Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

herkese merhaba,
dr geldim

01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)

Hayırlı olsun canım... İnşallah aşılamanın sonucunu alırsın... Ayy ne güzel bugün doktorlardan güzel güzel haberler geliyor.

merhabalar.....

umutsuz perşembe kadını geldi son 3 gün... gerisayım başladı..

güzel haberimiz vardır inşallah.. :Saruboceq: geçmişi okumadan damladım...

ooo perşembecimmm
naber kuşum?
umutsuz deme bakim :mymeka:
hepimiz umutluyuz bu ayyyy

Tabiiki oldun canım.... Bende reglim gelince başlayayım bari... Peki hangi değerden anlıyorsun yumurtanın olduğunu falan... ateşin yüksek mi olması lazım düşük mü?

canım dikkat edersen önce düşük gidiyor sonra yumurtlamada sonra anlık bir yükseliyor ikinci gün yine düşüyor.
ardından kademe kademe yükseliyor.
sonra sabitleniyor.
yükselirse regl olmucak ama düşerse regl olucak
benim ban dün 2 derece düşmüş. sonra geri 2 derece yükselmiş. arkadaşlar bebiş yerleşiyor olabilir dediler.
ateş topiğinde saolsunlar her sabah yardımcı oluyolar tabloma ...
sende onlardan yardım isteyebilirsin

tamamda tubişim nerdeyse aynı çıkmış ateşin nasıl anlaşılıyor ki ovulasyon günü böyle

ovulasyon anlık şıkış sonra düşüş olarak gözlemlenebiliyor kuşum

herkese merhaba,
dr geldim

01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)

hoşgeldin bidenemmm
innşallah rabbim isteyen herkeze o çift çizgiyi göstersin canımmmm

merhabalar.....

umutsuz perşembe kadını geldi son 3 gün... gerisayım başladı..

güzel haberimiz vardır inşallah.. :Saruboceq: geçmişi okumadan damladım...

h.geldin canım. ben de perşembe bir daha yapıcam test ama bakalım ne olacak.bugün çoook garip bir ruh hali içerisindeyim.sabah çok gergindim.şimdi gerginliğim biraz gitti gibi.bebek konusunda da pek bir umursamaz tavır sergiliyorum kendi kendime amaaan dedim biraz daha iki kişi olmanın tadını çıkarırsınız evde ne olcek.cuma günü keşke geçen sene mi denemeye başlasaydık dedim eşime o da ne fark eder ha bu sene ha geçen sene dedi.Elbet bir gün Allah bize de o güzel duyguyu tattırır.ilk denememizin kesin sonucu perşembe belli olur.perşembe de negatif ise aralığa kaldık kesin.

kızlar bişe sorcam aslında belirtilere takılmamak gerekiyor ben 4-5 aydır okuduğum tüm belirtileri yaşadım ama maalesef bu ay okadar rahattım ki ne bir belirti ne bişe ama son anda 1 gün kala gebelikte idrarda kepek gibi tortular oldunu okudum tabikide koşarak baktım ve evet kepekler uçuşuyo sanki sizce var mı böyle bişe duydunuzmu daha önce.......

ay çok yoruldum sabahtan beri bilgisayar başındayım ben kaçıyorum azıcık uzanayım
zaten şu çörekotlarıda mideme gelip duruyolar
öpüyorum hepinizi şekerler Şeniz

bafocum geç olsun güç olmasın.kız belli mi olur tam siz aşılamaya karar vermişken doğla yolla oluverir bakarsın :Saruboceq:

evet canım bu şekilde belirti yaşayanlar var... Fakat mesela bende de öyle uçuşan tortular vardı ve reglim gecikmişti ama doktora gidince kist çıktı. Yani ben artık belirtilere falan takılmıyorum

kızlar bu ne sohbetler maşallah valla 1haftadır giremiyodum nete görümcem doğum yaptı bide doğuma girdim hem ürktüm hem güzeldi ama nebiliyim sanki ben bu doğum haneye hiç giremiycekmişim gibi onun doğumuna girmek istedim ama duygularımı bastırdım azda olsa allah hepinize nasip eder inşallah kendi doğumunuz için o kapıla girmeyi benimki birazcık egolarımın tatmini içindi bende 15 kasımı bekliyorum sadece belim ağrıyo oda çok iş yapmaktan sanırım başkada belirtim yok oyüzden umutsuzum gene of gelde sitres yapmaya

ay kızlar eşim aradı kan sonuçları çıkmış
üstüne görme falan diilmişim hamilelik yok mafoldumben
ama hormanlar normalmiş :lepi:
azıcık guatır çıkmış ama önemli degilmiş bi doktora göstercem dedi inşallah ben üzülmeyim diye söylememezlik yapmamıştır CADIARZU

evet canım bende de var o uçuşanlardan hemde nerdeyse çiş görünmüo :roflol:
bakalım beklicez görücez

tubiloshh kıs yedin mi bir şeyler?

yedim ama halen açım... cokacimcoook az daha yiym bari ben.
bide akıntım felaket çoğaldı :çok üzgünüm: kızlar kırmızılar gelmez dimii
kasıklarım agrıyor

evet canım bu şekilde belirti yaşayanlar var... Fakat mesela bende de öyle uçuşan tortular vardı ve reglim gecikmişti ama doktora gidince kist çıktı. Yani ben artık belirtilere falan takılmıyorum

Bence de belirtilere pek takılmamak lazım ama olmuyor insan ister istemez kendini dinliyor.

evet kızlar belirtilere takılmıcam diyordum bu ay ama son anda bunu duydum işte inş rabbim bebişlerimizi vermiştir hep beraber öğreniriz.....

Canım bende daha önce 2 tane doğum gördüm ama eminim ki insanın kendi doğumu için o ameliyathaneye girmesi bambaşkadır. Rabbim bir gün hepimize nasip edecek inşallah. Rahat olalım,umut dolu olalım.

Şekerim hiç moral bozmak yoookkk.... En azından hormonal sorun yokmuş çok şükür. Şimdiiiii kürlere devam ve çalışmalara tabiiki kaydirigubbakcemile3
Guatr için de eşinin sakladığını sanmam.sadece şunu düşünmüş olabilir biliyorsun ki guatr tiroid bezinden kaynaklı bir rahatsızlık ve bazen gebeliği engelleyebiliyor bu durum.Sanırım onu soracak doktora.Ama senin hormonların da normal çıkmış.Bence de korkulacak bişey yok. Tam gaz devaaammmm

selam kızlar biraz önce yumurtlama günü hesaplamaya girdim netten 30 günde bir olarak var sayım yaptım ama bir sürü gün verdi kafam karıştı yahu genel yaparsam 22kasım -01 aralık olarak gösteriyor offf zor bu işler bende regl gününü bekleyenlerdenim gerçi hafta sonu yaptım reglden önce ama bir şey çıkmadı off off

yemekten 15 dakika önce bi tutam dereotu yemek hormon vb dengezislikleri düzenliyormuş.. haberin olsun...

bu arada hangi marka test alayım..ben bugunden alıp çantama koyacağım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…