- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.441
oo hoşgeldin tatlım ya iyiyim bende çokşükür valla yeni bi hafta inşallah hepimize hayırlı güzel haberler getirir. Sen nasılsın ne var ne yok yogunmusun?a.s
inşallah canım yaa
bende ovulasyon testi kullanıyorum. Eşim diyor ki çift çizgi gördü mü erkenden işten çıkalım eve gelelim diyor:)
gözüm yolda öööle bekliyom kırmızı mı gelecek mor mu gelecek ne gelecekse gelsin diye.
:roflol: :roflol:
sabah idrarıyla. yani kimileri işe gitmek zorunda kalıyo evde neti olmuyo felan.
yapın sabah erkenden buluşalım burda. ben saat 8 gibi yaparım siz?
slm kızlar bugün yumurta takibinden geliorum ve ilaç kulanama rahmen yumoşlarım gelişmemişler hiç geçen ay olmuştu ama bu ay daha yok inanın varya popiş eleğe döndü iğne vurula vurula canım çok sıkıldı ya
ay özendim valla bende mi yapsam ne
nasıl olsa negatif çıkacak ya rahat rahat beklerim tek çizgiyi zemuszemus maksat sizi yalnız bırakmamak
ben 7 gibi yaparım herhalde.9-9 buçuk arası da haber veririm o zamana kadar allar gelmez ise
slm kızlar bugün yumurta takibinden geliorum ve ilaç kulanama rahmen yumoşlarım gelişmemişler hiç geçen ay olmuştu ama bu ay daha yok inanın varya popiş eleğe döndü iğne vurula vurula canım çok sıkıldı ya
ay valla heycanlandım bile kız bide üstüne görme yaşıyo olabilirmiyim çift çizgi çıkarmış ayyyyy hihoyyyt
ay kızlar bugün doktor 5 yumoş var sorun yok dedi ya eşim bi tutuştu bi tutuştu acaba bende mi sorun var bi baktırıyım şunuda yapıyım bunuda yapıyım demeye bi bunaldı ki sormayın
nası sevindim nasıl anlatamam zemuszemus
bide ugraşıcaz diye söyleniyodu oh olsun ona hani ugraşmıycaktı :teytey:
5 yumoş muuuuuuu :1shok: 5iz geliyooooo 5iz...
Canım moralini bozma.Moralin ne kadar yüksek olursa hormonlar da o kadar güzel salgılanır ve yumoşların o hormonlara tepki verirler. Ümidi kesmek yok asla. Bu ay olmazsa öbür ay kocaman yumoşların olacak inşallah.
Bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyor musun canım?
Az önce tv de aktarlar derneği başkanı vardı.Hayıt tohumunu da öğütüp bal ile yenebilir yada çayı içilebilir bayanlarda üreme sıkıntıları için çok iyi birebir dedi.
Bir de doğadan medet um bakalım.Çok sonuç alan var.
kızlar şu işlerimi bir bitireyim katılırım aklım burda kalcak ama
ya canım çok saol ilgin için ama varya moral sıfır walla inş hemimiz için çokkk ii gelir buu aylar hayıtıda denedim bal tarçınıda hatta inciri ve soğan suyunuda artık ne yapsam bilmiom valla böle kafam bulandı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?