz
ayyyy innşallah kızlar yaaaa innşallahhh :Saruboceq:
ama mühim olan benle kalması...
inşallah hepimiz bu ay testlerde çift çizgi görücezzz :Saruboceq:
uyku diye diye uykum geldi kıznapcaz şimdi uyuyamamda artık akşama kadar şimdi olduğu gibi esneme rekoru kırarım:)
canım düşük olmasın diye de bazı ilaçlar veriyomuş rahimi güçlendirmek için aslında ben hiç ilaç sevmem ve zor olmadıkca kullanmam ama bu durum farklı tabiki :bbo:
doktorun bişey söylüyomu?
şu an sabah akşam folic plus ve günde 1 tane bebe aspirini kullanuyorum. progestana hamiş olursam başlicam. 1 sabah 1 akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?