- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.521
herkese merhaba,
dr geldim
01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)
merhabalar.....
umutsuz perşembe kadını geldison 3 gün... gerisayım başladı..
güzel haberimiz vardır inşallah.. :Saruboceq: geçmişi okumadan damladım...
Tabiiki oldun canım.... Bende reglim gelince başlayayım bari... Peki hangi değerden anlıyorsun yumurtanın olduğunu falan... ateşin yüksek mi olması lazım düşük mü?
tamamda tubişim nerdeyse aynı çıkmış ateşin nasıl anlaşılıyor ki ovulasyon günü böyle
herkese merhaba,
dr geldim
01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)
merhabalar.....
umutsuz perşembe kadını geldison 3 gün... gerisayım başladı..
güzel haberimiz vardır inşallah.. :Saruboceq: geçmişi okumadan damladım...
ay çok yoruldum sabahtan beri bilgisayar başındayım ben kaçıyorum azıcık uzanayım
zaten şu çörekotlarıda mideme gelip duruyolar
öpüyorum hepinizi şekerler Şeniz
kızlar bişe sorcam aslında belirtilere takılmamak gerekiyor ben 4-5 aydır okuduğum tüm belirtileri yaşadım ama maalesef bu ay okadar rahattım ki ne bir belirti ne bişe ama son anda 1 gün kala gebelikte idrarda kepek gibi tortular oldunu okudum tabikide koşarak baktım ve evet kepekler uçuşuyo sanki sizce var mı böyle bişe duydunuzmu daha önce.......
kızlar bişe sorcam aslında belirtilere takılmamak gerekiyor ben 4-5 aydır okuduğum tüm belirtileri yaşadım ama maalesef bu ay okadar rahattım ki ne bir belirti ne bişe ama son anda 1 gün kala gebelikte idrarda kepek gibi tortular oldunu okudum tabikide koşarak baktım ve evet kepekler uçuşuyo sanki sizce var mı böyle bişe duydunuzmu daha önce.......
tubiloshh kıs yedin mi bir şeyler?
evet canım bu şekilde belirti yaşayanlar var... Fakat mesela bende de öyle uçuşan tortular vardı ve reglim gecikmişti ama doktora gidince kist çıktı. Yani ben artık belirtilere falan takılmıyorum
kızlar bu ne sohbetler maşallah valla 1haftadır giremiyodum nete görümcem doğum yaptı bide doğuma girdim hem ürktüm hem güzeldi ama nebiliyim sanki ben bu doğum haneye hiç giremiycekmişim gibi onun doğumuna girmek istedim ama duygularımı bastırdım azda olsa allah hepinize nasip eder inşallah kendi doğumunuz için o kapıla girmeyi benimki birazcık egolarımın tatmini içindi bende 15 kasımı bekliyorum sadece belim ağrıyo oda çok iş yapmaktan sanırım başkada belirtim yok oyüzden umutsuzum gene of gelde sitres yapmaya
:::::: PERŞEMBECİLER:::
tubiloshh
sebin
ezel22
prayforu
aysen_34
EKAKAL
Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:
ay kızlar eşim aradı kan sonuçları çıkmış
üstüne görme falan diilmişim hamilelik yok mafoldumben
ama hormanlar normalmiş :lepi:
azıcık guatır çıkmış ama önemli degilmiş bi doktora göstercem dedi inşallah ben üzülmeyim diye söylememezlik yapmamıştır CADIARZU
Şekerim hiç moral bozmak yoookkk.... En azından hormonal sorun yokmuş çok şükür. Şimdiiiii kürlere devam ve çalışmalara tabiiki kaydirigubbakcemile3
Guatr için de eşinin sakladığını sanmam.sadece şunu düşünmüş olabilir biliyorsun ki guatr tiroid bezinden kaynaklı bir rahatsızlık ve bazen gebeliği engelleyebiliyor bu durum.Sanırım onu soracak doktora.Ama senin hormonların da normal çıkmış.Bence de korkulacak bişey yok. Tam gaz devaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?