Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ay özendim valla bende mi yapsam ne
nasıl olsa negatif çıkacak ya rahat rahat beklerim tek çizgiyi zemuszemus maksat sizi yalnız bırakmamak

oo hoşgeldin tatlım ya iyiyim bende çokşükür valla yeni bi hafta inşallah hepimize hayırlı güzel haberler getirir. Sen nasılsın ne var ne yok yogunmusun?a.s

aman işyerinde yoğunluk biter zırt bi telefon al sana yeni bir iş elindeki iş bitti mi diye soran yok oyyyyy

inşallah canım yaa
bende ovulasyon testi kullanıyorum. Eşim diyor ki çift çizgi gördü mü erkenden işten çıkalım eve gelelim diyor:)

:roflol: :roflol:
en güzel azim örneği alkisalkisalkis
ben heççbişi yapmadım bu ay. umursamadım bile.
bi tek eşim keçiboynuzu ve bilimum enercik şeyler yedi.
bi tek ateş ölçtüm...
rabbim isteyen herkezin yüzünü güldürsünn

gözüm yolda öööle bekliyom kırmızı mı gelecek mor mu gelecek ne gelecekse gelsin diye.

gelmeycek bişi len klava:
gözünü yoldan kaldır bakim.
perşembecilerdensin. oyun bozanlık ok lmaz:

sabır canım ya hani şu bal tarçın çörekotu olayı varya bi denesen herkes çok faydasını görmüş bende başladım uygulamaya

ay özendim valla bende mi yapsam ne
nasıl olsa negatif çıkacak ya rahat rahat beklerim tek çizgiyi zemuszemus maksat sizi yalnız bırakmamak

anammmmmmmmm gel snde aramıza tabi opuyorumnanaktan
ahanda yazdım bile
yapioz perşembe günüüü kaydirigubbakcemile3

B]

:::::: PERŞEMBECİLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

kvrck

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:
[/B]

benim bunye dirençmi gösterio ne tarçın bal çörek otunuda yaptım tırs yane offf çok canım sıkıldı walla yoruldum artıkın yaa:

ben 7 gibi yaparım herhalde.9-9 buçuk arası da haber veririm o zamana kadar allar gelmez ise

temam guzum.
bende sabah 8 gibi yaparım ama size kata haber verebilirim bilmiyorum. eşim işe giderse hemen dalarım. yok gitmezse 11-12 yi bulabilir. bana pc yi bırakmıyorda :1closedeyes:

ay valla heycanlandım bile kız bide üstüne görme yaşıyo olabilirmiyim çift çizgi çıkarmış ayyyyy hihoyyyt

Canım moralini bozma.Moralin ne kadar yüksek olursa hormonlar da o kadar güzel salgılanır ve yumoşların o hormonlara tepki verirler. Ümidi kesmek yok asla. Bu ay olmazsa öbür ay kocaman yumoşların olacak inşallah.
Bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyor musun canım?
Az önce tv de aktarlar derneği başkanı vardı.Hayıt tohumunu da öğütüp bal ile yenebilir yada çayı içilebilir bayanlarda üreme sıkıntıları için çok iyi birebir dedi.
Bir de doğadan medet um bakalım.Çok sonuç alan var.

ay kızlar bugün doktor 5 yumoş var sorun yok dedi ya eşim bi tutuştu bi tutuştu acaba bende mi sorun var bi baktırıyım şunuda yapıyım bunuda yapıyım demeye bi bunaldı ki sormayın
nası sevindim nasıl anlatamam zemuszemus
bide ugraşıcaz diye söyleniyodu oh olsun ona hani ugraşmıycaktı :teytey:

5 yumoş muuuuuuu :1shok: 5iz geliyooooo 5iz...

ya canım çok saol ilgin için ama varya moral sıfır walla inş hemimiz için çokkk ii gelir buu aylar hayıtıda denedim bal tarçınıda hatta inciri ve soğan suyunuda artık ne yapsam bilmiom valla böle kafam bulandı :uhm:

ay durun kız öyle demeyin bi tane yeter digerlerini de rabbim isteyenlere versin ayy bakamam ki ben
bu seferde 5şiz diye korkutmayın ya vazgeçicem bak :bbo:

Canım sende Ankaradasın.hangi doktora gidiyorsun? özel muayenehane mi? hastane mi? yoksa kadın sağlığına özel bir yer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…